Šta je novo?

LG Nexus 5X

****š ga, dođem da napišem utisak, iznapušavaše me kao da sam ih u oko ubo, ne kapiram uopšte.

Telep, te vaše neraščišćene račune ne rešavaj preko mene, nije u redu, nismo deca,
ako imaš sukob sa Ivan I. ne koristi moje postove da se obračunaš sa njim.

Telep gadja u metu bas jako xD

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ma kakvi lik me prati po forumu, moj no1 fan
Jos od mob sveta

Ok, sad su mi jasni tvoji postovi, sad kapiram da nemaju veze sa mnom :d .

I ajde, izmirite se, niste mali ***.

E ostavicu ovo piskaranje barabi i tebi (stvarno me ta tema ne zanima), a koga zanima na stock romu rade layeri, jeste da je vecina tema presla na substratum, ali cak i na stock N rade stare layers teme bez vecih bugova.

00e8727d4432cb2d3cd979a185d18ae0.jpg

4f406591570ea2e3702e9d093cfc5d7d.jpg

Malo me smorila zelena pa cisto da promenim

Kako menjas to?

Послато са Nexus 5X

Ah ok...

Послато са Nexus 5X

"Lejere" je i napisao sony za njihove teme.

Poslednja izmena:
Jos mi nije stigao 5X,ovi iz Logica tek danas poslali,sutra stize.

Nego,posto volim da slusam muziku na telefonu a kazete da output nije nesto postoji li neki mod ili Viper preko koga bi se pojacao zvuk?

Sent from my Sony Xperia Z5

Ja sa elementalx kernelom nisam mogao da slušam na max, mislim da je jačinu najlakše popraviti

Sent from Nexus 6P

E pa dobro onda,znaci ima resenje za to,ne treba kukati.
Ja sam citao test na gsmarena o njemu i tu su rekli da je zvuk dobar pa i jacina,zato sam se malo zacudio kad kazu ovde da nije dovoljno glasan.

ma ogluveli svi, ja muziku ne slušam i ni stock mi nije prijatan kad nabijem ona ****** u uši :D

A jes,ima toga da ljudi pojacavaju muziku na maximum i to sa sve solidnim inear sluskama.
Ja ni na S5 ni na Z2,G3,Z5 nisam imao potrebu cesto da odvrcem zvuk na 90/100 %
Bitan je i kvalitet samog fajla koji slusas.

Nije jačina problem uopšte, problem je kvalitet. I da, možeš da instaliraš viper za bolji kvalitet

Elem, kako da promenim lockscreen wallpaper?
Koliko su ovo glupo napravili bem ti..

Poslednja izmena:
jacina na max je ok ali samo ako se slusa na tihom mestu ili kod kuce. cim izadjem napolje jacina mi nije dovoljno glasna.

skidam neke mixeve sa soundcloud-a od 320kbps i fali mi 30% jacine da to bude kako valja. flac se cuje glasnije, ali i njemu fali jedno 10%. pricam u bucnom okruzenju, pogotovo gradskom prevozu.
ali recimo kad se slusa na yt obicno para usi na max jer je kvalitet los.

Elem, kako da promenim lockscreen wallpaper?
Koliko su ovo glupo napravili bem ti..

Odes da stavis wallpaper, i onda te pita da li hoces za lockscreen, homescreen ili za oba

cd3c379891eac6c00acbd407fd62f46f.jpg

Poslednja izmena:
Ako nemaš opciju kao što je on iznad postavio, onda moraš vraćenje na fabrička podešavanja, ima greška ***. Ili da ti istu sliku postavi za oba ekrana, ili da vratiš podešavanja i sve iz početka.

Ako nemaš opciju kao što je on iznad postavio, onda moraš vraćenje na fabrička podešavanja, ima greška ***. Ili da ti istu sliku postavi za oba ekrana, ili da vratiš podešavanja i sve iz početka.

Ne, nego samo treba da se privremeno vrati na fabrički launcher i dobiće opciju. Provereno.

Samo sam fabrički i imao na 5x, isto taj problem. Nestao posle vraćanja na fabrička podešavanja.

Ako se ne koristi stock launcher mora da koristi ili nova launcher (beta trenutno) ili action launcher. Na njima uvek radi, druge nisam probao, nema potrebe raditi reset.

Posle duzeg vremena obrisao sam light flow i umesto njega instalirao free light manager. Mnogo bolja i jednostavnija aplikacija, lakse se podesava, u free verziji ima sve opcije i nema persistent notifikaciju. Definitivno bolja aplikacija od lf

Poslednja izmena:
Samo sam fabrički i imao na 5x, isto taj problem. Nestao posle vraćanja na fabrička podešavanja.

Onda samo Clear Data za launcher. Ja koristim Nova, nije bilo te opcije, vratio sam se na fabrički, opcija se vratila i promenio sam lockscreen wallpaper, pa se vratio na Nova.

P.S. Šta ti bi da promeniš avatar, telep?!

Umro sam kada sam video sliku, pa sam morao da stavim. Koristi nova beta sredio je lik, trenutno je beta 5 tako da ce uskoro final verzija. Otkad nju koristim ta opcija se nije gubila

kod mene je proizvodjac pntelekom, kod sestre je dongdo, oba za eu

Vrh Dno