Šta je novo?

LG Nexus 5X

Do juce sam imao Note 3, ne znam kako bih se snasao sa manjim lcd u odnosu na veci samoled. Nexus 6 sam i hteo zbog velicine i ekrana da uzmem, a ti si to naveo kao mane :) U igri je i huawei mate 7 cisto zbog velicine...

Ako hoces velik telefon onda ga uzmi. Ja ga ne mogu koristiti nikako. Ogroman je

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ekran je najgora stavka na Nexusu 6 i ne bih ga uzimao. Vuce na roze i sklon je burn in-u. Mozes li ikako da se protegnes do 6P?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne znam u čemu je fora ali nakon nedelju-dve korišćenja Chroma + Franco kombinacije telefon počeo da mi laguje sve češće, čak i nakon restarta.. jel imaju neka podešavanja kernela?

Ja s tom kombinacijom tucem 400 h up time bez ikakvih problema.Jel si cackao nesto oko kernela?

Sent from my Nexus 5X

Ama baš ništa nisam čačkao.. Jel možeš da mi napišeš tačan redosled flešovanja i wipe-ovanja uključujući i rut da uradim sve ispočetka (clean install)? Verovatno sam još tada flešnuo nešto viška..

Ja uvek odradim kompletan wipe svega sem interne memorije.
Nakon toga chroma pa banks dynamic gapps i na kraju franco.
Probaj tako,tu nema greske.

Sent from my Nexus 5X

A root na kraju ili negde izmedju?

Nista nisam flesovao dodatno,radi rut najnormalnije.

Sent from my Nexus 5X

Sinoc mi zakucao fon, da pokazem drugaru Pokémon go i mob ukove i performanse u igri su mu bile ocajne nismo mogli da bacimo lopticu da navatamo Pokemona jeste da je baterija bila na 15% ali nije bio ukljucen battery saver, cudno kapiram da je zbog slabe baterije ali opet... I imam problem sa notifikacijama posle deep sleepa, to se ranije nije desavalo, mozda od ovog julskog azuriranja...

Na tim niskim procentima big jezgra idu offline nezavisno od battery savera.

Pokemon go je realno očajno napisana igra, zapucava sve telefone povremeno.

Sent from my Nexus 5X

Stigao tepih case sa alija. Odusevljen sam, nikada nisam nosio nista na telefonima od tih zastita, al ovo mu bukvalno daje jos bolji osecaj. Odlicno je odradjeno, nisam bacio pare xD

Stigao tepih case sa alija. Odusevljen sam, nikada nisam nosio nista na telefonima od tih zastita, al ovo mu bukvalno daje jos bolji osecaj. Odlicno je odradjeno, nisam bacio pare xD

Kako to beše izgleda? Slika, link?

2404073676b9d23389d5d7672f2189fe.jpg

Zaboravih da okacim.. nemam sa cim da slikam fon..

http://s.aliexpress.com/YbIJNRZN

Kul. Ja sam naručio Spigen.

b7edfa6185a557ba070501a9499114b8.jpg
94f53d6bc89be896b720a6615dc5464b.jpg
056a7dc1c5df02e60f88ac616c6f6593.jpg

Moj ce biti go. :D

A rasirio sam saznanje o Nexusu, uzevsi i jednoj prijateljici Nexus (prakticno mi je dala pare da joj kupim sta mislim da je najbolje), nakon sto joj malo i objasnih zasto je bolji od slicnih telefona iste cene - da naglasim, glavni kriterijum joj je bio da "bude mirna naredne dve godine". :)

da li neko zna gde u ns imam da uzmem neko malo bolje staklo i futrolu za njega? Hvala

Hteo bih zeni da kupim 5x pa me zanima da li je uz konektor usb c - micro usb moguce povezivanje sa racunarom uz samsungov kabal ili moram da kupim nov kabal tip c na tip a?

Hteo bih zeni da kupim 5x pa me zanima da li je uz konektor usb c - micro usb moguce povezivanje sa racunarom uz samsungov kabal ili moram da kupim nov kabal tip c na tip a? I da li je neko skoro uzimao od Vladimira, i da li je dobio conector?

Ja sam dobio adapter u kutiji sa telefonom i koristim ga uz standardni micro usb kabl.

To niko ne moze da ti kaze da li ce doci, ja sam uzeo dva i nije dosao adapter (jedan za HU drugi za PL trziste), dok je sestra uzela isto za PL trziste i dobila adapter.

Hvala na odgovoru

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno