Jel uzimao neko telefon od Mladena iz NSa? Ok mu je cena,a mogu licno da uzmem telefon. Vidim da garancija pise "6 meseci na legalnost i ispravnost",dok mi je Vladimir napisao godinu dana pisana.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam uzeo od njega dva komada. Super lik.
E sada jel se nekome dešava da mu se vidžeti zamrzavaju. Dešava mi se i na stock romu i na custom romovima. Izludeću, nikada pre mi se ovo nije dešavalo konstantno. Ne znam šta više da radim, isključio sam doze za novu i zooper, jer sam ajde mislio možda je do toga, ali nije. I dalje se dešava.
Kad ti rikne zooper, jel ga ima tad u running servisima? Pošto koliko vidim treba tamo da čuči. Možda ostaneš bez rama pa ga sistem ubije a onda neće da se osvežava.
Sent from my Nexus 5X
Mladen ne odgovara na poruke na KP, ako ne odgovara ne kupujem od takvih.Jel uzimao neko telefon od Mladena iz NSa? Ok mu je cena,a mogu licno da uzmem telefon. Vidim da garancija pise "6 meseci na legalnost i ispravnost",dok mi je Vladimir napisao godinu dana pisana.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Pretposlednja opcijaKao sta?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Kakve veze sto ima radnju? Ova pisana garancija je garancija na rec. Telefon koji se prodaje legalno mora imati 2 godine garancije. To je sve na crno, ali je zato jeftinije. Radnja je techno shop, nalazi se bas na Zarkovu u trznom centru.Vladimir sa kupujemprodajem isto ima radnju kao i ti drugi, s tim sto je jeftiniji. Koliko znam radnja mu se nalazi u Zarkovu.
Na samsungu radi ekstra 😀 😀Evo ponovo mi se desava na novi, ne mogu da koristim gugl launcher
Pogledajte prilog 199422 Pogledajte prilog 199423
Znaci oba procesa rade, nista ih ne ubija, ali cim ode u duzi sleep zooper a i drugi clock widgeti nece da se refresh-uju. Ide mi na k.....
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari