Šta je novo?

LG Nexus 5X

Da, jos jedna preporuka za Vladimira sa KP od koga sam i ja kupio Nexus 5X 32GB

Hm. Light flow sam koristio ranije. Jasno mi je da mogu aplikacijom da rešim. Buni me to što sa nativnim podešanjima svetli le dioda npr. za notifikacije sa TapaTalka i Vibera a ne za propušten poziv, pa sam mislio da sam prevideo nešto u podešavanjima.

Jel zna neko neku aplikaciju za tastaturu da bude slična samsungovoj?
Edit: I kako da upalim led svetlo da svetli kada se telefon puni ili imam neko obaveštenje?

Poslednja izmena:
Nisu to dva moda nego A znači automatika pa telefon pali hdr+ kad on proceni da treba... Bolje ga uvek drži uključenim.

Na stock romu sam i zanima me jel moguće nekakk da obrišem ove aplikacije koje su tu od početka kao što su google +, chrome itd

Možeš ako imaš root. Ako nemaš root možeš da ih disabluješ. Settings/apps/izabereš aplikaciju/disable

Niko mu nije odgovorio jer se post pre njegovog pisalo bas o light flow i diodi.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Jel može neko da mi pošalje u inbox link za rootovanje da je radilo i njemu, za 6.0.1 MHC19Q

Mislim da vecina ima otkljucan bootloader i da ga onda rutuje flesovanjem super su pomocu twrp-a. Bar ja tako radim

Tako je, flesuj poslednji systemless beta SuperSU pomocu twrp-a.

Sent from my m8 using Tapatalk

Može i preko nexus toolkita

Eto koristi taj nexus toolkit, manje vise je automatizovano, samo pazi (jeste da pise) otkljucavanje bootloadera brise sve sa telefona (sa interne memorije)

Sad ću da probam sa toolkitom pa javljam, hvala
edit: koji god drajver da instaliram dok sam u bootloaderu izađe mi na toolkitu fastboot not detected...

Poslednja izmena:
Obrisi sve prethodne, pa stavi ovo sto ti je telep dao... Imaš uputstva na toolkitu

Poslednja izmena:
USpeo sam nekako da instaliram drajvere preko linka koji mi je dao telep, a uspeo sam da ga rutujem kada sam u recovery modu ukucao šifru od telefona da encryptuje storage. Hvala svima

Poslednja izmena:
Ljudi jel može xposed na android N?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jedino ako je nagleseno da ima verzija za N. Mada sumnjam da je lik izbacio zvanicnu verziju.

I da postoji ne bih ti preporucio da ga ubacis...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Zbog čega ne? [emoji4]

Zato što ni sam sistem nije stabilan, a kamo li xposed..

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Nisam probao jos n, ali vidim u 6p temi da su svi zadovoljni, tj da nema nekih problema da se koristi svaki dan.

Nije kao M ali sasvim ok radi...

Koja garancija? Sumnjam da ga je neko uzeo kod operatera po tim suludim cenama.

Ne znam o kakvoj maloprodaji pricas, jer to sigurno nije kod nas zvanicna maloprodaja i zvanicna garancija. No nebitno ne gubis garanciju, jer na nexusu uvek sve mozes da vratis kao da nista nisi dirao.

Vrh Dno