Šta je novo?

LG Nexus 5X

To je Erika isto napomenula kada je radila review (OIS) ...

Poslednja izmena:
BIA aj odradi ovo
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a1dev.sdbench

Držiš prst na internal pa kad izađe lista testova odabereš accurate. Trebaće jedan restart posle, piše sve u aplikaciji kad kreneš da radiš test.
8495fd3c7a0c223c00f1cda441d4e7af.jpg

Brutalan write, duplo brži od neekriptovanog 5x.
Možeš i na S6 da odradiš to ako te ne mrzi.

Aj ti baci neki review 5x .. *** ti kao erica, prvo 67dana sa mobom pa review

Poslednja izmena:
Previse se bavis tim Nexus 6P. Daj napisi nesto o Nexus 5X :)

ne važi ti se ovaj cached read :) uradi accurate test

Žile reci šta te zanima, nemam još uvek materijala za neke romane :)

Poslednja izmena:
pa ne znam da li je ista... read je oko 240-250

Cudno onda da je write toliko slab, mislim u odnosu na read

Sto ih Vojkan nalozi na testiranje. [emoji1] Ovo me podsjeca na pricu oko SSDova, kupi lola SSD odma' ide mjerenje brzine, to je bitnije znati, nego biti zadovoljan radom istog u praksi. [emoji51] Eh sta je glava, nije samo najveci organ, i nije samo za sisanje...[emoji28]

Uzgred ne bih stavio tu app na tel sa raspalim dizajnom od prije Hrista, taman da prikaze 500 MB/s, hehe. [emoji28]

Poslednja izmena:
Volim pametne osobe...
066 testiraj na Nexus 6, pa postavi ss :)

Vojkane, nista, sacekacu ;)

Mora 6p biti bolji u hdr+ modu od s6 u tamnim uslovima.

Da li ti je ovo dovoljno tamno ono mrak, moja galerija S6:
https://flic.kr/s/aHskq5CVe2

Pa jeste 6p bolji u hdr+ modu u mracnim uslovima nema sta da ti slikam vec sam rekao to, lepo posvetli sliku i sacuva vise detalja nego s6.
Na samsungu u mraku prebaci na noćni mod, pogledaj gore moje slike na flickr, kidalica S6, kakav bre 6p, još ću da te ubedim i da prodaš 6p :D

Sad citam na netu mnogo njih prijavljuje problem sa vibracijom pogotovo na 5x, ne mogu da verujem da se problem opet ponavlja kao na starim nexusima a onda ne mogu da verujem da se ni jedan specijalac sa yt nije pozalio na to. Ajde ako neko ima 5x i ako je bilo kako u mogucnosti da snimi zvuk vibracije pri kucanju na tastaturi da vidim jel to tako treba ili sam ja lud

Metalan je telefon, sigurno daje drugaciji zvuk od plasticnih i staklenih telefona.

I ja cujem zvuk vibracije kad kucam na n6, nisam imao tog ikustva sa ranijim telefonima. I ja sam cjepidlaka ali BIA je katastrofican, koliko lik stvari nadje za 1 dan. :D Tebra bolje da kida vibracija, nego da je zalosna kao da je i nema. :D Jbm ti ovo kad sam je morao smanjivati e na šeset posto,nisam navik'o. :)

Poslednja izmena:
Pa naravno da ce da se zali ako ne valja, nece reci da je sve bajno i sjajno.

Svaki fon ima drugaciju vibraciju, neki jace tandrce neki slabije. Jos nisam naisao na dva ista.

Prodaće ga za 5 dana.

Neću 32. Može 64 ili 128.

64GB Gold će biti kod jednog prodavca u sredu za 600€.

Ja sam ipak uzeo 32GB, tj. kaparisao, i stiže početkom nedelje.

Ne zalim se nego samo primecujem stvari naravno da nije sve bajno sjajno navikao sam na odredjen ekran na odredjene boje na odredjen skin i vibraciju i sad sam upao u sasvim drugu pricu trebace mi vremena da se naviknem, necu stvarno da sudim o telefonu posle 2 dana. Kao prvo na ekranu mi je ona univerzalna folija od 7 inca koju sam sam isekao i to ne lici ni na sta ruzno se presijava i prilazuje neke dugine boje tako da kad stavim na ekran normalno staklo ili foliju sigurno ce mi boje i celokupan izgled ekrana biti mnogo bolji, vibracija je izgleda normalna posto hiljade ljudi primecuje isto znaci ili je svima sj..ano ili to tako treba da zvuci. Posle prvog punjenja juce izvukao sam tacno 6h SOTa veoma sam zadovoljan baterijom i kako brzo puni i kako se sporo prazni

Skines to s.anje sa ekrana sta ga stedis. Osjeti pravu ljepotu ekrana i gorile i generalno utiska telefona.

Me znam je l i 6P ima zakrivljen ekran, ako ima bolje nista i ne stavljaj.

Na 5x je vibracija toliko uzasna, neprijatna, ja sam ugasio svuda, nemam je ni na haptic feedback.

Znaci to je generalno svuda tako PA DOBROOO!!! To sto mozemo da iskljucimo ne znaci da je ok sa njihove strane, znaci bukvalno iste bolesti se vuku kroz sve nexuse. Pa je..m mu sve kako mozes bas na svakom telefonu da u...es dugmad, vibraciju nije mi jasno.

Gde se nalazi broj modela na telefonu? Broj modela koji je potreban za otklanjanje sim slot?
Pronašao, moze brisanje posta.

Poslednja izmena:
Znaci to je generalno svuda tako PA DOBROOO!!! To sto mozemo da iskljucimo ne znaci da je ok sa njihove strane, znaci bukvalno iste bolesti se vuku kroz sve nexuse. Pa je..m mu sve kako mozes bas na svakom telefonu da u...es dugmad, vibraciju nije mi jasno.
Apsolutno, stim sto kao ni ti, nisam znao da je tako dok nije postao moj. I onda sta ces, nije deal breaker, a iritantno /off

A ja baš čitao po netu još kada je izašao 5x, kao konačno su sredili haptic, konačno liči na nešto nije više onaj horor sa Nexus 5 (koji se meni ne sviđa i pogašen je svuda).

Vrh Dno