Ne bi mi smetalo svakako, ali ti to pokusavas da predstavis kao manu.Sto mi smeta ne planiram da kupujem telefon tako da me nije briga. Sto se kesiranja tice nisam upucen ne posedujem ni 5x ni note 5. Tebi bi smetalo da ima 3gb?
po meni a i po mnogima to jeste mana, samo sto ja ne mislim da je to mana sa tehnicke strane koliko sa marketinske strane. Verujem da stock android sa 2gb rama radi odlicno ali bilo bi bolje za nas kupce kao i za njih prodavce da su ipak stavili 3gb. Ne verujem da bi se iko od vas zalio sto umesto stalno slobodnih 700mb ima 1.5gb slobodno
Kako definisati korisnika koji ne moze da iskoristi 2gb rama?
Eto samim tim sto se brecas, dokazao si upravo to-nemas ama bas nikakav razlog sem tog da si potpao pod marketing 3>2.Ja gledam da dobijem najvise od samog fona, a ne od brojki, a i znam kako android radi.wtf sta pricas ti covece kakvo opravdanje kakve gluposti, kad kupujes telefon i dajes svoje pare gledas da za te pare dobijes najvise, sta si ti gadljiv na ram memoriju ili sta?
A možda će sa sledećom verzijom Androida 2 Gb biti malo?!
Naravno da bi bilo ok.Ali ideja o "premium" modelu koji diktiraju lg i samsung, tera da ubace jos giga rama, da bi ih nekako izdvojili od srednje klase, i malo da konkurisu u tom segmentu trzista, a tu 2gb rama deluje previse "obicno", jer i kinez od 100-120$ danas isto ima toliko.Daju razlog da neko kupi bas njih a ne onog drugog.To je cela filozofija. tamo za dve-tri godine kada lolipop(koji moze da tera max 3gb rama na 32bita, a teoretski i vise od 4gb na 64-bitnom procesoru) bude zastupljen na vecini android uredjaja, kao sto je danas to kitkat, tada ce skoro svaki imati 3 gb rama, a neki buduci android O, ce moci da tera i vise, pa ce tada premijumi imati i vise rama, da bi se razlikovali od srednje klase iz tog hipotetickog vremena, kada ce opet ti neces imati odgovor na pitanje-zbog cega je bolje.ZNACI BILO BI OK DA 6P IMA 2 GB RAMA????
Bar 50% sadrzaja ove teme je samsung/lg botovanje protiv nexusa (a 5x ironicno pravi upravo LG), lepo rekoh da ovo sve vise pocinje da lici na raspali MS forum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari