Imas u MediaMarktu za 650e ako se ne varam.
Tako sam i ja rekao da cu uzeti prvi nexus kad ga napravi motorola, pa kad sam video sta su izbacili umalo se u glavu nisam upucao.Briga me ko ga pravi dok je nexus.
Sony kao proizvodjac je za mene najvise meh i nikada ne bi uzeo njihov telefon, ali ako naprave neksus nemam nista protiv njih, tako isto i lg, ma moze i samsung.
Tako sam i ja rekao da cu uzeti prvi nexus kad ga napravi motorola, pa kad sam video sta su izbacili umalo se u glavu nisam upucao.
@vertimus nema razloga da ga ne bude kad ga vec sad ima u mm po evropi. Ova cena od 599e je super za 64gb jos ako vratis porez dolazis skoro na americke cifre.
Sto li je ovako naklonjena motoroli [emoji14][youtube]GoU28j3DdjI[/youtube]
![]()
I šta bi dobio time?Nije da nije, mada bih ja menjao Note 4 32GB za Nexus 5X ali od 32GB (16GB mi je stvarno malo)
Padaće cene u narednim mesecima - ove su početne...
I LG G3 sa 3GB RAM-a nije nista bolji od S62GB na nexus-u mogu da drže u memoriji duplo više aplikacija nego Samsung sa 3GB RAM-a...
Pa sad ti vidi![]()
Vidis da uveliko imaju sa 3GB /jos od prosle god./, sledece godine je 4GB standard, vidis da su krenule x64 platforme. Aplikacije postaju gladnije...evo gledam kod mene, piktures 200+mb, chrome 150mb /i to bez tabova/, tapatalk 100mb itd.. System ti zauzme samo cirka 1GB.Šta će se to desiti sledeće godine pa će 2GB postati malo?
Trenutne cene kod nas
LG Nexus 5X 16GB - 420 € (51.324 din - radnja)
LG Nexus 5X 32GB - 440 € (53.768 din - radnja)
LG H791 5X 16GB Quartz - 395 €
LG H790 5X 16GB Ice - USA Spec - 405€
LG H791 5X 16GB Carbon - EU Spec - 400€
LG H791 5X 32GB Carbon - EU Spec - 440€
LG H791 5X 32GB Quartz - EU Spec - 440€
Huawei Nexus 6P 32GB - 650 € (79.950 din - radnja)
Huawei Nexus 6P 64GB - 680 € (83.640 din - radnja)
Što više telefon ima rama, aplikacije više uzimaju.Vidis da uveliko imaju sa 3GB /jos od prosle god./, sledece godine je 4GB standard, vidis da su krenule x64 platforme. Aplikacije postaju gladnije...evo gledam kod mene, piktures 200+mb, chrome 150mb /i to bez tabova/, tapatalk 100mb itd.. System ti zauzme samo cirka 1GB.
Mislim nisam ni ja neki lik koji prati zadnje 'standarde' 16gb memorije i 2gb rama bi dugo zavrsavalo posao, jer nemam mnogo appova i igrica (nikako).
Apsolutno tacno.2GB na nexus-u mogu da drže u memoriji duplo više aplikacija nego Samsung sa 3GB RAM-a...
Pa sad ti vidi![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari