Šta je novo?

LG Nexus 5X

Pa to mu se ne isplati da uzima. Sa njegovom marzom ne moze traziti ispod 650e.. Oopasna cena

I očekivao sam toliku početnu cenu, kad sam video koliko deru sa 5x. Ma idi bre...
Pa Huawei P Max je na oglasima 550 evra, Mate S 520, nema sanse da 6P bude ispod 650. Poceo i Huawei da dere sa cenama :-D

Ne znam šta znači to da se stabilizuju... Pa tek je izašao telefon, nema sigurno promena neko vreme.

Poslednja izmena:
Stabilizovace se (malo) tek po izlasku 2016 premium modela poznatih proizvođača, tipa S7, G5, itd... Nexus 6 je prošle godine dobro držao cenu. Još je bio hejtovan.

Pa tolika je bila pocetna cena i vodecih telefona ostalih proizvodjaca, meni ovo nije nista cudno za cenu. Bice tako jaca cena prvih meseci, kao i uvek, i onda ce se unormaliti manje vise.

^ bile su i vise pocetne cene za 2015. flagship androide pa se nije ovoliko kukalo. A 6P ima prakticno sve isto kao i oni (hw) + bolju izradu od nekih a uz to ne laguje :d

Ne znam da li je iko ocekvao da prvi pravi premium Nexus, pa jos phablet, kosta 350-400e i to u vreme kada neki flagship androidi kucaju i 1000e pocetnu cenu na odredjenim trzistima.

Poslednja izmena:
499$ bi se preživelo, ali ove evropske teže.

Naći će se neko rešenje, mora :D

Koliko mrzim sva ta smaranja, cimanje nekog da donese iz Amerike i slično.

Valjda ću dočekati jednom u životu da nešto samo kupim po normalnoj ceni.

Ali do google-a je ovaj put, nema šta da plačemo.

Po onome što sam čitao, 6p je najbolji android trenutno. Ideja da bude ispravljeno sve što je falilo u odnosu na druge telefone a da cena ostane Nexus-olika je utopijska.

Fanovi nexusa su sami sebi podigli cenu telefona kao i fanovi samsunga,iphona... pola para od ukupne cene telefona ide na taj prokleti brend.

E pa onda nema kukanja nego vadi pare na sunce i kupuj sta ti srce zeli.

Kukam na bolesno ugrađivanje na već visoku cenu.

Meni je neverovatno da neko opravdava razliku u ceni između Amerike i Evrope...

Još kažu tako to treba :D

Bez. Ako ides preko huawei sajta u nekim drzavama ne ide tax na cenu. Ustekas oko 50$

50$ free za kupovinu na gp ,i 3m za google music,ako ne grešim:)

To je bilo za preorder.. Ne vazi vise.
Mislim na tih 50$ gp , za muziku ne znam.

Ne kukajte na cijenu, vec na Vasa primanja. :) Dobro rece covjek, ishejtova se cijena, bas ko da se drugi dzaba dijele...
Moja firma ce ga nabavljati, ali sta mi vrijedi to ako ne mogu da prckam po njemu. :)

Poslednja izmena:
Pa verovatno onda ni francuzima, nemcima, englezima, itd. ne valjaju primanja kad se zale na cenu. Cena nije problem ako je uredjaj opravdava, sto ovde nije slucaj.

Pa verovatno onda ni francuzima, nemcima, englezima, itd. ne valjaju primanja kad se zale na cenu. Cena nije problem ako je uredjaj opravdava, sto ovde nije slucaj.
Pusti to zalenje, sto raja prdi u prazno. Zale se a prodaju se u milionima primjeraka. U Srbiji se i zale a i ne kupuje se, i u tome je razlika.

Pa koji ti to danas uredjaj opravdava cijenu, hajd navedi neki aktuelan, a da nije lg flex 2 :D

Poslednja izmena:
Ja se ne zalim na cenu. 5x je kod mene vec 8 dana, a 6p ocekujem do kraja nedelje

Ja ga ne koristim puno. Dao sam ga cerki. Baterija je odlicna, juce je napunjen sa 2.5 sot ostalo jos 25%. Uglavnom igrice i YouTube.

Šta je tu odlično?

*** ljudi sta ocekujete, igrice i YT kidaju bateriju. Nije to citanje na tapatalku. Mada i ne moze se ocekivati bolja baterija od prethodnika, kada su gabariti isti, a potrosnja moze biti samo veca, ili ista.

Nazad
Vrh Dno