Kinezi moraju sa necim da ga useru...videcemo sa cime ali svejedno ja huawei planiram da uzmem svakakoNisam znao da je najavljeno tako tanko kuciste za huawei.. ocekivao sam 7-8mm. Al' i dalje mislim da ce imati blizu 3.5k mAh, kinezi su to..
Nego pojedinci ne vole Samsung (iako kupuju njihove telefone) pa smaraju i traže mane koje na drugim telefonima ne vide...
Čitao sam na XDA portalu, i ono što sam pročitao sasvim mi se dopada i ako bude istina onda odlično!
Naime, proizvodnja i kupovina kineskih OEM telefona jer imaju dobar odnos uloženo/dobijeno je zaista porasla pa je Google je napravio dogovor sa Huawei isključivo zbog niže cene, tako da niska cena + Huawei premium garancija + Google AOSP sistem je pravi pogodak! I ako zaista bude niska cena Huawei će biti moj sledeći telefon ! Mada taj veliki ekran. :S:
^Upravo tako. Sa n4 je bila ista situacija. Moj je bio iz druge serije (sa stopicama na zadnjoj strani) i nisam imao nikakvih hardverskih problema.
Poznanik je imao iz prve serije, problem za problemom - prvo kamera, onda baterija i RLoD, dok na kraju nije potpuno riknuo.
Za n5 sam cuo slicne price, i to je sve do lg-ja. Nije mi jasno kako oni opstaju kad su njihovi uredjaji najmanje pouzdani od svih velikih proizvodjaca.
Zabrinjavajuce je sto je dokumentovano da im se proizvodni proces jednog uredjaja menja tokom vremena, bez ikakvog saopstenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari