Šta je novo?

LG Nexus 5X

Ako nisi nikad otvarao telefon, potraži na youtube, imaš brdo snimaka i samo polako. Nije teško

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Video sam, izgleda, ovako na prvu, da stvarno nije tesko. Jos da nabavim bateriju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Taman dok stigne nova, telefon ce crci. :D

Moto Z via Tapatalk

Mora li da znaci da ce svaki 5x kad tad da rikne? :) Moj se jos drzi,star godinu i mesec i po.

Au,bas si me utesio :d

Au,bas si me utesio :d
Znaš kako, uvek veruješ da se to dešava nekom drugom. Reši ga se dok je još uvek živ. Znam da to zvuči nepošteno prema budućem kupcu ali *** ko nije informisan o problemu, nisi ti kriv. Ko zna, pa ga ipak kupi, radi to na sopstveni rizik.

Reši ga se dok je još uvek živ.

Ja bih (iako bih prethodno obavestio kupca), ali ne znam šta da kupim, a da ne košta čitavo bogatstvo.
Ni hi-end telefoni više nisu garancija za kvalitet. Čak i ovi novi Pixeli puni nekih falinki.
Hoću čist android, da mu odradim root, i da se igram sa podešavanjima, i, naravno, hoću dobru kameru.
Mnogo tražim u sadašnjoj situaciji, znam. :)

Uzmi OnePlus 3T onda, ja sam prezadovoljan. Google camera radi sjajan posao, ne nedostaje mi više Nexus uopšte, kada sam bio na P9 jeste, i to mnogo.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Instalirao ovaj fix sto gasi jezgra i evo radi ko doksa,nije on ni prije nesto brze radio

Da li postoji mogućnost da se popravi nakon bootloopa, ima na kp neki što popravlja, pa ako neko ima iskustva?

Послато са x600 уз помоћ Тапатока

Ima, da se zameni ploča.
I onda opet da čekaš kad će da crkne.
Ili da flešuješ fix sa 4 jezgra. Mada i tad diskutabilno kad će/da li će da crkne.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ali kako da flesujem kada ne prepoznaje komp, kad uđem u recoveri opet mi izadje Google logo i tako u krug?

crko je onda, pomiri se sa tim. jedino ako imas neke bitne fajlove mozes da ih vratis zagrevanjem fenom kod citaca otiska. iscitaj nekoliko stranica unazad

Ali kako da flesujem kada ne prepoznaje komp, kad uđem u recoveri opet mi izadje Google logo i tako u krug?

Ne treba da ulazis u recovery, nego u fastboot.
Odatle flesujes 4corestwrp.
Onda udjes u recovery i flesujes kernel.

Vazi, hvala svima.

Nece mi podigne nijedan sistem,a hoce da udje u recovery?Jel to taj bootloop?I promenio mi se izgled bootoadera,sad je sa belom pozadinom.

Flesuj stock image, ako se butuje ziv je, ako ne gotov je. E sada kakva bela pozadina nemam pojma jer je moj mrtav odavno pa ne znam da li su nesto menjali.

Probaj da uradiš backup iz recovery-a, ako hoće - živ je, ako se restartuje - u bootloop-u je, ali možeš da ga središ fixom.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nakon jednog bootloopovanog i jednog prodatog 5X ostala su mi dva stvarno dobra dual layer oklopa, jedan roze i jedan crni sa holsterom, javite se na pp ako treba nekom...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Izašao PIXEL MOD za NEXUS 5X android 8.1 android verziju - https://androidfilehost.com/?fid=962021903579491535

What's Included (OPP5 8.1):

-Oreo Pixel 2 Launcher (animated clock icon) W/ Pixel 2 Exclusive Wallpapers
-New Wallpapers Not Included on 8.0
-Pixel 2 Exclusive Live Wallpapers
-Pixel Blue Accent Color
-Night Mode
-Round Icons
-Google Lens
-Always On Display W/ Burn In Protection Enabled
-Oreo Pixel Audio + Pixel 2 Audio
-Stock Pixel 2 Oreo Boot Animation
-Pixel Navigation Buttons
-CameraNX by Charles_l (Face Retouching, Motion Photos, ZLS)

Poslednja izmena:
Jel zna neko kako da resim problem sa wifi-jem? Na netu poznat problem, ali nisam nasao konkretno resenje. Znaci wifi mi je konektovan sa max signalom, ali u 90% slucajeva ne radi internet. Ponekad se pojavi i mali znak x pored ikonice...

Meni se to dešavalo ali nema veze sa telefonom nego je do rutera jer nema internet konekcije. Dakle wi-fi mreža je ok i zato imaš pun signal ali nema izlaza na net sa samog rutera i to je u mom slučaju bilo do providera, odnosno telekom adsl-a.

Nazad
Vrh Dno