Šta je novo?

LG Nexus 5

Da li je neko nedavno uzimao foliju? Za koji servis/prodavnicu u BGu pouzdano znate da imaju foliju za ovaj telefon i da onaj koji stavlja folija zapravo ume to da radi? Nije mi do narucivanja posto cu da prodjem duplo skuplje, a i ne bih sam da stavljam pa da upropastim. Po mogucstvu da prodavnica ne bude na novobeogradskoj strani, ne bih da se cimam do tamo, ali ne smeta da je tipa u Uscu ili Delta sitiju.

Da li je neko nedavno uzimao foliju? Za koji servis/prodavnicu u BGu pouzdano znate da imaju foliju za ovaj telefon i da onaj koji stavlja folija zapravo ume to da radi? Nije mi do narucivanja posto cu da prodjem duplo skuplje, a i ne bih sam da stavljam pa da upropastim. Po mogucstvu da prodavnica ne bude na novobeogradskoj strani, ne bih da se cimam do tamo, ali ne smeta da je tipa u Uscu ili Delta sitiju.
Imas u oba pomenuta trzna centra samo to ti je bacanje para. I ako stavljas stavi staklo.

Sent from my Nokia 1110

Je l' sigurno imaju tamo za Nexus 5? Zbog cega bi bilo bacanje para?

Je l' sigurno imaju tamo za Nexus 5? Zbog cega bi bilo bacanje para?
Imaju sigurno. Stavi staklo, ovako sa folijom i nemas bas neku zastitu. Bacanje para zato sto za dva dolara mozes da porucis staklo, stavis sam posto je prilicno jednostavno, a ustedis pola gajbe piva i dosta vremena :D

Sent from my Nokia 1110

Imaju sigurno. Stavi staklo, ovako sa folijom i nemas bas neku zastitu. Bacanje para zato sto za dva dolara mozes da porucis staklo, stavis sam posto je prilicno jednostavno, a ustedis pola gajbe piva i dosta vremena :D

Sent from my Nokia 1110

Vec imam mat foliju koja je izgrebana, a ja naravno ***** je malo skinuo i sad je prasinica ostala. Ali sam video da je ekran potpuno cist i bez ogrebotina. Ne bih staklo jer mi to nepotrebno, svakako cuvam telefon, a foliju hocu samo zbog toga da ne ostetim ekran sitnim ogrebotinama od noktiju. Ovako dam 300 dinara na foliju, odmah mi je zalepe da se ja ne bakcem. A da narucim, moram da cekam u banci da uplatim pare, pa kad narucim treba da cekam dok mi stigne. Doduse nije mi hitno pa i mogu da cekam, ali ono, lakse mi je eto npr. kad idem do Usca i tamo brzo da to uradim usput.

Posle 1.5 godina bez bilo kakve folije nema ogrebotina od noktiju, valjda ti ne rastu od titanijuma ☺️

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Posle 1.5 godina bez bilo kakve folije nema ogrebotina od noktiju, valjda ti ne rastu od titanijuma ☺️

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Nisam mislio na ogrebotine koje su opipljive. Pomeri telefon pod uglom ka svetlu i videces ogrebotine, sitne. Nemoguce je da posle tolikog vremena ne bude takvog ostecenja, ako ne od noktiju, barem od trpanja po dzepovima i torbicama.

Ako neko nađe neku radnju gde mogu da prodaju staklo i odmah da zalepe na Nexus 5, neka javi.

Mozda sam vec dosadan,mozda me je neko upamtio sa drugih tema,posto sam vec pisao na nekoliko u vezi preporuka i saveta za pomenuti model,ali od sad prilikom kupovine,dobro vodim racuna koji model cu uzeti,pa sam shodno tome odlucio malo bolje da se raspitam :) Ovaj Nexus mi je isto u uzem krugu,ali vidim da se ljudi zale na bateriju. Posto nije bas izvodljivo da procitam citavu temu,jer je vrlo opsirna,zamolio bih par dobrih ljudi da podele neka svoja iskustva i naprave recimo poredjenje sa modelom G3 koji mi je takodje u fokusu? Dakle najvise me interesuje ovo vezano za kameru,posto sam nasao na nekoliko mesta da krasuje,isto tako mi je vrlo bitno da li baterija moze da izgura bar dan intenzivnijeg koriscenja?

Poslednja izmena:
Oba su fosili pa je teško da uporediš baterije, imaju milion ciklusa. Naročito nexusi. Ako bi oba imala novu bateriju G3 je recimo 5-10% jači

Vrtim se danima po forumu i nikako da neko predlozi neki zglavan telefon koji bi zadovoljio moje rigorozne kriterijume :) Bukvalno svakom nesto fali. Naravno uzimajuci u obzira da ne zelim vise od 200-250 evrica da izdvojim za neki polovan.

Poslednja izmena:
Uzmeš nov 5x i glava da ne boli.

Sent from my m2 note

Slažem se, još bolje ako možeš 32GB model.

svakom fali nešto i za 400€ a ne za 200 :)
nexus 5x, neki sony, g4 ako naletiš sa legitimnom garancijom, tako nešto vidi
svaki od njih je bolji sa baterijom (a može se reći i generalno) od n5 i g3

i savet, ne fokusiraj se toliko na nedostatke raznih modela (jer ih ima svaki kao što rekoh), gledaj malo pozitivne strane, u suprotnom nikad nećeš kupiti telefon. nijedan telefon danas nije neupotrebljiv. u krajnjem slučaju ljudi menjaju i žene a ne ti mob kojim eventualno ne budeš zadovoljan :)

Hvala na odgovorima dobri ljudi :) Samo ne kontam na koju foru je ovaj 5X tako jeftin,posto vidim da ga za nekih 250evrica mogu uzeti i novog? A vidim da ima zavidne performanse. Koje su mu falinke? Mozda malo skrecem sa teme,izvinjavam se.

Mane 5x su slabija baterija i nedostatak micro sd slota. Za taj novac nema bolje.

Jel neko od vas vodi računa o temperaturi baterije? Do koliko stepeni ga puštate da ide ili do koliko je bezbedno po bateriju?

Do 40 je ok,preko toga ne bi trebalo terati,bar po meni :)

Moze i toliko da ode sigurno kad ga zgazis na suncu + 3G ali u normalnim uslovima sumnjam da moze preko 50. Ne opterecuj se previse i uzivaj u telefonu. :)

Posle 3 godine druzenja i mom Nexusu baterija polako posustaje. Nije kriticno, ali kada sam na putu daleko od punjaca vec postaje neprijatno i moram da nosim eksternu bateriju. Da li je neko nasao negde originalnu bateriju? Zamena nije problem, drug na poslu ima opreme da sastavi telefon od bakra i silicijuma, ali nemam bateriju :D

Razmisljam polako o zameni, ali bih mu produzio zivot ili dok ne vidim kakav je novi OnePlus Three ili neki naredni Nexus, jer mi se nekako ne isplati promena na 6p ili 5x.

Posle 3 godine druzenja i mom Nexusu baterija polako posustaje. Nije kriticno, ali kada sam na putu daleko od punjaca vec postaje neprijatno i moram da nosim eksternu bateriju. Da li je neko nasao negde originalnu bateriju? Zamena nije problem, drug na poslu ima opreme da sastavi telefon od bakra i silicijuma, ali nemam bateriju :D

Razmisljam polako o zameni, ali bih mu produzio zivot ili dok ne vidim kakav je novi OnePlus Three ili neki naredni Nexus, jer mi se nekako ne isplati promena na 6p ili 5x.

Original a nije daleko, Portugal
http://www.spareslg.com/bateria-telemovel-lg-d820-nexus-5-eac62078701.html

I da ne dostavljaju, nije problem, imam kolege u Portugalu koji mogu da mi dostave. Samo ako je original, da se ne cimam za bezveze.

Vrh Dno