Šta je novo?

LG Nexus 5

Svi Nexusi su sim free, tako da ce raditi.

Ljudi jel ima neko problema sa USB kablovima za punjenje? Svaka 2 meseca kupujem kabal, onaj strujni deo je ok, samo USB kabal posle recimo 2-3 meseca krece sporije da puni. Vise sam izludeo, i to mi je poslednji Hamin kabal i on je sad usporio.

Poslednja izmena:
Ja bogami nemam, ne znam od kojeg mi je ovo telefona usb kabl, ali ima sigurno 2 godine i bez problema punim. Mislim da je Samsungov, ali nisam siguran, ne vidim da ista pise na njemu.

Ljudi jel ima neko problema sa USB kablovima za punjenje? Svaka 2 meseca kupujem kabal, onaj strujni deo je ok, samo USB kabal posle recimo 2-3 meseca krece sporije da puni. Vise sam izludeo, i to mi je poslednji Hamin kabal i on je sad usporio.

Imam ja, svašta probao, menjao kablove, punjace alu najbolje sto sam uspeo izvući je da puni do max 900mAh.

Da preformulisem pitanje. Da li na kanadskom nexusu moze da radi nas 4g internet?

Pogledaj koja mu je oznaka.. D820 ili d821. I onda pogledaj da li podrzava nas lte i to je to

1800 mhz band 3 ako se ne varam.

I band20 to jest lte800.. U sustini on je i kritican,npr usa 6p ga ne podrzava

A negde u buducnosti ce biti bitan i band7 (lte2600) ,ali mislim da taj podrzava verzija d820

Znaci sada 20(800mhz) ,3( 1800mhz) i u buducnosti 7(2600mhz) i eventualno 1(2100mhz)

Poslednja izmena:
Svaka čast. Moram detaljno da proverim. Ocu sve stock da imam, i kernel i rom. Ako moze samo sa rootom da se uradi mozda i probam.

Prema sajtu mobilnisvet.com, Nexus 5 je 307 evra a Nexus 5X je 290 evra.
Kako?

Nexus 5 nema vise nov da se kupi, mozda ako je nekome ostalo. A te cene nemaju veze

Sutra valjda mart security izdanje. Kao prvog ponedeljka u mjesecu ce izlaziti.[emoji111]

Ubacih prije neki dan stock 6.01 ali mi wifi bateriju trosi previse. Ostavim telefon ne radim nista samoje na wifi konektovan i on je prvi potrosac 15% dok iza njega display.

Wifi scanning iskljuci, nalazi se u location, pa tu potrazi.

Pozdrav drugari, imam jedno pitanje ukoliko se neko susretao sa istim ili slicnim problemom. Moguce je da se i pisalo o tome ali previse stranica za pretrazivanje pa ako dupliram temu unapred se izvinjavam.

Naime, supruzi sam pre nekog vremena kupio polovan Nexus 5, i veoma sam zadovoljan istim.
Do pre nekog vremena je radio perfektno ali odjednom je poceo da brlja u smislu da ne moze da primi poziv, kad god pokusam da je pozovem samo bipne jednom i prekine, onda neko vreme radi super, pa opet pocne. Nekad se desava da u toku razgovora pocne da prekida i veza pukne.
Pokusao sam sa svim mogucim stock rom-ovima (custom nisam probao), driverima za modem, rezultati su negde bolji, negde losiji (cini mi se sa starijim rom-ovima, pre ver. 5.0, da sam imao bolje rezultate).
Takodje sam pokusao i sa drugim SIM karticama i operaterima ali problem je ostao.
Imam osecaj kao da se mreza uspava, pogotovo kad prenoci, a nakon sto se prvi put veza uspostavi, radi uglavnom dobro.
Takodje sam pokusavao da ukljucujem i iskljucujem airplane mode, sto nekad rezultira "budjenjem" mreze, nekada ne.

Svako misljenje mi znaci, jer mi je zao da se rastanem od telefona, pogotovo sto sam ga poklonio zeni od srca. :)

Hvala svima unapred.

Mislim da nakon toga treba uraditi clear cache.

Da kada ima previse reklama na sajtu.. Ne koristim adaway pa se bas primeti :)

Takvi sajtovi laguju na svim telefonima i sistemima, nema pomoci, kada ih nabudze sa 35 reklama

Gledam ovaj preview za N i dodje mi samo da placem sto nece biti za 5......

Da, N ce biti prava bomba. Jedva cekam da vidim nove nexuse :)

Onda ćeš da kukaš da su skupi, znamo te [emoji16]

Nazad
Vrh Dno