Šta je novo?

LG Nexus 5

Iako imam DT2W, prst leti na Power dugme. Navika je navika. @Tecuo nemoj me tjerati na snimam ekran, Hangsout leti...na pocetku je bio spor samo. I ne koristim ga, dolazi uz ROM kao systemka app.

Meni se opet desilo jutros da nije hteo da ukljuci alarm dok nisam stisnuo power taster i ukljucio ekran. Sa poslednjim apdejtom sam ostao full stok, dakle ni root ni kernel. Uvek pred spavanje kad ukljucim alarm smanjim telefon do kraja tako da iskljucim i vibraciju. Nekad se ukljuci alarm a nekad ne. Ne mogu da uhvatim neki patern.

Isto mi se desilo 3,4 puta pa sam odlucio da ne palim vise dnd.. Moguce da tu nastaje bug

Za taj dnd mod treba doktorska disertacija, ja ga nisam ni jednom koristio.

Zato ja dugme koristim samo kada palim ekran(gasim ga preko precice na ekranu) ili ranije kada sam imao custom rom stavio sam da se ekran pali na volume dugmice..
Sweep2sleep po nav baru, gotivna stvar :)

Meni se ti sweepovi nikad svidjali nisu, tapovi 3x laksi. Ono mi je bezveze dupli tap na status bar da gasi ekran. Pa ***lakse mi je power pritisnuti 10x, nego naciljati status bar, jos jednom rukom. Neki bas imaju smisla za funkcionalnost, ili sam ja naopak.:D DT2W i DT2S na nav baru, keva.

@telep, sto ti je komplikovan Do Not Disturb Mode. Sve je jasno kao dan i sve dobro funkcionise.

Poslednja izmena:
Ima ,samo ne znam gde se tacno nalazi.. Verovatno u nav bar podesavanjima

Poslednja izmena:
Meni se ti sweepovi nikad svidjali nisu, tapovi 3x laksi. Ono mi je bezveze dupli tap na status bar da gasi ekran. Pa ***lakse mi je power pritisnuti 10x, nego naciljati status bar, jos jednom rukom. Neki bas imaju smisla za funkcionalnost, ili sam ja naopak.:D DT2W i DT2S na nav baru, keva.

@telep, sto ti je komplikovan Do Not Disturb Mode. Sve je jasno kao dan i sve dobro funkcionise.

Nexanja066, DT2W+S2S najbolje. Samo sto taj DT2W jede bateriju na Nexus 5.

A za DT2S na nav baru prvi put cujem :D

Nasao sam, u navigation bar opcijama.

Ja sam opravio na stocku da mi hold home dugmeta zakljucava telefon umesto da pali google now. I mnogo mi se djasvi. Zgodno, brzo, lakse nego da stisnem dugme. Naviko sam se u roku od odma..

A to sto ste pomenuli dnd da ne pali alarm, mozda vam je bio selektovan total silence. Ima i alarms only opcija u kojoj pali alarm..

A to sto ste pomenuli dnd da ne pali alarm, mozda vam je bio selektovan total silence. Ima i alarms only opcija u kojoj pali alarm..

To je to. Cak inapomena se gore pojavi da u Total Silence nista ne zvoni cak ni alarm. Meni je fino organizovano, scheduled stavio Priority only svako vece i vozdra. Ima i ono ako te jedan broj zove 2x u roku od 15minuta da aktivira zvuk.

Nije to. Sve regularno namesteno,to jest da pusta alarme

37fd02f17af1d963f72233d233cbfa88.jpg

Poslednja izmena:
Na tvom screenshotu fali strelica za opcije zvuka. Toe bag poseban. Mozda ti je alarm utisan do kraja.

38971af08a7158179e770545ef6b3918.jpg

Moze to i za dzabe.
Skine se ovo i instalira

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

A onda..
Settings, Apps, settings gear gore desno, default apps, assist and voice input, assist app i tu izaberes Screen off and lock.
Long press na home gasi ekran :)

A moze i da se izvuce app na home i samo na klik da se zakljucava, al meni long pres na home gotivniji i nekako je integrisaniji u sistem i ne moze bas sllucajno da se aktivira sto je kul.

Nije to problem. Drzim taster za smanjivanje do kraja i onda stisnem jos jednom da se iskljuci i vibracija. Tada ispise "Do not disturb" a iznad toga "Alarms only". Isto radim uvek i nekad zvoni a nekad nece dok ne ukljucim ekran. Cim ukljucim ekran posle nekoliko sekundi pocne da zvoni.

Edit
*** ja citirao, odgovorio na post i tek kad sam presao na sledecu stranu vidim da je loznica sve to isto napisao i dodao slike pride.

Poslednja izmena:
Možda da stavite clock u ignore listu za doze?

Sumnjam da je do doze-a, meni zvoni svaki dan bez problema

Nije doze sigurno, jer meni se ne dešava ni za stock sat, ni za Timely. A zvono mi je uvek isključeno (ne DND, već na volume down).

Ja sam prošle nedelje zamenio power taster u mesc za 2900 dinara. Jedino bzvz je sto je garancija 3 meseca, sto je bas malo, ali šta je tu je.

Je l' probao neko Pure Nexus? Vidim da ga hvale, pogotovo sad kad Cata vise nece napredovati.

Vrh Dno