Ja i rekoh kako ko licno odluci, prost obican svet(consumers) uglavnom bira sta mu je lakse,ali to ne znaci da je to ispravno. Ti si odabrao kao i većina convenience(i ja to uglavnom izaberem, ali ne branim taj stav kao apsolutno pozeljan i ispravan) .Управо.
Коришћење андроида без гугл сервиса је тотално бесмислено.
Ja i rekoh kako ko licno odluci, prost obican svet(consumers) uglavnom bira sta mu je lakse,ali to ne znaci da je to ispravno. Ti si odabrao kao i većina convenience(i ja to uglavnom izaberem, ali ne branim taj stav kao apsolutno pozeljan i ispravan) .
Iz perspektive neke organizacije, trece kompanije ili security android moze i bice modifikovan tako da nema zavisnost od google.
Kupio si nexus sa njim ide to i to, ali bar probajte da shvatite da ste se uhvatili u kolo gde vise nema privatnosti. Skinuli ste se skroz ili sigurno vise od pola. [emoji1]
Pozdrav.
Slažem se, samo ne znam odakle je izasao tvoj zakljucak da sam elektronska placanja zaboravio, smetnuo s uma... Rasirenost mobilnog placanja nije ni izbliza masovna kao platnim karticama na zapadu. Stvari se malo menjaju u USA, ali Evropa je daleko iza.A sta mislis ako ne koristis gugl da se nisi skinuo odavno. Npr. napolju 99% ljudi koristi kartice kao sredstvo placanja, sta mislis da se te informacije ne obradjuju. Pored toga ta ista banka ima sve vase podatke, i ima sve vase sta ste placali i kupovali. Tako da privatnost danas je veoma rastegljiv pojam.
Nisam korisnik instagrama i fb. Licno smatram to besmislicom i nepotrebnim, nemam interesovanja u tom smislu. Vratimo se nexus 5 temi, svako neka odluci prema licnim potrebama i shvatanjima.Ne kuzim kako a jedne strane tolika briga za privatnost a a druge strane svi koriste fejsbuk i njegovu djecu - instagram, WHATSAPP i da ne nabrajam
Kako ti se cini nexus 5 ?Ne kuzim kako a jedne strane tolika briga za privatnost a a druge strane svi koriste fejsbuk i njegovu djecu - instagram, WHATSAPP i da ne nabrajam
Racunao sam oko 2500din. No videcu kada stigne. Trebao bi za 2,3dana max da bude kod nas na carini.@fkloznica, koliko ce te izaci carina otprilike, jel znas?
Misliš adaptive brightness?Probaj da ugasis ambient displey. To jest sam podesi brajtnes ,ali pre toga za svaki slucaj udari res
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari