Šta je novo?

LG Nexus 5

^ U prevodu, to ukidanje dozvole ti nije baš efektno. :)

Edit: A nije ni meni. I kod mene sada radi kamera u Viber, iako je dozvola ukinuta.

Poslednja izmena:
Da da,mora se cekati makar preview 3 krajem jula..

Nije do roma. Ja sam na stok romu, ukinuo pristup kameri iz vibera u appops i nije se ukljucivala dok nisam instalirao ovu novu aplikaciju za kameru. Sad se ukljuci.

Zapravo i meni se na trenutak juče desio "can't connect to camera".
Samo sam izašao i vratio se u nju i radila je.

Viber ne arčim, ali imam instaliranu poslednju kameru sa apk mirror.

Koristim ja Cataclysm. Instaliraj poslednju betu 5.1.1 znatno je bolja od stable 5.1, mada licno nisam odusevljen rom-om nesto posebno.

Pa rom je stock uz par dodatih opcija.
Neko to gotivi a neko bezbroj opcija tipa na mahdi romu.

Nisu u pitanju opcije....Root i custom rom sam stavio jedino zbog adaway i smart radio opcije (koja btw ne radi kako treba u mom okruzenju).

Juce sam imao 1.35h sot-a za 17h stand by. Izuzetno malo. U zadnjih pola godine nikako da se eliminise ta ogromna potrosnja baterije u screen off stanju na Nexusu. Ne znam sta vise da probam.

Lokacije ugasene, nema ono sharing location i ostalih gluposti, gps palim samo po trebi....Ne znam sta vise da radim.

Zatim flickering tih ikonica nakon izlaska iz drawera, to mi se desava i na stock launcher-u a mislio sam da je do Nove...itd. itd. itd.

Euphoria neko probao njega?

ElementalX-N5-4.00 kernel trenutno koristim, flashuje se kao da instaliram windows (dosta opcija ima).

Poslednja izmena:
Ne znam stvarno kako imate probleme sa baterijom. Evo meni je trenutno 8%, 3d 12h 24min od zadnjeg punjenja i ima 3h 31m sot. Znam da nije kao G2 da izvlaci po 7h sot, ali do 5h sot sto moze na 1 dan ili ovako kao sto je sad, ja sam vise nego zadovoljan. Naravno zavisi i od toga sta se sve koristi, ali eto recimo u screen off stanju skine mozda 1% za celu noc.

Poslednja izmena:
E jos reci da si na LTE sve to ostvario i ja se vise necu javljati ovdje...

Razmisljam nesto. Koliko dobro radi ovaj n5 pocinje polako da me smara :) stvarno cudan osecaj.

A opet kada pogledas,realno nema valjane zamene za ok novce.

Ja ću ga furati još godinu dana, a onda ću videti. Pošto bi pre uzeo iPhone i winphone nego ponovo samsung, lg ili htc, možda ako izbace nexus 5 2015 po pristupačnoj ceni, o tome bi razmislio.

Tako i ja razmisljam. Ili novi nexus ili nesto skroz egzoticno :)

Mada nikada ios i apple ;)

Što znači da 40% nije. 40% od 17h je 7h. Od toga ti je sot bio 1.5h, a 5.5h je telefon bio uludo awake. Bolje popravi to nego što kukaš na Google :)

NPR sam rekao :p

A da je suludo budan i jeste.

Ne znam odakle da krenem popravku. Nista posebno instalirano nemam.

Neka moja licna razmisljanja i ubedjenja,totalno nebitno :)

Ja cu sacekati da vidim sta ce sledece da se pojavi iz Nexus serije. Ako mi se ne svidi, ostacu na N5 posto stvarno odlicno radi

NPR sam rekao :p

A da je suludo budan i jeste.

Ne znam odakle da krenem popravku. Nista posebno instalirano nemam.

aj okači neki bbs log na kraju takvog dana gde je baterija mrtva sa malim SOT, to bi trebalo iz aviona da se vidi šta je ako je tako kako pričaš

Ma hocu nego ne stizem da ga napunim do kraja i pustim preko noci da bbs odradi svoje.

Vrh Dno