Šta je novo?

LG Nexus 5

Sad sam kupio kabl i otg radi preko es explorera ,bez ruta.

Lollipop? Možda je sada zbog njega moguć USB mount bez Stickmount.

Aosp ne racunam. Device specific mi je bitan.
Sto ne racunas, isti ti djavo, samo sto ga Google malo uoblici, doda svoje aplikacije, i tako to. Sustina je bitna i ista. I oni prave svoje image iz AOSPa. E jedino sto imaju drajvere, binary kako kazu, ali ovo je orelaz sa 5.1 na 5.1.1.

Poslednja izmena:
Ja koliko znam ima neke posebne drajvere za svaki uredjaj. Po tome se razlikuje od aosp

Svaki ti je provjeren, nije ovo Samsung i ekipa. Sve je stvar kome se sta svidja. Cataclysm, Purity, Euphoria, Chrome, CyanogenMod.

Poslednja izmena:
Hvala. Probao sam Euphoria i imam nekih problema sa kamerom i 3g net nece da se ukljuci.

To za 3g je Android bug. Šta sa kamerom? Ako je ono da ne radi kamera a imaš viber i to ćeš imati na svakom romu. Čisto da se ne zezaš s menjanjem ako su to razlozi :)

Pa dosta losije slike nego na mom (ovaj 5.1 je od devojke) 4.4.4 purity romu.

A na sta mislis ovo vezano za viber?

Sta ba losije slike ne kontam, prvi put to cujem.

Dobro ti je rekao milanjez, za nexus svi romovi imaju iste bagove ako ih imaju. Zajednica je takva da je nemoguce da promaknu fixevi jedni drugima ako postoje. Svi isto trpaju u svoje ROMove i na isti nacin, samo je fazon ko sta trpa (filozofija lidera roma), i po tome se razlikuju.

Ako koristis Viber, zabrani mu pristup kameri u AppOpu ili PrivacyGuard kako se vec zove.

Poslednja izmena:
Evo slika slikana pre 5 minuta. Probao i autofocus i manuelno, i isto se dobija. Deset puta kliknem na stopalo da ga fokusira, on kao pocne, zamuti, pa fokusira i ovo je rezultat. Sa mojim telefonom slika mnogo bolja.

Prilozi

• 54de5175caa91caff8684f208709ca5b4ec8a181a6d954e8900dc81bb4260421.jpg
    54de5175caa91caff8684f208709ca5b4ec8a181a6d954e8900dc81bb4260421.jpg
    197 KB · Pregleda: 201
Nema ti tu pomoci, zna da da se pati i 'ispadne' fokus. Kamera kao lens je solidna, ali je los sw prati.
Ako se dosta oslanjas na kameru, Nexusi nisu crkva gdje se Bogu moliti. Gledam na Samsunzima bolje slike 5x.

Jel ima jos neko problema sa punjacima? Vec drugi punjac mi crkava tj pocinje da sporije puni telefon. Za godinu dana 2 punjaca sam menjao i sad ce doci treci.

Izasao ex 2.12 kazu ne baguje vise chrome. Mrzi me da ga testiram

Hahaha pa kako ne baguje kad to nije bilo do kernela? Nije valjda priznao posle 2 meseca? [emoji23]

Pozdrav,
Da li bi neko mogao da mi objasni kako da pripremim telefon za CustomRom-ove? Sta i kojim redom treba da uradim tipa root, TWRP itd. Do sada sam koristio Xperia-u i sve se radilo iz programa koji se zove FlashTool. Zanimalo bi me jos i da li postoji opcija za MultiRom i da li je neko imao iskustva sa tim? Verovatno je sve ovo spominjano na prethodnim stranama ali je tema ogromna pa ako smatrate za spam mozete me kontaktirati i na PM

Koliko vam potrosi Cataclysm 5.1 rom, za one koji ga koriste, baterije u toku noci sa ukljucenim WiFi-om? Ako je neko uopste gledao.

Vrh Dno