Šta je novo?

LG Nexus 5

Kakav updejt izbaci cataclysm.. Lik je lud. 10mb fajl,instalira se i butuje za 40sek a doda 10ak opcija.
Ako ga uskoro ne zaposli google ja ne znam :)

Или ће да га убију,пошто ми се чини да ради бољи посао него они. :)

Ne radi mi backgrnd data iz cista mira. Nekad je problem whatsapp nekad viber a nekad mejl (nine i inbox koristim). U cemu moze da bude fora?

Edit: Sve stock, 5.0.1.

dobićeš brži telefon sa boljim sw, ostatak je sličan.

Ja bih se zamenio, imao sam S4 i prešao na N5, progledao sam.

Jedino je kamera na S4 bolja.

Kamera mi nije bitna, ne volim da slikam telefonom...zahvaljujem na odgovorima... :)

Edit: I to najverovatnije beli Nexus, samo da displej nema zaglavljenih piksela...

Poslednja izmena:
Ja sam upravo to uradio i prezadovoljan sam ☺
Doduse ja sam i na S4 koristio iskljucivo GE romove tako da u sw i nemam razlike sem sto ovaj radi tecnije, bez bagova i lepse izgleda telefon. Lepse i lazi u ruci... Sve u svemu zadovoljan sam prelaskom.

Imam osecaj da rom nije toliko smooth kao sto je bio stock 4.4.4. Sto se baterije tice izdrzala je 4 dana sa 3h sot,opcije su super,ali kao da ima neki lag. Je l' moze preporuka za jos neki rom,ili mozda stock sa franco kernelom?

Slim je najbrži, ne znam kako ti nije smooth. Bolji je Elementalx od franco

Radi on ok,ali imam osecaj nekog laga prilikom skrolovanja i kod recimo notifikacija,ulaska u launcher,na lockscreenu. Ne znam... Eh sad da nije mozda do arta,da li radi kako treba? Takodje kad sam stavljao twrp trazio je da pravi neke particije, jer sam ga instalirao preko playstore, pa sam preskocio to sto je trazio i isao direkt instalaciju, mozda ima to neke veze?

ne znam za to oko twrp, uvek sam išao preko fastboota. art radi brže nego dalvik. stock lollipop je sporiji od slimkata, neka ti to bude referenca. ne primetiš toliko da je sporiji kad pređeš na njega ali primetiš da je slimkat brži kada se vratiš. ako kod tebe nije tako onda nešto nije ok, mada ne vidim šta bi moglo da ne bude ok, nije to neka nauka...

Ima li nekih novosti oko popravke LP ili će ga ostaviti ovako nedorečenog za N5?

Upravo to Tetsuo. On ocitava kao lud, ali kod animacija se vidi razlika. Flashnuo sam bio CM i Unicorns posle da proverim, oba roma deluju malko vise smooth, ali nisu brzi kao Slim. Moguce da je to navika sa Lolipop-a posto tamo sve izgleda glatko sa novim animacijama, al' ostacu pri Slimu dok ne srede leak.

Pa stavi animacije na 1x ako misliš da je to...

Imam Nexus 5 sa LP 5.0.1 i pokrenuo sam fasboot mod da rutujem telefon. Skinuo i pokrenuo "CF-Auto-Root-hammerhead-hammerhead-nexus5". Pokrene se sve ali posle "Pres any ..." i kraćeg čekanja dobija se info "access is denied".
Novi info: It may take a minute or so for the red Android to appear. If it doesnt show up at all, there may be a problem. Pres any ...
Savet?

Poslednja izmena:
Jesi li otključao bootloader? Ne znam jel to potrebno za autoroot

ili se ne čita :D

Note that if your device had not been unlocked before, this procedure will wipe all your data !

mada, on će ga sam otključati, sad se sećam kako izgleda bat. a da ga otključaš možeš i sam a posle možeš i sam da bootuješ taj kernel iz autoroot ili onako kako većina rootuje, da flešuješ custom recovery i supersu iz njega.

Vrh Dno