Šta je novo?

LG Nexus 5

Na T-mobile se jutros pojavio. Btw, koja je fora sa ovolikom razlikom izmedju auto moda i hdr+ kod slika?
Koliko je hdr dobra obrada (možda i najbolja na telefonima što se tiče šminkanja fotki) toliko je auto očaj, ja sam i zaboravio da postoji taj mod :)

Jedino ako hoćeš raw onda ne koristiš hdr

Meni juce pocelo da otpada na N i X xD
moracu sve da poskidam i da obrisem lepak, mada nisam ni ocekivao da ce poceti da se odlepljuju, ali nije to toliko strasno, bitno da on radi :D

Koliko je hdr dobra obrada (možda i najbolja na telefonima što se tiče šminkanja fotki) toliko je auto očaj, ja sam i zaboravio da postoji taj mod :)

Jedino ako hoćeš raw onda ne koristiš hdr
RAW? U podesavanjima nema nicega.
hdr+ i auto kao dva razlicita telefona, pogotovo preko dana. Uvece treba blic ***....Malo mi smeta sto mu dosta treba da nadje fokus kad je slabije osvetljenje.

RAW? U podesavanjima nema nicega.
hdr+ i auto kao dva razlicita telefona, pogotovo preko dana. Uvece treba blic ***....Malo mi smeta sto mu dosta treba da nadje fokus kad je slabije osvetljenje.
Mora posebna app za raw.

Blic jedino ako moraš baš u mrklom mraku da fotkaš, inače su mi uvek bolje hdr+ fotke.

Danas mi kamera izbacila poruku Camera can't connect. Znaci uzas + baterija je katastrofa. Ovo sa kamerom je restart resio, ali dokle vise...

To je do Vibera koji zaključa kameru.

Na 5.01 memory leak sljaka isto kao i na 5.0. 56h on time i 417MB ram-a zauzima system...

Danas mi kamera izbacila poruku Camera can't connect. Znaci uzas + baterija je katastrofa. Ovo sa kamerom je restart resio, ali dokle vise...
I meni se isto pre nekoliko dana desilo ovo sa kamerom. Do vibera je i dalje, još uvek nisu našli za shodno da srede to :) sto se memory leaka tiče i dalje je prisutan.

Da li je neko primetio da mu se, posle apdejta na android 5.0, značajno usporila google tastatura. Konkretno, kad kucam SMS, neviđeno sporo ide dok je recimo u viberu sve normalno. Ima li neko predlog kako da ovo rešim?

Jel sideload beše ne radi, ako mi je rootovan telefon?
Ne želim da radim wipe celog sistema.

ili ako ne možeš da je kupiš onda ovo: https://github.com/PkmX/lcamera/releases

mada ovo je više za eksperimentisanje nego što je za redovnu upotrebu.

featuri:

• True manual focus (adjustable focus distance)
  • Manual exposure time (0.8" to 1/75000)
  • Manual ISO (40 to 10000)
  • DNG output support
  • 30-fps full-resolution burst capture with focus stacking & exposure bracketing
  • 30-fps full-resolution (3264x2448) video recording on Nexus 5
  • 30-fps 4K UHD (3840x2160) video recording on Nexus 6
  • Experimental 60-fps video recording at 1080p on Nexus 5
  • Experimental 120-fps video recording at 800x600 on Nexus 5

s tim što su 3rd party aplikacije isključivo ako hoćeš ručne kontrole i raw, ako te to ne zanima google camera i HDR+ je 20 mesta iznad svega drugog

Poslednja izmena:
Sistem zauzima sve više u settings/apps/running, sve manje aplikacija imaš keširano (isto tu samo prebaciš na cached) i generalno sve sporije radi, naročito recents meni.

Sporo ulazi u recents ili laguje kad skrolujes? Na note 4 treba oko 2s da otvori recents nakon pritiska na kapacitivni

Sporo ulazi, skrol je uvek gladak. Note tako radi jer je Samsung :D, ali da, tako bude otprilike, dešavalo mi se da 2x kliknem jer mislim da prvi put nisam lepo, baš kao na Samsungu :)

To me interesovalo, posto mi je na N4 to bas zapalo za oko. Pomuci se da to uradi. A video sam cini mi se i na mate 7 istu stvar. Ne znam sto je to problematicno toliko.. :)

Ne znam, ali meni su to i ulazak u settings iz Notification panela najbolji pokazatelji kako telefon generalno radi :D

Settings i Recents rade perfektno. U recents imam ja mislim sve zive app :):)

Evo posle 40h uptime-a...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1419112117469.png
    uploadfromtaptalk1419112117469.png
    198.1 KB · Pregleda: 203
  • uploadfromtaptalk1419112122462.png
    uploadfromtaptalk1419112122462.png
    142.5 KB · Pregleda: 202
  • uploadfromtaptalk1419112128659.png
    uploadfromtaptalk1419112128659.png
    15.4 KB · Pregleda: 197
Pa evo ga WhatsApp restarting :wall:

i samo dve keširane :D

više ima đilkoš na S3 :D

pa kako ne utiče ***, šta god da startuješ učitava se ispočetka :D

Jok. Barem ne meni ovih dana. Juce i danas intenzivno koristim Chrome recimo sa nekoliko tabova i full site-ovima, sve radi bez greske.

pa dobro, juče i danas. evo sad si već imao samo dve keširane i to nebitne. samo polako tek će da krene. još ako koristiš google launcher biće veselo :D

Nazad
Vrh Dno