Šta je novo?

LG Nexus 5

Evo šta kaže atlantis:

i've dirty flashed with no issue.
Don't raise your expectations too much for the 5.0.1 itself as changes are minimal. It won't fix most of the big reported issues.
We pretty much need a 5.1 not a 5.0.1 for it.

Em Optimized em xTra :)

Najjace je objasnjenje za 6h sot - long story short, ugasite sve zivo, koristite ga kao dumb phone :)

Sinoc mi je ponudjen update pod nazivom "Android 5.0.1" velicine oko 18mb, koji sam naravno prihvatio jer ne pratim razvoj softvera za android. Jutros sam ukapirao da je u pitanju neka viruscina, bug-cina ili ne znam sta vec. Kad pritisnem lock na telefonu izbaci mi shutdown, non stop se na telefonu pojavljuje Google logo, restartuje se sam i ne znam sta vec. Zna li neko kako da sredim ovo, imam bitne podatke na telefonu, moram ih nekako sacuvati.

Resio sam problem vadjenjem baterije. Izgleda je sad ok :).

Poslednja izmena:
Može da se skine poklopac ali nije predviđeno da se skida.

Momci, imam problem....sinoc sam stavio upaljen nexus5 na punjac i jutros pogledam, a on ugasen. Upalim ga..on se podigne normalno, ali ne hvata telenor mrezu (telenor - no service)...odem do telenora, oni mi zamene karticu, istu stvar...ja dodjem kuci, udarim wipe data, cash, mount system...flesnem ponovo slimkat 8.0 koji sam i do sad koristio i nisam imao nikakv problem...i opet nista...ista stvar. Sve radi, samo nece da uhvati mrezu...ima neko ideju?

EDIT. opaaaa tek sam sad video...pise mi IMEI 0????

Poslednja izmena:
Ma kakvo trolovanje, stvarno sam imao problem koji sam naveo. Gledao sam uputstvo na youtube-u kako se vadi baterija na Nexus 5, nakon toga proradio telefon normalno. Pre toga se bugovao, stalno prikazivao Google logo, komanda za gasenje/paljenje telefona nije funkcionisala. Sve u svemu sada je sve ok :).

Evo i tutorial ukoliko nekom zatreba:
https://www.youtube.com/watch?v=VSGNUrpwIno

Poslednja izmena:
Momci, imam problem....sinoc sam stavio upaljen nexus5 na punjac i jutros pogledam, a on ugasen. Upalim ga..on se podigne normalno, ali ne hvata telenor mrezu (telenor - no service)...odem do telenora, oni mi zamene karticu, istu stvar...ja dodjem kuci, udarim wipe data, cash, mount system...flesnem ponovo slimkat 8.0 koji sam i do sad koristio i nisam imao nikakv problem...i opet nista...ista stvar. Sve radi, samo nece da uhvati mrezu...ima neko ideju?

EDIT. opaaaa tek sam sad video...pise mi IMEI 0????

Nisi kojim slucajem radio EFS backup?

Onda napravi restore preko twrp prvpat cujem da neki telefon korumpira efs osim samsung

imam CWR...a kako sam grunuo beckap stok sistema..obrisao mi se CWR recovery....posto sam u zurbi pa ne mogu pesaka da ubacujem ponovo...jel moze neko da preporuci neki toolkit...bootloader mi je otkljucan

nece da mi pokrene fastboot...pokrene i odma se ugasi...win 8

fleshnuo sam EFS backup iz twrp i nista...i dalje mi IMEI 0. NAjgore od svega, sto nisam nikad imao nikakv problem sa telefonom, odjednom se desilo...proklet bio

imam, uzeo sam ga u aprilu u telenoru...al moram sad da ga zakljucam i flesujem sve na stock...nasao sam neki toolkit preko koga cu to, nego kako da resetujem onaj brojac flesovanja (ako to ima na nexusu...znam da sam to radio na samsungu)...

Nema knox ali mislim da zabelezi negde u sistemu ako si ga drndao. Citao sam tako na xda..

Probaj da flešuješ stock image, meni se na samsungu desilo to sa imei-om i flešovanje stock roma je pomoglo.

Vrh Dno