Ja vec nekoliko dana vozim lp 501 na htc one i sve prosto leti. Imam utisak da je telefon duplo brzi.
Famozno zauzece memorije mi ne pravi probleme. Meni se cini da ima veze sa keshiranim slicicama pokrenutih aplikacija.
Čitam zadnjih nekoliko strana, ne radi ovo, ne radi ono, restartuj, ne radi kamera, ne valja lizalica, vraćaj na Kk... auu. Više negativnih komentara o nekom modelu nisam skoro pročitao. Ako neko misli da me ubedi u spuprotno, samo ću mu citirati šta ste pisali.
Sistem:475mb ramahehe. idi u settings/apps/running pa slikaj i okači (ili samo napiši koliki je usage za system)
Kako nema memory leak kada ima tw? Pa to je najgori leak koji postoji. No nikoga nije briga za sljamsung ovde.
Nexus 5 sa tri memory leaka ne moze da radi kako radi s5, strava i zasu za tw
do toga je ****ga. udariš restart svakih dan-dva i biće brz dok ne izbace update koji popravlja to.Sistem:475mb rama
Aplikacije:521mb rama
Slobodno:860mb rama.Nmp kako da objavim screenshot ovde
google camera ali obavezno HDR+, nemoj nikad da ga gasiš. sa i bez njega nebo i zemlja.Koju aplikacijunkoristite od kamera stock ili neku drugu.Nesto nisam zadovoljan.
kako ružan, jel si video što imam lepu MIUI temuS5 na v5 nema memory leak, niti treba da se restartuje... ja ne mogu da zamislim da je nekom normalno da mora telefon da restartuje da bi radio, valjda se zato i vraćate na KK.
Niko ne spori da je nexus 5 brži (neko će reći ružniji go android), odavno dok sam imao nexus 5 sam napisao "najbrži android", ali ovoliko negativnih komentara skoro nisam pročitao.
Није баш тако.. Ја сам лизалицу користио до преко 220 сати... Нисам успео више а да се не испразни до краја... И једино што сам приметио (субјективни осећај) да мање апликација остаје кеширано... Овако нема проблем са 10-12 које стално користим.. чини ми се да то спадне на неких 7-8... Или не могу да стану или их пре избаци из кеш меморије...Zato i kazem jer znam da moze da izgura lagano. Da ne trazim sad screen shoot kada sam imao 620h a radio je kao doxa. Radio bi i vise da mi se nije isprazio pa se ugasio. Sa 620h je radio bolje 100puta nego ovaj (5.0) sa 6h uptime-a
Slabo si ti to lizao..Није баш тако.. Ја сам лизалицу користио до преко 220 сати... Нисам успео више а да се не испразни до краја... И једино што сам приметио (субјективни осећај) да мање апликација остаје кеширано... Овако нема проблем са 10-12 које стално користим.. чини ми се да то спадне на неких 7-8... Или не могу да стану или их пре избаци из кеш меморије...
Још једна добра ствар је да кад се укључи штедња батерије то може да траје много више него на КК... Мени конкретно 3% четири сата и онда 20мин разговора га уби...
Али је тачно да не може да изгура ко КК... И уопште ми није јасно што не исправљају или што се Гугл није званично изјаснио тим поводом....
Што може да значи да је до неке апликације.. А не до ОС..
Ja jesam. Nije loše ;-). Baš je fin osećaj, ali sam vratio jer mi je prejako i ne potrebno.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=57310487
Da li je neko probao ovaj mod za n5. Orginalni hack je uradjen za note edge ali ga je ovaj lik portovao za n5. Fakticki je fora da dobijete jos jedan zvucnik na n5 i to ovaj napred koji koristite za pricanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari