Šta je novo?

LG Nexus 5

Čitam zadnjih nekoliko strana, ne radi ovo, ne radi ono, restartuj, ne radi kamera, ne valja lizalica, vraćaj na Kk... auu. Više negativnih komentara o nekom modelu nisam skoro pročitao. Ako neko misli da me ubedi u spuprotno, samo ću mu citirati šta ste pisali.

Ja vec nekoliko dana vozim lp 501 na htc one i sve prosto leti. Imam utisak da je telefon duplo brzi.
Famozno zauzece memorije mi ne pravi probleme. Meni se cini da ima veze sa keshiranim slicicama pokrenutih aplikacija.

Nema mi to baš logike. Izgleda da je na nexusu 7 ok, više njih tako prijavljuje. A i taj recents ostaje i posle restarta a system usage tada spadne na normalu. Ajde javi baš kakvo je stanje kod tebe kad pređeš 3-4 dana uptime.

Čitam zadnjih nekoliko strana, ne radi ovo, ne radi ono, restartuj, ne radi kamera, ne valja lizalica, vraćaj na Kk... auu. Više negativnih komentara o nekom modelu nisam skoro pročitao. Ako neko misli da me ubedi u spuprotno, samo ću mu citirati šta ste pisali.

Čitaj opet onda, kamera je do vibera a lizalica nije model nego OS. Mada ne verujem da će neko da se polomi da te ubeđuje bilo šta :D

Poslednja izmena:
Nije problem do modela, problem je do lizalice. Na s5 će biti još 20 puta gore, samo što ga gase noću ili koriste za izložbu.

I ja isto mislim. Mada je bas cudno da izbace sistem sa takvim bagom,rizikuju da od svakog flagship modela naprave TW telefon.

Nemoj tako.. Ovi iz N4 teme se kunu u novi TW, koristio sam ga nekih nedelju dana, nisam nesto preterano odusevljen, ali ipak oni najbolje znaju...

Nexus 5 sa tri memory leaka ne moze da radi kako radi s5, strava i zasu za tw

Koju aplikaciju koristite od kamera stock ili neku drugu.Nesto nisam zadovoljan.

Poslednja izmena:
S5 na v5 nema memory leak, niti treba da se restartuje... ja ne mogu da zamislim da je nekom normalno da mora telefon da restartuje da bi radio, valjda se zato i vraćate na KK.
Niko ne spori da je nexus 5 brži (neko će reći ružniji go android), odavno dok sam imao nexus 5 sam napisao "najbrži android", ali ovoliko negativnih komentara skoro nisam pročitao.

Kako nema memory leak kada ima tw? Pa to je najgori leak koji postoji. No nikoga nije briga za sljamsung ovde.

Ko ima problema sa l-om, neka vrati na kk i neka ceka apdejt. Nema svrhe kuknjava.

Poslednja izmena:
Pa nema kad ne doceka 200h. I meni bi sve radilo na uptime od max 50 sati. Cak na nexusu moze i do 130, sve preko je kriticno :d

Sistem:475mb rama
Aplikacije:521mb rama
Slobodno:860mb rama.Nmp kako da objavim screenshot ovde
do toga je ****ga. udariš restart svakih dan-dva i biće brz dok ne izbace update koji popravlja to.

Koju aplikacijunkoristite od kamera stock ili neku drugu.Nesto nisam zadovoljan.
google camera ali obavezno HDR+, nemoj nikad da ga gasiš. sa i bez njega nebo i zemlja.

S5 na v5 nema memory leak, niti treba da se restartuje... ja ne mogu da zamislim da je nekom normalno da mora telefon da restartuje da bi radio, valjda se zato i vraćate na KK.
Niko ne spori da je nexus 5 brži (neko će reći ružniji go android), odavno dok sam imao nexus 5 sam napisao "najbrži android", ali ovoliko negativnih komentara skoro nisam pročitao.
kako ružan, jel si video što imam lepu MIUI temu :)
ima i touchwiz tema ako neko to voli :)

Ja skoro prešao na G3, devojci dao N5.. Na lollipop mi je najviše smetao redizajn recents i lockscreen-a (i one notifikacije na njemu), po meni užas.
Inače N5 je ne prevaziđen po pitanju brzine. Meni nije smetao memory leak, jer ja i onako svaki put kad punim telefon imam običaj i naviku da resetujem telefon.

MIUI тема ми се баш свидела, па сам је ставио и ја. :)
Хвала Војкане! ;)

Moze link za miui temu, imam nexus 5 cataclysm najnoviji na njemu.

Zato i kazem jer znam da moze da izgura lagano. Da ne trazim sad screen shoot kada sam imao 620h a radio je kao doxa. Radio bi i vise da mi se nije isprazio pa se ugasio. Sa 620h je radio bolje 100puta nego ovaj (5.0) sa 6h uptime-a
Није баш тако.. Ја сам лизалицу користио до преко 220 сати... Нисам успео више а да се не испразни до краја... И једино што сам приметио (субјективни осећај) да мање апликација остаје кеширано... Овако нема проблем са 10-12 које стално користим.. чини ми се да то спадне на неких 7-8... Или не могу да стану или их пре избаци из кеш меморије...

Још једна добра ствар је да кад се укључи штедња батерије то може да траје много више него на КК... Мени конкретно 3% четири сата и онда 20мин разговора га уби...

Али је тачно да не може да изгура ко КК... И уопште ми није јасно што не исправљају или што се Гугл није званично изјаснио тим поводом....

Што може да значи да је до неке апликације.. А не до ОС..

Ma koja crna aplikacija. Rade šarlatani tamo, zato ne popravljaju.

Није баш тако.. Ја сам лизалицу користио до преко 220 сати... Нисам успео више а да се не испразни до краја... И једино што сам приметио (субјективни осећај) да мање апликација остаје кеширано... Овако нема проблем са 10-12 које стално користим.. чини ми се да то спадне на неких 7-8... Или не могу да стану или их пре избаци из кеш меморије...

Још једна добра ствар је да кад се укључи штедња батерије то може да траје много више него на КК... Мени конкретно 3% четири сата и онда 20мин разговора га уби...

Али је тачно да не може да изгура ко КК... И уопште ми није јасно што не исправљају или што се Гугл није званично изјаснио тим поводом....

Што може да значи да је до неке апликације.. А не до ОС..
Slabo si ti to lizao.. :D :)

Da mnogi se bune da je previse glasno. Ali ima par postova u temi sa editovanjem nekih fajlova da se smanji. Probacu kasnije i ja taj mod,mozda mi se svidi :)

Isteklo vreme za edit.

Da li poslusati vojkana i vratiti se na 4.4.4 :)

Up samo 26h

Prilozi

• uploadfromtaptalk1418654498988.png
    uploadfromtaptalk1418654498988.png
    237.3 KB · Pregleda: 200
Nazad
Vrh Dno