Šta je novo?

LG Nexus 5

Pa onda softverski znaš kako je, hardverski petica ima dosta bolju kameru, bolji ekran od četvorke pa proceni

Sve zavisi i koliko je para uložio u sistem (aplikacije). Da je 5S pa da ne prelazi, ovako... Moraš sam da odlučiš

Neksusovci dilema izmedju iphona 5c i nexus 5???
Ja sam prešao sa iPhone 5 na Nexus 5. Nikakvu zamerku nemam niti da se kajem. Nexus super prati iOS što se sistema tiče, bar za moje potrebe. Čak ni veličina mi nije bila problem.
Razlog što sam menjao iPhone za Nexus, iPhone mi nije bio simfree i nisam više mogao da vodim računa da slučajno ne updateujem software i zaključam ga opet, što sam jednom uradio.

Edit: Da li je Cataclysm izbacio finalnu verziju?

Poslednja izmena:
Ma nekako me ubija mali ekran na 5c a opet kad sam osetio lolipop na nexus 4 nekako mi android opet zanimljiv..iPhone bez jailbrejka je mrtav a nervira me svaki put to iscekivanje i onda milion nekih twekova da bi sve to radilo kako treba..

Ja nikad ne bih mijenjao ali samo simfree iP5 za Nexus5. Ako nije simfree #ebat ga onda i zasluzuje zamjenu. :) Ako nista mores ga uvijek lakse i vise prodati ako pozelis zamjenu opet.

Nasao sam nov neraspakovan nexus 5,nudi mi glavu za glavu za moj 5c..jos sam neodlucan..

Nasao sam nov neraspakovan nexus 5,nudi mi glavu za glavu za moj 5c..jos sam neodlucan..

Brate imas podforum posebno za tu svrhu. :) Sve zavisi sta ocekujes od telefona i sta volis, sve se stavi na vagu pa prema tome idu odluke. Ne moze niko odlucivati u tvoje ime, valjda znas sta hoces. :)

Meni je sada normalno, mislio sam da nije do Cataclysm - a, do onog Smart radia.

Koja je fora loznice da nije stigao 5.0.1 na nase uredjaje : ) Valjda nema sta ispravljati, sta li... :)

Volim ovo cudo tehnologije kad zauzece RAMa ode u minus. :D Kako li su to skontali, e to se zove revolucija, koliko znam nikome nije poslo za rukom :d

Nazalost izgleda da nece biti Purity 5.x roma :(

Hey guys, i'm still alive I was very busy due to my degree. I decided to continue my studies so i don't have a lot of free time. I'm playing a little bit with android lollipop but i really don't know if i will be able to release builds.

Od kako sam prešao na Lolipop žale se sagovornici da me ne čuju dobro, sve stock + root. Probao sam i mikrofon da ocistim, tj. one rupice i opet isto.

Od kako sam prešao na Lolipop žale se sagovornici da me ne čuju dobro, sve stock + root. Probao sam i mikrofon da ocistim, tj. one rupice i opet isto.

To Vama nesto nije dobro sa telefonom. Jos nisam naletio na 2x covjeka sa istim problemom. :D Uvjerite se u tehnicku ispravnost vozila, pa onda krivicu prebaciti sa SW. :)

Od kako je izasao pa evo do danas, osim memory leak-a koji nije strasan,uglavnom ne prelazi 300 mb (mozda se 2 puta desilo da je bio 400 nakon duzeg koriscenja telefona), lolipop savrseno radi. Baterija je ok, mada nisam siguran gde je bila bolja, fluidan, sve ocitava bez problema, ja sam skroz zadovoljan. Prelazak sa G2 i S4 19506 na N5 je bio pun pogodak :D

Ne mogu nigde da nadjem spigen slim armor(kopija ili original).Ako neko zna gde ima neka javi.

Vrh Dno