Šta je novo?

LG Nexus 5

ovo je n5 tema care :D
pošto na n5 baterija traje isto kao na kk, sam android nije problem. šta se dešava sa drugim telefonima ne bih znao.

ja sam se vratio na slimkat dok ne srede leak i dok ne izađu kompletni custom romovi.

@Vojkan
Znam da je tema N5. ;)

Nego sam samo odgovorio na @vladof post.

Hvala na preporuci @Gizmoid, ali nemam vremena trenutno da eksperimentisem sa romovima. :d Na stock-u sam za sad. Mada nisam ni malo zadovoljan sa njim, ali ajd.

70fabe0c704964132e7a53e30cb68864.jpg

Колегин нексус...ја урадио упдате и рут, побрисао блоат...човек уби фејс,инстаграм...мислим да има налог на свакој мрежи...
Батерија екстра, меморију видите, само да ми пошаље Сот од три сата па да се упуцам...

Телефон искључујем ноћу.

Ti ili kolega? :D
Tako ne može ni da ima leak

Колега...аутокорект ради своје

Našao sam bag na stock 5.0.
Uđete u dialer i onda deo speed dial. Brzo uradite dupli klik na neko ime i telefon pozove taj kontakt ali ne promeni sliku, stoji i dalje interfejs speed dial - a. Kada završite poziv desi se ovo :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1417623029193.png
    uploadfromtaptalk1417623029193.png
    812.5 KB · Pregleda: 233
Ada nema bagova lizalica... :)
Pocinuh od kad se vratih na 4.4.4. Samo da se ne vrati deamon bateriju da kolje.

Ja uspeo 3 puta za redom :)

Onda je "bug" samo kod mene :)

kada nam stigne 5.0.1 factory image, a kada se odradi preko NRT da li samo pritisnuti flash stock, naravno vec je odrađen 5.0 i tel je otključan.
Mislim skinem fajl i pokrenem ga preko NRT ništa više od toga. I da li će da ostane na fonu sve i pre update

Ne verujem da je ovo apdejt za sve, ocigledno je da su samo tableti dobili apdejt.

Piše i atlantis u zadnjem updateu na xda da najverovatnije neće biti za mobove. Pored toga napisao je da je prezadovoljan sa poslednjim updateom za Cataclysm, posle peglanja nekih bagova koji se potkradu u ovoj verziji izlazi iz bete!

Da li mi mozete reci kakva je kamera na nexusu u odnosu na g2 ako je neko imao oba telefona i kkolika je razlika u bateriji.Hvala

Bolja kamera na Nexusu. Dajem prednost samo zato što ne moraš da vijas fixeve na xda da bi kamera radila onako kako Bog (out of the box) zapoveda.

ali HDR+ obavezan :)
ili RAW na lollipopu ;)

Uradio sam i ja. Ionako nijedan router na koji se kačim nije na 5 GHz. Ali ne očekujem da će biti razlike, jer ipak nisam imao takav drain.

Nazad
Vrh Dno