Šta je novo?

LG Nexus 5

ne znam sta vise da probam... vrti bootloop google logo.
Probam sam sad android L da pokrenem flashbat ali opet ovo:
"archive does not contain 'boot.sig'

archive does not contain 'recovery.sig'
failed to allocate 704979448 bytes
error: update package missing system.img
press any key to exit..."

Probao sam sve zivo na netu da rijesim ali ne uspijevam.

To recovery.sig boot.sig je ok ako ne nadje, jedino sto nesto drugo ne radis dobro.

probah, ista greska http://postimg.org/image/oy4grqgat/
Kaze na net da moze bit problem do RAM memorije racunara, ali meni nije puna, izbrisem sve, 3GB slobodn :)
Probao sam i sa razlicitim arhiverima da otpakujem, cisto da nije do njih greska ali opet isto.

Poslednja izmena:
E da i ja sam imao to kad sam jednom u životu probao Flash all, sad se setih.

Da li si pokušao opet da skineš fajl sa googlovog sajta? Možda nije lepo skinut.

Kada radiš flashall. bat Ne unzipujes onaj zip koji dobiješ iz prvog unzipovanja. Čisto da budemo sigurni :)

Poslednja izmena:
Da li si pokušao opet da skineš fajl sa googlovog sajta? Možda nije lepo skinut.

Kada radiš updateall. bat Ne unzipujes onaj zip koji dobiješ iz prvog unzipovanja. Čisto da budemo sigurni :)

http://postimg.org/image/spmuwz92x/ :)

Probat cu opet da skinem mada lizalica je radila kad sam prije 10-setak dana rucno flesovao iste ove fajlove... Malo prije 4.4.4 skinuh i ista greska. Sad cu opet probat da skinem pa javljam. Hvala vam!

Skinuo opet factory ali ista greska. Sad cu wugs fresh probat.
Prije wugs fresh probah ovo, zato jer mi je prije radilo.
fastboot flash bootloader bootloader-hammerhead-hhz12d.img
fastboot reboot-bootloader
fastboot flash radio radio-hammerhead-m8974a-2.0.50.2.21.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash boot boot.img
fastboot erase cache
fastboot flash cache cache.img

Posle restarta pojavio se logo androida jedno 2 minuta se vrtio i sad standardno butuje na google logo. Cekam 20 minuta pa se javljam :)

Poslednja izmena:
aj samo izvadi system.img i flešuj ga ručno, **** taj flashall

Nece mi tako, jednostavno crn ekran... Preko ovog gore mi jedino radi i android 5 i 4.4.4. Ne znam do cega je problem bio. Vidim na xda da se mnogima ovo desava. Vratih se na 4.4.4, konacno se makoh sa lizalice bagovite :)

Poslednja izmena:
Jeste, Prije flesovanja sam odradio fastboot lock, fastboot unlock da izbrise sve.
Nije mi jasno zasto ovo nije radilo danas, nekoliko puta sam pokusavao, pisalo je baseband unknown i sve zivo je bagovalo.

Evo malo "divnih" ss..
0d3eae315a7f1536984d10134c555f13.jpg

1f9cc97504498db51f16fd1db924f24b.jpg
f2f7852b53c9797e017cdf62b7b7b640.jpg
4fbce897322991867fd7853a0768ef8f.jpg

Nisu toliko Facebook i Messenger koliko Google servisi...

Google me zakla, unazad par dana punim 2 puta na dan ( 9-01h), danas sam malo koristio telefon tako da sam izgurao sa jednim..

Ja jedva izguram dan, kada radim prvu smenu. Jedva do 12 uveče izdrži. Ali ja sam specijalan slučaj. I mene servisi kidaju, plus sam počeo da koristim ovaj location unlock.

Da li se nekom desilo da, po instaliranju androida 5.0 prestane da mu radi iGO? U mom slučaju koristio sam iGO primo israel 9.6.29.357899 i reinstalacija nije pomogla

Ja imam 9.6.7.318746 radio na KK super i sada na Lollipopu. Ako nekome treba link, ostaviću sutra.

'beš memoriju da malo uvedu u red arčenje baterije, zanimljiva stvar da nexus 4 nema problema sa baterijom, supruga kaže da joj je ista kao na KK.
Zvuči šašavo ,ali baš prija kada se sa 5.0 vratite na slim 4.4.4 kao drugi telefon. Mislim da je slimkat najbolji rom koji sam probao, a probao sam SVE BUKVALNO.

Meni je baterija kao na kk.

Kada srede taj problem sa memorijom koji mi se pojavi posle 4-5 dana meni se sve biti super.

Poslednja izmena:
Ne fali bateriji ništa.
Ali slimkat jeste bolji :p

Nije da nema problema sa baterijom N4, ima i te kako. Meni je baterija slabija u odnosu na KK. Onih Google service imam nekoliko komada koji stalno rade u pozadini i osecam da crpe bateriju samo tako. Pre ih nije bilo toliko. Jedino je bolja kada je u standby rezimu. Prilikom koriscenja mnogo brze mi se trosi nego pre. Ima problem isto i sa zauzimanjem sistema, kao i problem sa kamerom. Juce mi je sistem zauzimao 650mb.

Poslednja izmena:
Baterija je iskljucivo do pojedinaca. Sve zavisi kakve programe koristite, kakva podesavanja imate, nije to univerzalan problem.

Ja sam vratio SlimKat dok ne izađe SlimLP. Em što je definitivno brži, a i treba mi par stvari koje slim ima, a ostali nemaju.

Na tabletu sam ostavio 5.0, flešovaću danas 5.0.1 da vidim šta da li su išta izmenili.

Inače, kada sam vratio SlimKat skapirao sam koliko mi više odgovaraju notifikacije iz KitKata nego iz L.

Nije ništa promenjeno, bar ništa što se može primetiti.

Pricam iz mog iskustva. Jer telefon koristim kao i pre i imam iste aplikacije kao i pre. Naravno uradjen je factory reset kada sam ubacio Lollipop. A nisam jedini slucaj koji se zali na bateriju da se brze trosi prilikom koriscenja, nego pre dok je bio na KK.

Videcemo da li su ista sredili sa ovim 5.0.1 kada bude izasao.

Nazad
Vrh Dno