Šta je novo?

LG Nexus 5

Kaki da flesujem img fajl preko kompa da li mozes da mi objasnis kako I sta mi je sve potrebno a I slabo se snalazim sa engleskim
Ako moze tvoja pomoc hvala
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=3033833

Ovaj post. Naravno skidas img sa sajta za nexus 5.
Plus pre nego sto krenes u flash all.bat moras da otkljucas bootloader sa komandom u fastboot modu. Fastboot oem unlock
Kada to uradis brise ti se sve sa moba,znaci bice kao kada si ga prvi put kupio.

Kaki da flesujem img fajl preko kompa da li mozes da mi objasnis kako I sta mi je sve potrebno a I slabo se snalazim sa engleskim
Ako moze tvoja pomoc hvala

Ako se slabo razumes onda ti ja najlakse da skines Nexus root toolkit i kroz njega provuces image fajl on ce sve uraditi nemoras nikakve komande da kucas

A imas i image na xda pa kroz TWRP

Evo imas ovde sve sto ti treba

http://forum.xda-developers.com/goo...-android-4-4-3-ktu84m-rooted-busybox-t2557523

Poslednja izmena:
Da. To je verovatno bolja opcija. Mada se ja ne razumem u te toolkitove zato ih nisam ni preporucio.. Ali cenim da je lakse tako

Ne.
Preporucujem ti da fleshnes img fajl preko kompa.

Ako se slabo razumes onda ti ja najlakse da skines Nexus root toolkit i kroz njega provuces image fajl on ce sve uraditi nemoras nikakve komande da kucas

A imas i image na xda pa kroz TWRP

Evo imas ovde sve sto ti treba

http://forum.xda-developers.com/goo...-android-4-4-3-ktu84m-rooted-busybox-t2557523

Da li mora da bude otkljucan telefon ili on Sve radI ako IMA negde uputstvo za njega

Jutros za 5 sati u idle rezimu, nisam ukljucivao battery saver, skinuo bateriju sa 80 na 78%. Meni je to super :) U pola 9 sam ostavio telefon i uzeo ga u pola 2. Od pola 2 do sad skinuo 3% za jedan poziv od 3min, i surf preko opere na wi-fi u trajanju od 15 min.

7544840802e4e103eac0e044b68a1f7e.jpg

Zanimljiva aplikacija :)

Možda sam lud ali meni već tri noći za redom ne skine ni jedan jedini procenat u toku noći.

I meni se desilo juče da sam legao sa 98 posto i kada sam ustao 6 sati kasnije i dalje je imao 98.
Inače troši oko 3 posto tokom noći.

:-D Života mi, ne skine ništa. Možda ima veze što je skoro pun kad legnem. Možda slabije drži procente ako je baterija na izdisaju.

Zato sto skines s punjaca cim te obavesti,ostavi ga jos 15-20 min. da odradi trickle charge.
Ja na g2 nabijem 40 min. screen on 100-99% ako odradim trickle charge.

E to sam tek nedavno shvatio kad sam ga ostavio duže da posle onih 100 i dalje piše Charging i posle bude Full. I to što na lok skrinu ispisuje vreme do pune baterije je samo do 100%, a ne do pune baterije.

:-D Života mi, ne skine ništa. Možda ima veze što je skoro pun kad legnem. Možda slabije drži procente ako je baterija na izdisaju.
Nije logicno nista da ne potrosi. Ali zato kada ga krenes koristiti on to sve "nadoknadi" pa skine te procente brze nego inace. Pogledaj karakteristiku, u deep sleepu skoro ravna linija, cim bude screen on strmoglavije pada par minuta i onda ustaljeni rezim.

To je i svjesno naoravljeno da se ne trosi baterija na statistiku dok je telefon u deep sleepu.

Istina. Ako se ostavi jos 30ak min na punjacu baterija mnogo bolje drzi posle. Zato ja sleep preferiram da gledam kada mi je baterija npr na 40% a ne oko tih prvih procenata tipa 99,98 itd

Edit: i ovo sto stjepan kaze je istina ali ne stalno :)

Poslednja izmena:
Ne lupajte sa tim boljim drzanjem baterije ako se drzi duze na punjacu. Baterija se napuni full, elektronika "izbaci" mozes ga drzati 3 dana na punjacu isto je.

Ja pricam iz iskustva i ne lupam. Kada ga tako punim neretko dodjem do 6h sot- a dok sam ceo dan gajbi na wi-fi a ako ga skinem odmah jedva zabodem 5h i 30min istog koriscenja. Tako da ono..
Ili sam ja u tripu ili ti lupas,trece nema :)

Ja lepo čekam da piše Full i ćao, to je sva pamet. Provereno i sa izvorom napona, posle toga ne gura struju.

I dalje uzasno sporo puni, za sat ipo, baterija se napunila samo za oko 15%.

Hmm. Meni puni normalno . od 5% do 100 za nekih 1h i 45min bez drndanja moba. Da li si pokusao da promenis kabal ?

Nisam pokusavao sa kablom, jer pre update-a na L je punio normalnom brzinom, tako da nisam pomislio na kabal, al probacu, imam od N4.

d377437c495fb0e64e13565185f5241e.jpg

Jer neko ima ovakvih bagova?

Možda bi neko i probao da ima LG G2, G3, L90 ili nešto slično. Napisali su već par puta, ili preko Nexus Toolkit-a ili preko Command Prompt-a uz pomoć komandi se flešuje stock img na Nexus uređajima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno