Šta je novo?

LG Nexus 5

To bi meni bas odgovaralo.

Ima li kakvih vijesti o tome da je Google obezbjedio da se ne desi ono sto se desilo sa Nexus 4 kad je izasao, da je rasprodan prvi dan? Nadam se da ce dostupnost sada biti bolja.

A ja bas mislim da ce biti isto.. :) prijatno bi se iznenadio da ne bude nestasice prvih mesec ,dva...

Pa jel' to rade namjerno ili sta?
To nema logike, mogu jednom da se zeznu ali sada znaju da je velika zainteresovanost za novi Nexus. Ako ga nema dovoljno ljudi ce kupovati druge telefone pa im je to gubitak, tako da to nema logike.

Ja ne verujem kao prvo da lg ostavlja toliko kapaciteta u fabrikama da napravi toliko koomada u prvih par meseci drugo google nece da stane na zulj samsungu i jabuci sa ovim damping cenama. Verovatno bi i popili neku tuzbu da prodaju par miliona u mesec dana. Tako da ja ocekujem pricu kao sa n4,no videcemo..

Poslednja izmena:
Da,ali nece nervirati ostale velike igrace.. Zato ce polako dozirati proizvod.. A ta prica da tolika firma koja se bavi uglavnom internetom nije mogla da proceni potraznju za n4 ne pije vodu.. To je namerno uradjeno. Sada za n5 samo oni znaju sta i kako,ali licno ocekujem istu pricu

Da, sta god da bude uradjeno je namjerno. I ptice na grani znaju kolika je potraznja, pogotovo sada za N5 nakon sto je N4 bio dosta uspjesan. Dovoljno je obici par vecih foruma pa vidjeti koliko ljudi govori da ce kupiti N5 cim izadje iako se jos nista pouzdano ne zna ni o cijeni ni o karakteristikama.

Bice nestasice, kao prvo sto nece da salju na zulj velikim igracima, a kao drugo moci ces da ga nabavis u prodavnicama kao i N4, po ceni LG-a 500e koliko je bilo prosle godine, a kasnije ce doci na Google Play Store.

Pa sta ja da radim ako hocu da ga nabavim pocetkom novembra sa Play Store ako izadje do tada? Da zamolim onoga u USA ko bi mi ga inace kupio da visi na kompu tad kad se pojavi na Play Store i da ga sto brze kupi? Mada koliko sam vidio i drugi su najavili da ce tako visiti na kompu da bi sto prije narucili :)

Mozes da visis 24h pred kompom, neces ga kupiti, pazi sta ti kazem... Lutrija, pa ko prodje. Neki su i prosli cak taj prvi deo i dosli do checkout, ali nije ni tad proslo. Jedno je sto ti hoces, a drugo je sta mozes ;)

Ajd vidjecu. Nek bude sta bude. Stize mi Nexus 4 u ponedeljak i mislio sam da ga prepustim nekome drugom da bih cekao Nexus 5 da mi ga donese kolega u novembru ali ako ne bih mogao nabaviti Nexus 5 onda ne znam sta da radim, da zadrzim N4 ili ostanem na SGS i cekam dogodine N5. Najgore je sto ne znam da li bi on uspio nabaviti N5 ili ne bi kao sto ti kazes. Da znam da bi uspio cekao bih N5.

Pa pazi stvorila bi se konfuzija jer bi klasifikacijom onda tako islo islo nexus 5 ove godine, pa sledece nexus 6, pa onda nexus 7....a vec imas tablet nexus 7.Verovatno ce za neki nexus sa vecim ekranom ici oznake 5 i 6 ako se budu radili.
Ovako telefon nexus 4, tablet od 7"-nexus 7, pa prva, druga, treca generacija, pa tablet od 10"-Nexus 10, pa prva druga treca generacija...

Kako god da se zove, samo da bude dobar, jeftin i dobavljiv :)

S obzirom da je G2 oko 500 evra sada, nexus ne bi trebalo da bude preko 400 kontam.

Da.. Koga zabole kako ce se zvati.. Neka ga samo predstave sto pre

Kacio vec juce sa drugog sajta.. Posto sam na ignore listi bice dosta slicnih postova mene i emixa :)
I ne vidim sto je toliko bitna kamera.. Ko da svaku sliku stampate i uramljujete za sobu.. Neka bude malo bolja od ove i to je to

Poslednja izmena:
pa problem je što n4 nije bio "preko toga" nego gori od gnexa :D

Kacio vec juce sa drugog sajta.. Posto sam na ignore listi bice dosta slicnih postova mene i emixa :)
I ne vidim sto je toliko bitna kamera.. Ko da svaku sliku stampate i uramljujete za sobu.. Neka bude malo bolja od ove i to je to

+1 i meni je kamera bukvalno na zadnjem mjestu. Ima tu dosta bitnijih stvari. :)

Pogotovo kod nexusa
Meni je kanera sa gnex sasvim upotrebljiva, a sve preko toga je super :D

Sta ti je bitno??
Mislim ako ima bolju i brzu kameru od konkurencije to nije plus?
Tebi nije bitna, nekom drugom jeste... ne znam kakve veze ima sto je Nexus. Ne treba da ima dobru kameru?

Nije prioritet.
Naravno da je plus, ali nije najvažnija stvar.
Samo sam to hteo da kažem.

Dobar a jeftin, se medjusobno ponistavaju :D Nek mi nadje neko dobru stvar a jeftinu. Nexus jeste jeftiniji od konkurencije, ali nije vjerovatno bez razloga. Sto kaze Zlatan mnogo toga su sfuserili na nexusu, tel radi max na 60% mogucnosti tj. snage.

Nazad
Vrh Dno