Meni se cini da je baterija bolja. Barem na mom ne srce mi vise toliko bateriju kao na 5.0.1. Ne znam sta je bio razlog za to srkanje.I kakvi su utisci? Jel ima nekih problema ipak?
Radio je bio glavni razlog kasnjenja pa sam malo skeptican.
Da li je neko mozda probao da sideloaduje OTA file?
Interesanto, ovo mi kaze i drugar koji ima Nexus 5. Kod mene se ne javlja, ali ja nisam cekao OTA nego sam ga svojerucno flesnuo, i posle toga jos jedan put resetovao na factory settings.I tako mi je 5.1 doneo bag koji sam imao na predhodnom telefonu. Da bi proradio cellular data moram airplane mode on/off.
Moguce da je i do lelekoma ili toga sto nisam radio factory reset za razliku od predhodnog update-a. Cim budem imao vremena da ga backup-ujem ce odradim hard reset pa ce vidimo jel pomaze.Interesanto, ovo mi kaze i drugar koji ima Nexus 5. Kod mene se ne javlja, ali ja nisam cekao OTA nego sam ga svojerucno flesnuo, i posle toga jos jedan put resetovao na factory settings.
Sve mogu da podnesem, ali varijantu da smartphone gubi konekciju wifi>data... to je vec previse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari