Šta je novo?

LG Nexus 4

Ja ne kontam ovaj Brajntnes. Ima li ovde *** Automatike, vazda mi isto uvijek (oznaceno adaptive)... :) Nije valjda da moram pomjerati slajder:S:

pa koji to launcher ide po defaultu na n4?

jes glup taj adaptive brightness. to je kao auto ali u nekom opsegu koji odrediš sliderom.
skini lux autobrightness

Ide onaj stock sa 4.3, to nikako ne mogu da skapiram zašto al' ajde

Da li neko ima ideju kako povecati dpi navigation bara na lollipopu, otisao mi je touch samo na tom mestu i radi jedino ako postavim visinu na ~54 dpi.
NA 4.4 sam to resavao preko xposed modula, malopre sam stavio SimpleAOSP rom samo zbog te opcije, ali moze samo da se smanjuje visina (??) ne i da se povecava.

Poslednja izmena:
pa koji to launcher ide po defaultu na n4?

jes glup taj adaptive brightness. to je kao auto ali u nekom opsegu koji odrediš sliderom.
skini lux autobrightness
Па онај који дође са Ромом,
2014-11-25.png
Milko iz koje aplikacije postavljaš wallpaper? Skini zedge pa probaj neki iz njega npr
Свакако, из галерије, из сетовања, са главног екрана...

Poslednja izmena:
Znači, morali su slepci negde da zakinu starijim modelima.

Znači, morali su slepci negde da zakinu starijim modelima.

A velike prednosti :D Bolje sto nisu ubacili Google Launcher da manje smeta, da je manje aplikacija za brisati. Mene nervira kad mi gura aplikacije koje postoje na GooglePlayu. :)

EDIT:

Stvarno krsten sajt i pregledan (tacno sto treba), mora da je i devloper takav pedantan!

https://nxrom.us/

Poslednja izmena:
Baterija je za plakanje na 5.0. Mislim da još nisam izgurao 2h SOT.

Meni veceras nudi OTA iako imam otkljucan bootloader i TWRP i Slimkat. Odkad to radi?
(Google OTA, ne Slim OTA).

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416956993934.jpg
    uploadfromtaptalk1416956993934.jpg
    49.6 KB · Pregleda: 138
  • uploadfromtaptalk1416957001993.jpg
    uploadfromtaptalk1416957001993.jpg
    61.7 KB · Pregleda: 133
To da nećeš imati nikakve bagove ni Google ne može da ti garantuje... :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1416958265552.png
    uploadfromtaptalk1416958265552.png
    84.9 KB · Pregleda: 135
  • uploadfromtaptalk1416958277221.png
    uploadfromtaptalk1416958277221.png
    65.5 KB · Pregleda: 132
  • uploadfromtaptalk1416958284457.png
    uploadfromtaptalk1416958284457.png
    68.2 KB · Pregleda: 141
^dobra je baterija, sto hoces ***? Vidis koliko si imao awake-a, 3G, od ujutru do uvece. Ne mozes na osnovu SoTa procjenjivati. Ili mozda imas neki drain!? :)

Meni traje batt od nedelje, oko 10 sam ga skinuo sa punjaca :) ugasio g+, nemam fb, polovinu vremena na wifi, sot 2 i 45 min i ostalo mi je 15%. Jeste da stvarno nisam koristio telefon previse ali opet, na kk ovo ni u snu ne bih mogao da izvucem.

Radi, ali nemoj instalirati.

Naravno da necu, nego mi čudno, znam da je ranije bilo ako hoces OTA mora da bude stock recovery.

Nego, koji custom Lollipop preporucujete za N4?
Do sad sam probao samo sykov Frankenstein, bas lepo radi ali nema nikakvih custom opcija...
Šta imamo do sada za N4, Rastapop samo? Velocity, Slim, Cataclysm koliko vidim samo za N5...

Nije usko vezano za nexus ali ima veze, zna li neko kako da podesim da mi se rodjendani prikazuju u stock kalendaru uz reminder? Vidim ih ako udjem u app ali ne dobijam nikakvo obavestenje, nemoguce da cu morati da idem i rucno unosim kao pojedinacne dogadjaje sa alarmom.

Da li neko ima problema sa sms zvukom na stok lolipopu? Imam Go sms pro, ne cuje mi se zvuk kada stigne poruka :/

Dešava mi se da mi kasne poruke preko Vibera i Whatsappa, u postavkama za Wi-Fi mi je stavljeno da mi je konekcija uvijek ON.
Ne znam do čega bi moglo biti jer mi se prije nije dešavalo, ali čim otključam zaslon počnu mi dolaziti zaostale poruke.

Vrh Dno