Šta je novo?

LG Nexus 4

Juce hteo da slikam i nisam mogao. Pokrenem kameru i samo izbaci neku gresku i ugasi se sama. Ili se ukljuci, ali ne reaguje kad kliknem da slikam. Morao sam telefon da restartujem. Posle toga je radila.

Da li je jos neko imao problema na Lollipop-u sa ovim?

Nadam se da ce uskoro update koji ce da resi sve ove bagove sto ima.
Da to je bag Lollipopa....Pisano je u temi o Nexus 5 o tome....Čak je i Banchmark to objavio kao vest,tobima veze sa lampom,sama se ugasi pa onda nemože ni kamera da se koristi!!!

Da to je bag Lollipopa....Pisano je u temi o Nexus 5 o tome....Čak je i Banchmark to objavio kao vest,tobima veze sa lampom,sama se ugasi pa onda nemože ni kamera da se koristi!!!

Aha, nadam se da ce srediti i taj bag uskoro kao mnoge druge. Hvala. :) Nego me nervira sto mi nekad kamera treba da u tom momentu uslikam neki lep kadar i ne mogu. Nego moram ga restartujem i cekam dok se pokrene opet.

Inace sto se tice baterije ne drzi mi nista bolje od KK. Jedino sto vidim da je dobra stvar jeste ovaj battery saver.
Kao sto rece @CuBe-O i slazem se sa time brzi se trosi kad koristis, a bolja je u standby-u.

Poslednja izmena:
@Cube&Kasp
Hvala. Koristite stock+root, bez uv i cust kernela?
Na redditu me ubedjuju kako je baterija ostetno bolje drzi, zato i pitam.

Poslednja izmena:
Ja sam na stock romu, Semaphore 3.00b kernelu. Semaphore je malo poboljsao stvari sto se tice baterije a mnogo sto se tice performansi.

Nesto se omisljam bi l' prelazio sa SlimKata na Stock LP. Da li ima nekih feature-a sa Slima koji nedostaju, ali se more zivjeti i bez toga! :D Mislim, nije mi do probavanja i igranja, pa ako neodgovara da opet vracam. Svakako bih uradio backup svih particija, ali bojim se da se ne bih ni vracao kako god bilo. Nemam naviku nikad da se vracam, samo grabi naprijed i trazi alternativu ako zaskripi.

Koji karnel preporucujete uz stock rom? Baterija def slabije drzi neko kk, oba sam koristio kao full stock, bez icega. I performanse su dosta losije kao sto rekoh, secka fino

Koji karnel preporucujete uz stock rom? Baterija def slabije drzi neko kk, oba sam koristio kao full stock, bez icega. I performanse su dosta losije kao sto rekoh, secka fino

Sta trazis /ocekujes/ kod kærnela? :) Ja sada koristim AK, na KitKatu, mada je izasao i za 5.0 (ima dosta opcija finih), i poprilicno je stabilan, i to sa UV-om i OC-om, ni jedan restart godinama :)

Poslednja izmena:
Sta ka'es loznice, samo flash zadnjeg (beta) superSua rjesava stvar oko roota. Veceras flesujem AOSP kud puklo da puklo, nema se sta cekati vise :D Nemam pojma ni kako izgleda LP bas :d

Možda su pokrpljeni neki leakovi u tom AOSP-u?

Zbog toga naravno. Vec je izbacen release 7, vidim da su neki likovi ispravljeni, i vjerovatno jos ponesto. Uvijek si up to date, *** :,,:

build is amazing so far! Much smoother than the factory image.....

:d

*** 100 godina vrti ove kruzice :zgran: :D

Poslednja izmena:
Zašto AOSP, zašto ne Google image za Nexus 4?

Zato što je AOSP azurniji nego Google, ispravljene su neke Google greške, dodane neke od custom opcija bez kojih se ne može, pogotovo ako si navikao na neke od opcija.
Sve u svemu bolji je AOSP od stock roma, sve dok Google ne sredi stvari i exposed framework ne predje na art aosp je way to go.

Baterija u standby pocepala. Prvi put otakd ga imam sam prebacio 48h uz umereno/slabije koriscenje.

Nervira me jedino sto su promenili profile za ukljucivanje i iskljucivanje zvona. Sinoc sam mahinalno kliknuo na "none" za zvuk i jutros sam zakasnio na posao zbog toga, nije se cuo alarm. Tako da pazite da se ne zaj*****

Probah juce SimpleAOSP,sve je OK bilo, ali kad vidjeg da nema materijala u SuperSU, samo zbog toga ga izbrisah, meni dovoljno. Ma teraj se u k...c! :)

Kontam sad probati Velocity, isto je AOSP, vidim ima ubacenih feature-a. Je l' probao neko sve to, kakve su preporuke? :)

Probao sam i dugo bio na franken, nije los al ceka se njegova 1.0 verzija.
Probao i Rastalolpop, a sad sam trentno na slimaosp.
Sve super radi, bitno da imam neke od opcija koje sam navikao koristiti.

I daj stjepane, sta te nervira supersu, vidjet/gledat ces ga samo par puta.

Skinuo tel sa punjaca jutros u 7, ceo dan na poslu, par razgovora, sot 30 min, sada gledam baterija na 86% :) ne znam da li je bag ili ne

Izašao je i franco test boot.img, flešnuo sam ga, na punjaču je telefon trenutno pa ću da vidim liči li na nešto...

Kod mene mob skinut sa punjaca oko 10, sve vreme WiFi, 30min razgovora, tapatalk, SOT 3h18min i sad je na 20% i mreža mi je očajna.

Velocity je dobar, nisam naisao na problem, pa u sledecem buildu skoro sve dodato!

Vrh Dno