Šta je novo?

LG Nexus 4

9 je bio cetvrtak, a na stanju su imali sigurno jer sam im 9 preko dana poslao mail da li imaju taj skin na stanju i da li salju u Srbiju na sta sam dobio dva potvrdna odgovora. Uglavnom jako neozbiljno nadam se da ce stici u toku sad ove nedelje cekam da istekne tih 10 radnih dana od narucivanja ako ne dodje trazicu vracanje para

Proba li ko Arkenstone kernel? Vidim da ga nahvalise na PSX forumu.

Jel moze neko da mi kaze (poshto sam od juce postao vlasnik nexus 4), koji je rom najbolji po pitanju baterije, jako brzo crpi....trenutno sam na 4.4.2 i za 40min yt mi ode na 90%
hvala

40min uključenog ekrana ili 40min bez korišćenja?

Otišlo mu za 40 min gledanja youtuba 10 posto ekrana.To je odlično imaće prko 4 sata screen on.

Heh pa to i nije loše. Nemaš razloga za brigu.

Vidim da svi govore da na wifi izvuku screen on preko 5 sati, da nije problem u 4.4 kit kat?
Zato i pitam koji rom je najbolji makar morao downgrade da radim ili custom rom da stavim...s3 je preko sat gurao pod istim okolnostima.

Koji to svi izvuku? Nisam bas video da izvlace svi preko 5h

Zapad :p
Kao kit kat dosta ubija bateriju...Pazite, znaci 2g,auto brightness,sve pogasheno preko greenify,samo wifi i yt plafon 40min i padne mi za 10%.
Kako je kod vas i koji rom preporucujete?

Pa ne znam sta ti ocekujes, krljas youtube 40 min i cudno ti sto ti padne na 90% baterije. :) Meni bi i vise potrosilo.

Pa onda idi na zapad. :) Pokrivenost operatera mobilnom mrežom kod njih i kod nas je drugačija, a samim tim i potrošnja baterije. 4-4:30 sati SOT je ok. Ne znam šta bi ti, 6-7 sati SOT? Možda, ako kao pojedini ugasiš dva jezgra, spustiš clock na 1.2GHz, uključiš Greenify i smanjiš osvetljenje na skoro-pa-minimum.

:D

pa pomnoži tih 40 minuta sa 10 i vidi koliko ćeš dobiti na kraju tim tempom... ajde možda neće ići linearno al svakako je dobro, ne znam što si utuvio sebi u glavu da imaš problem

Kao da je pre N4 imao G2...pa ne može da se navikne :D

Nisam imao g2, imao sam s3 i dosta je bolje radila (na temu baterije)...:D
Ok, kapiram vas u u pravu ste, ali mi recite koji je ipak rom kao rom najbolje da stavim da bi makar u par procenata poboljshao bateriju?
4.2,4.3,4.4, koji rom i koji kernel ?
Makar i mini dobio na bateriji opet je prednost...

A sto ti prvo ne postujes screenshot da vidimo koliko ti traje baterija? Imas dosta romova, prelistaj malo temu i vidi sta se najvise hvali. Franco kernel je ok sto se tice baterije.

Važi... :)

Dosta njih koristi Purity ROM i Hells Core b42 kernel. Mada ovaj kernel možeš koristiti i na fabričkom 4.4.2 ROM-u, i na Cataclysm 4.4.2 (koji ja koristim), i na PSX ROM-u, itd.

Franco kernel je, takođe, dobar.

Poslednja izmena:
Ok, kapiram vas u u pravu ste, ali mi recite koji je ipak rom kao rom najbolje da stavim da bi makar u par procenata poboljshao bateriju?
4.2,4.3,4.4, koji rom i koji kernel ?
Makar i mini dobio na bateriji opet je prednost...

Čudno mi je da ti je na s3 dosta duže trajala baterija što se YouTube-a tiče, ipak amoled mnogo troši...

Kao što rekoh, Hells Core je dobar kernel. Štedljiv, a dobre performanse.

Franco se kod mene pokazao najbolje i najvise mi odgovara PSX rom. Pokusavaj kombinacije dok ne nadjes da ti odgovara neka :) Proveren recept za dokonost :D

Na njihovom sajtu nema linka ka download-u...Nemam pojma koji aps koriste, moze li onaj sa PA?

Kako sam ja onda skinuo? Potrazi bolje.

Nazad
Vrh Dno