Šta je novo?

LG Nexus 4

Koji je poslednji zvanični update na N4 i da li su one crne trake providne kao na N5?

Ljudi, od kako imam N4 trpao sam factory img od prvog dana al reko da sacekam neki OTA da vidim bas kako to ide. Trenutno sam na Stocku 4.4, otkljucan bootloader, rootovan, TWRP i kaze da sam na poslednjem sw. Sta je max sto sme da se uradi od ovih gluposti da bi stizao OTA?

Clear data na Google frameworku i clear cache na Google servisima i restartuješ fontele

i odu push totifikacije i ko zna sta jos u aut ili je to dezinformacija?

Sad shvatam da nije. Ja sam tu proceduru odradio sinoć i apdejtovao n5 na 4.4.2 i primetio sam da mi ne rade push notifikacije na fb messengeru, ali mislio sam da je neki privremeni bag i nisam ni razmišljao o tome jer nisam znao da može da se desi to što mi se desilo.

Mogu li te push notifikacije da se ponovo osposobe nekako?

Poslednja izmena:
Moras biti na stock recoveryu jer nece u customu apply-ovati. Znaci samo otkljucan bootloader i root i ota je tvoja :D

Samo odradite CLEAR DATA kod aplikacija gde ne rade push notifikacije. Ulogujte se ponovo i to bi trebalo da resi problem.

a kada ce ota za 6233 ? :D na stranu sala, sta ce ti ota ? samo flesnes preko fastboot komandi i ista stvar..

šta da flešne? :D nema img ni za 4.4.1 ni za 4.4.2 ni za jedan nexus, bar ne još uvek...

Ima li neko zip ili img od STOCK recovery-ja za 4.4.1 za mako, nece da sideload-uje kroz CWM...

Kako namestiti da mi nove kontakte cuva na sim karticu,sad ih smesta u google kontakte ?

Poslednja izmena:
Koja jer razlika kada se stavi ART vidim to svi nesto preporucuju koristim oficijelni nerootovani rom 4.4.2 ?
fabrcki je stigao sa 4.3 pa sam dobio update na 4.4 pa sam onda dobio 4.4.2
ocu nesto userem ako stavim ART inace je Dalvik?

Extra :D
Sada mi optmizuje aplikacije ovo bas traje, duze nego kadaje rom update-ovao.
A kad uradim npr HR oce vrati na Dalvik?

Poslednja izmena od urednika:
Sinoc sam se malo napatio dok nisam sve podesio. Sad mi sve radi u fullu. Nadam se da nece vise biti ovih update-a. Dosta je bilo :-D

Nazad
Vrh Dno