Šta je novo?

LG Nexus 4

Hoce ali poremetices Push notifikacije, za FB messenger, WhatsUp a mozda i jos nesto.

Lako se resava taj problem, odradis Clear Data svih aplikacija koje zezaju.

Ali iskreno, sacekaj jos koj sat i ne zezaj se sa tim...

ajde da pitam još jednom
dali je neko uradio root preko kingo android root-a zy nexus 4

Ni ja nisam dobio i nisam nestrpljiv, kasnio mi je i 4.4 ali opet je jedan kolega dobio tek nakon mene, to ide u talasima ali svi dobiju. Uz to nisam vidio da 4.4.2 donosi nešto revolucionarno pa da budemo nestrpljivi.

ja sam na stock-u 4.4 sto kaze covek i 4.4 je kasnio i da nisam stopirao taj google servis pitanje je da li bi ga i dobio jos uvek lol

Izvini, predvideo sam da nemas root. Mora root posto svi add block programi edituju host fajl. Bez roota nece nijedan raditi.

Jel imas flashovan recovery?

Poslednja izmena:
Kad se telefon rutuje preko Wug's Toolkit,da li mora da se otključa bootloader prvo ?

Mora prvo otkljucavanje bootloadera, pa onda root.

A to je ona opcija 'unlock' iznad root-a. Meni se nesto poremtilo sa Wugom, nece da mi flashuje custom recovery, tj on sve lepo odradi ali kad udjem u recovery nemam nista....

Znaci da je u hosts upisano šta treba. Nisam pametan sta bi mogao da bude problem.

Otvori hosts (preko text viewera nekog, ali ce malo duze otvaratiima texta dosta) i vidi da li je sta upisano :)

Nije na odmet provjeriti, ko zna sta je upisano. Mada to filtriranje ne radi na mobilnom netu, samo wifi, tako ne ocekuj filtriranje ako si na 2G/3G. :)

U host fileu je bilion nekih adresa (sajtova). Tako da kontam da to tako i treba da bude. Ne znam sta je problem, kopam dalje.

Edit: Nije na 2g/3g, samo wifi.

Poslednja izmena:
Evo izgleda i meni sada na blokira i na 2G/3G. Ocigledno su nesto izmjenili untar Androida, nije ranije 100%. :)

Je l' bilo promene radia u 4.4.1 ili 4.4.2 u odnosu na 4.4? Negde sam cini mi se procitao da jeste, ali ne vidim nista u purity threadu na xda pa ne znam da li da dirty flashujem preko prosle verzije?

Edit> pronasao

Poslednja izmena:
Imam gomilu bugova na 4.4.2
U dialeru kad skrolujem kontakti kod kojih imam sliku svetlucaju, odvratno, kad udjem u kontakt slike ocajnog kvaliteta a bile su uvek dobre, onda viber nece da mi posalje aktivacioni code, hocu da instaliram Tapatalk Pro i zapuca se instalacija.... Sta da radim, ima li neko neki predlog? :(

Onda ti preporucujem da isprobas neki custom rom. Ja sam prilicno zadovoljan sa funkcionisanjem Purity-a.

Je l' bilo promene radia u 4.4.1 ili 4.4.2 u odnosu na 4.4? Negde sam cini mi se procitao da jeste, ali ne vidim nista u purity threadu na xda pa ne znam da li da dirty flashujem preko prosle verzije?

Edit> pronasao
.98 je novi sa 4.1.1, 4.2.2 ne donosi novo nista u vezi modema. Flesujes zip ili izvuces image pa preko fastboota.
Nisu ništa menjali, radi oduvek. Može da bude problem ako imaš proxy, u tom slučaju te adaway upozori.
Mislis na proxy u podesavanjima za 2g/3g. Oduvijek sam imao, takva su podesavanja za mrezu ne bi radilo bez toga mislim. Jel kod vas aktivna ta opcija?
Ne vidim kakve veze ima hosts i proxy, ono bi trebalo da radi u oba slucaja.

Edit: Pogresio sam, ne radi ipak na 3g samo wifi... :{

Edit 2: izbrisao sam proxy i port i radi ok bez reklama, ima i neta. Od podesavanja samo AP Name imam :)

Poslednja izmena:
eto stjepane svašta ćeš ti ovde otkriti :)
ali imaš i user i pass valjda, bar ovde tako radi

Nemam nikakvih podesavanja sem apn-a, ne moram ni imati bitno da radi. Nije mi padalo na pamet da izbrisem proxy.
I na kompu (windows) je isto cim aktiviras proxy, zaobilazi hosts.

EDIT: Covjek ovde pokupi dosta "znanja" i iskustva :happy: :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno