Šta je novo?

LG Nexus 4

Pih, ovaj KitKat nema strelice kod wifi signala... Baš mi nedostaje :)

Kad ce ovi CM11 vise nabijem ih, nesto kasne...dok svi drugi polako izbacuju :D

Nova louncher kida kako je dobar i koliko opcija nudi. Mislim da sad nema potreba da se iko zeza s custom louncherima i rutovanjem

Ovaj franco je lud. Sta je ovo uradio kad baterija traje ovoliko jos nista nisam cackao.

Ja sam sad na 35% sa 3h sot. Bolji rezultat od kad sam presao na kitkat nisam imao.

Ne spadne 5% cim krenem da ga koristim. Nemam nikakav lroblem sa baterijom i njenim pokazivanjem. :)

Poslednja izmena:
A jesi li koristio stock 4.4? Ovo sto si okacio je u rangu, pa cak i losije od stock-a

Stock (cak nije do 100 napunjen)
5upu5y3e.jpg

u8edu2a8.jpg

Poslednja izmena:
Ali koriscenje nije kod svakog isto. Viber, whats app, svi google syncovi. Mada ne uporedjujem. Ja sam zadovoljan. Stock nemam jos od 4.2.2 :d

Ma sve ja to razumem, nego samo kazem da ti odusevljenje oko kernela mozda nije na mestu :). Eto ja ne koristim whatsup, ali imam sve syncove, slluzbeni exchange, viber, hangouts konstantno... Definitivno je 4.4 korak napred u pogledu performansi i baterije.
Sto se custom romova tice, ja sam prestao da ih koristim, daju mogucnosti customizacije sve je to lepo, ali nikada ne mogu biti 100% siguran da u nekom trenutku necu naleteti na neko ali (problem, greska...) a to ne zelim.
Uzeo sam nexusa bas iz razloga jednostavnosti i pouzdanosti.

^jao kako da ne kazem sta radite. Stocku sam dao mesec dana a mozda i jace pre nego sto sam krenuo da se igram sa custom romovima. Mogu ti reci da mi uopste nije bio pouzdan i da su se za nijansu manje desavali bugovi i padanje sistema. Ali samo za nijansu. Kad to uporedim sa svime sto custom romovi nude, racun je jasan,

Meni se recimo desilo pre neku godinu, da sam tek u Makedoniji otkrio da custom rom koji koristim ima problem sa romingom :)

Ja sam ga drzao jedan dan, onda sam mesecima (da ne kazem godinama) gurao custom i svasta nesto, da bih na kraju dosao na stock. Od kad su se pojavili android uredjaji u tom sam svetu, a i bavio sam se i razvojem SW za njih. Verovatno sam se zasitio svega.
Da se razumemo, pozdravljam custom romove i sve vas koji ih koristite, razvijate i slicno. Samo iznosim svoje misljenje o stock androidu.
Meni sada Nexus dodje kao nekad Nokia. Pouzdan telefon, ali moze apsolutno sve :)

Čitao sam sad na XDA temu o iskustvima sa ART-om na N4 i velika većina je veoma zadovoljna, problem je uglavnom samo to što neke aplikacije ne rade a nekima i to što im se ART konverzija sa dijelom aplikacija dešava svaki put kad resetuju, meni jedino smeta što ne radi iGO Primo, to mi je baš žao :(, valjda će se naći neko rješenje za njega.

Neko je rekao da mu je prednost ART-a ta što može isključiti neka jezgra i underclockovati i baterija mu traje dosta duže a opet radi fino.

Javite vaša iskustva, i ima li razlike u bateriji. Ali za pravo poređenje bi prvo trebalo probati KitKat sa Dalvikom neko vrijeme pa tek onda sa ART-om da bi se vidjela razlika, jer sitna ubrzanja i poboljšanja baterije mogu biti i do samog KitKat-a.

Čitao sam sad na XDA temu o iskustvima sa ART-om na N4 i velika većina je veoma zadovoljna, problem je uglavnom samo to što neke aplikacije ne rade a nekima i to što im se ART konverzija sa dijelom aplikacija dešava svaki put kad resetuju, meni jedino smeta što ne radi iGO Primo, to mi je baš žao :(, valjda će se naći neko rješenje za njega.

Neko je rekao da mu je prednost ART-a ta što može isključiti neka jezgra i underclockovati i baterija mu traje dosta duže a opet radi fino.

Javite vaša iskustva, i ima li razlike u bateriji. Ali za pravo poređenje bi prvo trebalo probati KitKat sa Dalvikom neko vrijeme pa tek onda sa ART-om da bi se vidjela razlika, jer sitna ubrzanja i poboljšanja baterije mogu biti i do samog KitKat-a.

Ja imam iGo Primo, meni radi. Danas san ga bas koristio. A koristim ART

Kod mene puca iGo Primo sa ukljucenim Art-om...probao sam jos par verzija i ista prica...

Mozda imate razlicite verzije, od kojih je jedna podrzana a druga nije...

Nazad
Vrh Dno