Šta je novo?

LG Nexus 4

Pise na XDA da Nexus 5 izlazi 15.10.2013. je l' mislite da ce sutra onda i 4.4? :D

to je i dalje rumer.. realno sanse da se tada predstavi n5 su manje od 50 % .. videcemo vec sutra

Kakvi smarači, što lepo ne kažu i da završimo sa tim...

slazem se.. mada su krivi sajtovi koji izmisljaju datume cisto reda radi.. niko nista iz googla nije rekao a oni se gadjaju datumima. prvo 14sti sada 15sti videcemo sta je sledece :D

Pise na XDA da Nexus 5 izlazi 15.10.2013. je l' mislite da ce sutra onda i 4.4? :D
KitKat će valjda izaći kada Nexus 5 izađe u prodaju a ne kad ga predstave. U suprotnom bi N4 dobio KitKat prije N5 a oni ciljaju da N5 bude prvi sa KitKat. Ako je tako N4 neće dobiti KitKat prije novembra.

nexus5 ce odmah biti pusten u prodaju preko plej stora i mislim da ce isti taj dan nexus7 nexus 4 nexus 10 i mozda galaxy nexus dobitit 4.4

Ček, preko PlayStore ga puštaju u prodaju čim ga predstave a ne ono par sedmica kasnije?

Ma nema šanse tako da bude. Pa u avgustu je predstavljen Nexus 7 2013 i istog momenta, tokom predstavljanja je okačen factory image za Jelly Bean 4.3 koji se mogao preuzeti za sve Nexus uređaje momentalno, znači nije se čekalo da aparat bude pušten u prodaju.

^^da cim se predstavi.. ali ce siping trajati 10 ,15 dana.. makar za srecnike koji stignu da ga naruce :D

^^da cim se predstavi.. ali ce siping trajati 10 ,15 dana.. makar za srecnike koji stignu da ga naruce :D
Stvarno to nisam znao. To mi odgovara. To valjda znači da bi i testovi mogli da se pojave prvih dana nakon predstavljanja. Ili možda čak istog dana ako su testovi gotovi ali čekaju zbog NDA. Da li npr. GSMArena objavljuje testove čim neki jači telefon izađe u prodaju, ili se čeka neko vrijeme?

U prvih nedelju dana sigurno.. Mada ko ce ga znati da li su bitniji sajtovi vec dobili primerak za testiranje

P.s. videh da apple pravi predstavljanje ipada 22og okt,to znaci da ce google verovatno par dana posle izbaciti n5 i nexus 10 (2013). Znaci cenim oko 25og okt :)

Poslednja izmena:
A za iPad se nedavno šuškalo da će biti predstavljen 15. oktobra.

je l' su vam se događali random reboots na PA? evo meni već drugi put za 4 dana

Kazu ljudi da je to moguce ako koristis chrome browser

Ne znam što ste se popalili kad nije zvanično nigde objavljeno :) nezvanično u oktobru je predstavljanje, a oktobar koliko ja znam ima 31 dan, a ne 15 :p

Koristim PA već 4 meseca i ni jednom mi se telefon nije restartovao.

Poslednja izmena:
Bas ovog momenta gledam na xda o ovom romu, a evo i ovde informacije :)

Drugim riječima nemaš 4.7" za sadržaj na displeju :), ne kao kod Samsunga gdje su ti tasteri ispod.

Ali i to može da se sredi ;-)

Nazad
Vrh Dno