Šta je novo?

LG Nexus 4

Meni je vise pun k. kad me pitaju jel imas viber ili whatsapp. :D

Nadam se da te ne pitaju ovi sto imaju tvoj broj telefona :d Mada dobro, svaki/a/o _____________ (upisite zeljenu recu :d ) sad ima smartphone, pa je i normalno sto ne znaju na koji nacin funkcionisu te 2 aplikacije :)

Sta fali viberu i whatsapp-u? Ukucas neciji broj temp ga sacuvas i udjes vidis sliku, mozda i neke druge podatke :D
Nego sta je ovo, jel svi cekaju Nexus 5 niko me nije ni zvao da pita za N4 :D

Ljudi, malo sam nubara za android :)
kako da instaliram latinicnu srpsku tastaturu na n4?

Da li Google Maps troši bateriju kada se ne koristi, ima li neki battery drain tu? Mislim da su neki rekli da može da ga bude. Još nisam aktivirao Maps a rado bih probao ako neće zezati. Znam da je nekad ranije Latitude u kombinaciji sa Maps trošio pa ga je trebalo deaktivirati.

Ma gde da pada vise, dokle? :p
Nemoj da sad preuzmem tekstove sa KP, najjaci fon, ovo je najbolji telefon u ovoj cenovnoj klasi, 2gb rama, ekran 720p, kvad kor procesor 1.5ghz, znaci ukupno 6 ghz, i da, najnoviji android 4.3 (jedini telefon sa tim operativnim sistemom ):d

Čobi ništa ne kontaš :) :D

Poslednja izmena:
Nadam se da te ne pitaju ovi sto imaju tvoj broj telefona :d Mada dobro, svaki/a/o _____________ (upisite zeljenu recu :d ) sad ima smartphone, pa je i normalno sto ne znaju na koji nacin funkcionisu te 2 aplikacije :)

Meni jedan lik rekao da tu nisu čista posla jer mu je stigla whatsapp poruka od nekog kod nema u "prijateljima" :rolleyes:

poslato sa opasnog telefona

pa zato sto svako moze da doda tvoj broj u svoj imenik tj. whatsapp

Evo mali deo iz clanka o Android Ekosistemu ,ovaj deo govori koliko je nas N4 uspesan....

- Pored toga, saturacija i rasprostranjenost određenih uređaja također govore mnogo o stanju Android ekosistema. Samsung je vodeći Android proizvođač, čijih se čak devet modela nalazi među Top 10 Android uređaja. Jedini uljez na listi je LG Nexus 4 na mjestu broj 9, dok Nexus 7 drži petnaesto mjesto. Sony je tek na mjestu broj 21, a HTC One je tek trideseti na listi najpopularnijih Android uređaja. Kada su u pitanju API verzije Androida, situacija je još čudnija i reklo bi se, čak i gora: najpopularnija verzija Androida je svakako Gingerbread, pa tek onda 4.1 Jelly Bean, nakon čega ide Ice Cream Sandwich.-

ne, sudeci po LG stranici na fejsbuku. iako su objavili da ce biti uskoro, pitao sam nekoliko meseci kasnije i rekli su da nema zvanicnog uvoza.

Stigne mi mail i blinka LED notifikacija, tada sjedim za kompjuterom i otvorim mail na njemu ali na telefonu i dalje blinka notifikacija. Otključam telefon i vidim gore u notifikaciji da ima mail i kad pokrenem Gmail (ne iz notifikacije) on odmah taj mail prebaci u read status, jer se tada, i tek tada, sinhronizuje sa statusom pošto sam taj mail otvorio na desktopu. Da li je kod vas tako? Koliko bi dugo blinkala LED notifikacija nakon što mail pročitam na desktopu?

kratko
uostalom, pusti je pa proveri sam :)

Са укљученом s2w испада да је екран стално укључен?

Flesovao sam onaj louder patch za pojacavanje zvuka i zvuk mi se uopste nije pojacao. Ali ni za promil. Bas sam ga sad testirao, stavio ga na sto, pozvao sebe i probao louder i default, POTPUNO ISTO. Znaci nemam vise pojma kako da pojacam ton, ako gledam na tv-u nesto malo glasnije a ne vidim telefon, uopste ne cujem kada mi stigne poruka.

Flesovao sam onaj louder patch za pojacavanje zvuka i zvuk mi se uopste nije pojacao. Ali ni za promil. Bas sam ga sad testirao, stavio ga na sto, pozvao sebe i probao louder i default, POTPUNO ISTO. Znaci nemam vise pojma kako da pojacam ton, ako gledam na tv-u nesto malo glasnije a ne vidim telefon, uopste ne cujem kada mi stigne poruka.

Ideja, uzmi melodiju za sms i edituj je u programu za audio, povećaj one nivoe kao kod ekvilajzera na aimpu što radimo kad hoćemo još jaču muziku i to je to ;-)

Kad pojačaš zvuk na maksimum i pustiš neku muziku to tebi bude tiho? Ja to ne mogu da držim na maksimumu, meni je preglasno, a slajder na volume za rigtones mi je negdje na 3/4. Ali to jeste problem sa tim nivoima jer kad sam u mirnom okruženju bude OK ali kad sam napolju u gužvi i buci ne bude. Ima li nativna opcija da postepeno pojačava jačinu zvuka za ringtones? To se može podesiti za alarm ali može li za ringtones? To sam koristio na nekoj staroj Nokiji, dobra stvar, ne isprepada mnene ni sve oko mene ako odjednom krene da dreči a mogu da čujem ako u startu ne čujem jer se pojača. Ako to nema u samom androidu ima li neka dobra aplikacija za to, i generalno za profile nivoa zvuka?

Nazad
Vrh Dno