Šta je novo?

LG Nexus 4

Ne znam za vas, ali meni koji volim sitnije malo, ove IKONE su OGROMNE.

evo još jednog nexusovca u društvu :D pitanje odmah za početak.. je l' normalno da je fabrički zvučnik ovoliko u srednjima i visokima i bez dovoljno bassa?

inače sam na pa 3.99rc2, a kernel je valjda njegov (anu6is).. to sad sa kernelima moram da naučim kako i šta i čemu ovo služi a uz to i ne radi :)))

Evo uz malo korištenje baterija je na 50% za tačno jedan dan, displej je doduše samo 1h 50m a pošto ja znam imati takvo korištenje to je OK sa baterijom, na nivou SGS. Ali kad se aktivnije koristi troši više od SGS.

Ja izvucem za 24h ~5h ekrana a za 15-ak sati izvucem 6h ekrana,nema teorije da sgs moze tu da parira.
Stavi bbs pa proveri da li ti nesto trosi bateriju dok telefon miruje,mada ne bih rekao cim ti je za 24h potrosio tek 50%.

I ja mislim da je sad u redu. Noćas je skidao 1% na sat.

Ja se kanim da flesnem MIUI. Smorio me ovaj stock izgled. :D
Ima neko iskustva? :)

Ja se kanim da flesnem MIUI. Smorio me ovaj stock izgled. :D
Ima neko iskustva? :)

Ja sam probao 3.0.28 ako me pamcenje dobro sluzi. Odustao sam posle 2 dana. I vratio na stock + mihome, pouzdanije je radilo. Manje je srkao bateriju. Sa miuijem nisam mogao da prezivim dan... mozdaa su se pppravili u posledjih par updateova.
Video sam da su presli na 4.3 ali samo za mi2/mi2s... ne znam da li su krenuli i sa ostalim uredjajima

Valjda mogu ovde da postavim pitanje. Vidim da na ovom novom androidu kitkat vise nece biti sms aplikacija vec ce ona biti integrisana u hangouts, sta to znaci da se nece naplacivati poruke izmedju android korisnika, nesto kao imesseges kod iphona?

Valjda mogu ovde da postavim pitanje. Vidim da na ovom novom androidu kitkat vise nece biti sms aplikacija vec ce ona biti integrisana u hangouts, sta to znaci da se nece naplacivati poruke izmedju android korisnika, nesto kao imesseges kod iphona?

Nece ako saljes preko Hangsouta, ali preko SMSa naravno da se naplacuje. Sta znam po meni ovo nikakva prenost nije integracija, cak me i nervira, jer moram koristiti Hangs i ako ne zelim.

Meni se sviđa to što će spojiti sms i hangouts :-D

Kako izgleda da ce se slati samo preko hangoutsa jer nema valjda klasicne sms aplikacije, sto znaci da ce za sve koji budu imali kitkat verziju androida moci slati besplatne poruke,( jer nema klasicne sms aplikacije) a oni koji budu na starijim verzijama prilikom slanja sms ce im se naplacivati normalno

I mene to nervira ta integracija svega i svacega u sistem

Dobra je opcija jer bi trebalo da bude free izmedju korisnika, ali ja ne koristim hangouts :)

Poslednja izmena:
Kad bre da očekujemo ovaj KitKat 4.4, sutra, prekosutra?

Večeras u 22:35 :-D :-D :-D

RTS 1 ;-)

Cemu zurba.Svakako ga neces odmah probati dok ne izadje neka blaga kastomizacija :D

Odma bre! :-D

Trenutno koristim stock 4.3 i ne vidim razlog da ne stavim odmah stock 4.4 :p

Mene mrzi sve ispocetka, aplikacije, podesavanje OS-a i sl :D Ne bih radio backup na ovom pa vracao, bojim da ne bi leglo fino.

NIkad nisam imao taj osjecaj da odmah dobijem update, tako da jos uvijek nisam ni svjestan :D. Fino je to, tek sad Nexus dolazi do izrazaja :D Ja i zaboravio da drugi kubure sa updateom, tj. da mnogi nisu dobili ni 4.3, neki ni 4.2 mozda :d

Može li se koristiti Google Talk umjesto Hangouts kod nas koji već imamo Hangouts?

Hangouts je možda najlošije ocijenjena Google aplikacija, konačno su sredili da se vidi ko je online ali ne prikazuje ko je away a još neke stvari treba srediti.

Moze da se desi da ne primis poruku ili da ona druga strana ne primi poruku ako koristis talk, posto je google ukinuo podrsku za talk, promenjeni su kodovi i sve, pa moze neke nepredvidjene stvari da se dese.

Ne znam, ali ja nikad nisam patio oko toga ko je online ili nije, da se skrivam na offline itd... Meni je odlicna aplikacija, mnogo mi lepsa nego talk.

Kako izgleda da ce se slati samo preko hangoutsa jer nema valjda klasicne sms aplikacije, sto znaci da ce za sve koji budu imali kitkat verziju androida moci slati besplatne poruke,( jer nema klasicne sms aplikacije) a oni koji budu na starijim verzijama prilikom slanja sms ce im se naplacivati normalno

I mene to nervira ta integracija svega i svacega u sistem

Dobra je opcija jer bi trebalo da bude free izmedju korisnika, ali ja ne koristim hangouts :)

Kako ja kapitam to ,sms ka ljudima koji nemaju hangouts ce biti u vidu obicnog sms-a kao jedna od opcija programa. A glavna svrha im je da otmu trziste vibera i whatsappa(koji je inace procenjen na mijiardu dolara ako sam dobro zapamtio tu info)

Meni je odlicna aplikacija, mnogo mi lepsa nego talk.

+1 Ne samo da je lepša, već i praktična i korisna. Integracija sa SMS-om i izbacivanje standardne aplikacije za SMS je logičan korak. Baš ništa nemam protiv, iako mi se dopada standardna aplikacija za SMS.

Pa valjda će moći da se koristi 3rd party aplikacija za SMS ko više voli tako nego kroz Hangouts.

+1 Ne samo da je lepša, već i praktična i korisna. Integracija sa SMS-om i izbacivanje standardne aplikacije za SMS je logičan korak. Baš ništa nemam protiv, iako mi se dopada standardna aplikacija za SMS.

Da i ja sve ono razmisljam mesecima unazad kad ce Google da ubaci nesto kao sto Apple ima iMessage i super mi je to.

Nazad
Vrh Dno