Šta je novo?

LG Nexus 4

na7y4e8e.jpg
a4esuruz.jpg
bypy5yge.jpg

Evo druze nestizem da pišem....Utisci su dobri,u principu Stock sa dosta novih dodatnih opcija.Smart 3G je super opcija dosta pomaže kod loših mreža,vidiš i na slici da mi dosta zelena crta sto nikad nije bila....Gasio sam telefon da bi flesovao Hell kernal,pa ti za koji dan i te utiske prenosim....Ako si naviako na PIE moraš LMT lancher da instaliras.....

Upravo si mi dokazao da je meni baterija ista i sa PA sto me je interesovalo. Ne vidim zasto bi presao na Cata jer sam DPI dzanki. :)

Hvala. :)

Gledam po netu ljudi se maksimalno loze na PA Halfbreed. Meni bzvz, mnogo tamno, skoro da i ne vidim procitati nista.

Sto se tice baterije, ko ne igra zahtjevne igre a koristi Hells Core moze slobodno da ogranici CPU na 2 ili cak jedno jezgro pri normalnom radu, sto ne znaci da se uvijek biti ograniceno. Ja ne igram zahtjevne igre, nema potrebe da drdna CPU bzvz pri obicnom skrolovanju ili samom dodiru ekrana, ustedi se mnogo baterije, a razlike u performansama nikakve :D Ovaj CPU ne mozes ni oznojiti :D

Poslednja izmena:
Pa te boje podsecaju na amoled zato se ljudi loze. Licno meni su ocajne

Pa te boje podsecaju na amoled zato se ljudi loze. Licno meni su ocajne

I meni ***. Kad sam onda flesovao PA, kad sam vidio boje doslo mi da se roknem :D Boje znaci nigdje veze sa ljepotom i realnoscu, zato mi ne ide u glavu da je masovno zazivjela, puko narod nacisto :D

EDIT: Kako slusa nemac. Ja onaj problem sa Power dugmetom nisam primjetio do sad, ne samo to nego stvarno nikakav problem :)

Opcija na kataklizmi za pojavljivanje status bara u fullscreenu je za mene pun pogodak. Sad ga stalno koristim u FS, nema potrebe da blejim bzvz u status bar :D

Poslednja izmena:
5h%20ost1.png

5h%20ost2.png

5h%20ost3.png

Da se upišem u klub 5h OST!
Sve stock! Full sync, osvetljenje na auto...

E ljudi, za nekoliko dana ću i ja biti u cenjenom klubu vlasnika N4 (znam da vas mnogo zanima :D), pa bih želeo od nekog na PM gde bi bilo najjeftinije (i najproverenije) uzeti nov...

nista.. cackao cackao i na kraju se vratio na stock kernel :D on mi nekako lezi :)

Тера ли неко аокп 4.3?

Ja cekam da izaðe Milestone. A redovno pratim AOKP temu. :)

Upravo si mi dokazao da je meni baterija ista i sa PA sto me je interesovalo. Ne vidim zasto bi presao na Cata jer sam DPI dzanki. :)

Hvala. :)

Da druže ali meni je telefon non stop na 3G pa mi to dosta jede bateriju,pa je Smart 3g opcija spas za mene....
HELLCORE kernel me oduševio naparavi ga Nemac za sve pare :).S2w i S2s rade odlično ne usporedivo bolje nego na Franco kernelu....Moja topla preporuka za Hellcore,za koji dan ćemo da mu vidimo u trajanje baterije,kad prodje par punjenja...

Kako da ukljucim s2w i s2s?

^Ako se dobro secam u tricksteru udjes u Specific>Touch Control

Ne znam ljudi zasto i kako, ali mene je hellscore strasno razocarao. Mozda sam ja nesto zeznuo, ipak ne znam toliko o telefonima, mozda sam ja pogresio, ali meni je sa tim kernelom dvaput rebootovao za dva sata. s2w i s2s mi je stalno crashovao i cak izazivao reboot. Baterija jeste bila malo bolja, ali nista drasticno u odnosu na franca. Doduse, ja bas intenzivno koristim telefon, stalno ukljucen 3g, poneka igra u toku dana, pozivi stalno preko 45min, odgledam koju seriju, tako da su mi te munje od 5h ekrana sci-fi. Juce sam skinuo onaj Greenify, preporucuju ga ovi sa xda, kao cuva bateriju i sprecava wakelock, pa da vidimo hoce li da pomogne. Nisam ga bas testirao, ali za sad mi je maximum 2.5 - 3h

Poslednja izmena:
Ja kada sam probao pre 3 nedelje, radio je loše, što je vrlo čudno za AOKP. Bilo je prisutno neko čudno seckanje. A inače AOKP mi je omiljeni ROM.

Čiji build koristiš? Ili koristiš merge-ovan build sa sajta?

Skines TrickerMOD sa Google play.
Znaci S2w i S2s ukljucujes....
TriclerMod/specific/screec wake control
Izaberes ove opcije a možeš i pojedinačno da izaberes koja ti odgovara.

Nasao,hvala.
Jel koristi neko te opcije malo duze i kako uticu na bateriju?

Nebi trebalo da troši bateriju,pogotovo sto dobro radi,neukljucuje se telefon u džepu ili slučajno.

ra7e4agy.jpg
u5uqajyp.jpg
2u6e8u6a.jpg

Hellcore kernal exatra radi,ali bas dobro....Izguraće 4 sata screen on a ni sekunde wifi interneta,sve 3G net....Ova opcija Smart 3G i Hellcore kernel dobitna kombinacija....

I ja sam namestio 3g da pali kad izadjem iz kuce a kuci mi drzi wi fi i 2g.
Sve u svemu,must have opcija.

Mislim da koristi cataclysm,ali sacekaj njega da potvrdi.
Ja sam tim romom prezadovoljan.

Da, mislim da je pominjao da ce testirati cataclysm. Ja nesto nisam imao srece sa hellsom na PA, pa reko da nije zbog roma.

@patrik Druze koristim Cataclysm,za sad je sve OK.Preporuka u paru sa hellcore kernelom.

Ovaj 4.4 bas nista novo nece doneti. Mogli bi malo da prorede te apdejtove ali da budu konkretniji

Nazad
Vrh Dno