Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa ok nisam citao celu temu ima skoro 500 strana, pa zato i pitam.. Deluje mi na snimcima da je staklo zato sam i pomislio da je tako, a sve do pre neki dan nisam nista vise od specifikacija ovog telefona video.. :)

A koja folija, posto ni na jednom telefonu nisam lepio pozadi foliju, to je klasicna ova kao za ekran, jel da?

Da, obična će poslužiti. Nema potrebe ulagati više para. Ja i dalje koristim fabričku foliju, ali ja koristim silikonsku zaštitu za telefon.

imas tih klasicnih a imas i one skinove, kao recimo oni sa dbranda. :)

Ja juce malo skinuo bumper, jer telefon dosta masivnije izgleda a tako se i oseca kad god se stavlja u dzep, vadi iz dzepa ili sl.. Stavio sam neki ultra thin hard case i sad je prica totalno drugacija, mnogo elegantnije izgleda sa hard caseom, telefon nije udebljan uopste, ono sto se moze navesti kao veca prednost bumpera je to da je dosta teze sa njim da telefon ispadne iz sake, a ako i dodje do ispadanja bolje stiti od ogoljenog H case-a, koji ne stiti nista posebno coskove, namena mu je prvenstveno da se ne grebe telefon od spustanja na sto, stiti samo ledja komplet, prednju stranu prilikom spustanja na ravnu podlogu itd..

Bumper je jedna od boljih zastita. Naravno najbolje su silikonske koje sve pokrivaju, ali *ebes to. I bumper stiti obe strane od grebanja jer ih odigne od povrsine kao i od pucanja prilikom pada. Tim folijama nista postici neces sem ruznog osjecaja na oko i pod prstima :)

Kad već pričate o zaštitama, skoro sam uzeo neku Teracell silikonsku tanku zaštitu. Matirana crna, baš lepo naleže na telefon. Telefon mnogo lepše leži u ruci od prethodne (Teracell Defender), koja je inače bila skuplja. Po prvi put da sam zadovoljan nekom zaštitom, a da nije Capdase.

Bamper je dobar za zastitu tu nema price, ali kao sto kaze Seizmos, osecaj dok stavljas tel u dzep mi je uvek bio cudan i neprirodan, kao da stavljam u dzep kamen oblepljen silikonom..

Dbrend mi se svidja je nije kao klasicna folija nego je malo deblje, nisam mislio na one narandzaste nijanse, nego nesto elegantno crno ili eventualno belo.. E sad posto mi je interesantna ona struktura pozadi na N4, mislio sam da stavim neku providnu foliju, cisto zbog stavljanja na sto ili dok mi je u autu telefon da se ne grebu ledja, zato sam i pitao koliko su osetljiva.. Inace telefoni mi retko kad padaju, skoro mi je Lumia 920 pala na plocice sa dobrih 1.5m visine i naravno njoj nije to nista, ali kapiram da bi ovaj imao ozbiljna ostecenja..

Baci ogledalo sa te visine na pločice pa ćeš videti šta bi se desilo leđima N4 :p

Nokijina Lumia je klasa za ostale sto se toga tice. Ovo je osjetljivo ko racku :) Ne dao Bog da ti ispadne bez zastite recimo na beton/asfalt/plocice pa i parket/tepih. Jedino bi livada (zemlja i trava) amortizovala udarac :)

Meni se ne grebe zadnja strana za druge ne znam. Relativno pazim na stvari ne bacam, ne ispada mi i sl, pazim gdje stavljam... Ko ne vodi racuna nista mu ne pomaze, mada nije na odmet zveknuti foliju nazad, ne remeti izgled telefona, naprijed ne bih!

Mada i ovi bumperi su napravljeni od nekih bezveznih materijala, previse je krut.

Poslednja izmena:
Suma sumarum, cuvaj ga da ti ne padne, jer ako ti padne poljubi i baci. :)
Meni je sad u klasicnom silikonu, ruzno ko crn djavo, al ***. Narucio sam nilkin hard case sa alija, al dok to stigne... Inace, probao sam taj case, neverovatno lepo lezi u ruci i skoro neprimetno daje telefonu na debljini. E sad, isto tako sam primetio da je ona povrsina na ledjima malo klizava, al *** ne moze to kao silikon.
Nego, je l ima neko iskustva sa aliexpresom, koliko im treba da dobace proizvod do nas? :)

Poslednja izmena:
Narucio sam jednu ovu dbrand foliju, shiping je 3 kanadska dolara...videcemo kakva je.Meni se svidja na sajtu kako izgleda.

Jos jedno pitanje.. :)

Kako ste zadovoljni kvalitetom ekrana. Ne mogu da steknem neki utisak gledaju YT review-ove, deluje mi onako pomalo isprano.. Da li je tako ili je samo zbog snimka.. ?

Narucio sam jednu ovu dbrand foliju, shiping je 3 kanadska dolara...videcemo kakva je.Meni se svidja na sajtu kako izgleda.

Meni su odlicne.. Imam i carbon fiber red i black.. Ali nekim ljudima se ne svidjaju :)
P.s. sa alijem je cudna stvar.. Narucio neke 4 stvari u jednom danu 2 stvari dosle za 15 dana druge dve evo nisu vec 35.. Cudni su kinezi :)

Poslednja izmena:
Да ли је неко купио телефон у некој од продавница које се рекламирају на мобилномсвету и колику је гаранцију добио??

Mnogo relevantnija je info da li je neko koristio garanciju u tim radnjama. To što ti pitaš možeš i sam da saznaš ako pozoveš te radnje i pitaš.

Stvarno preterujete pisanjem o tim zastitama.Vidim 3-4 neprocitane strane kad ono sve jedan post tipa- ja uzeo ovu, bla, bla... Otvorite poseban forum, ***..

*** jos malo nece smeti niocemu da se pise koliko su neki ljudi otisli sa zivcima.. Iskulirajte ljudi,ko nece da cita ne mora..

Да ли је неко купио телефон у некој од продавница које се рекламирају на мобилномсвету и колику је гаранцију добио??
Ja sam kupio u nekoj od tih radnji. Dobijes godinu dana, a kao mozes da doplatis za 2 god.
Vojkan je mnogo u pravu. Pitanje je da li ti taj papir ista znaci, ja uzeo cisto da imam ako resim da prodam, jer ljudi veruju papiru iako je papir bezvredan.

Stvarno preterujete pisanjem o tim zastitama.Vidim 3-4 neprocitane strane kad ono sve jedan post tipa- ja uzeo ovu, bla, bla... Otvorite poseban forum, ***..

Pa šta bi ti, ovo je nexus tema, neće valjda u njoj da pišu o romovima, kernelima, modovima, temama... Zna se za šta nexus služi, folije da mu lepiš :)

Nema to veze Loznice sa živcima nego je tužno da ljudi imaju ovakav tel a da posle godinu dana od izlaska (u prevodu milion ispisanih postova a tehnologija folija ipak ne napreduje tako brzo da to više nije aktuelno) glavna tema budu folije obloge i ostale gluposti... A ako znaš neki trik kako da unapred znam koji su postovi o folijama i sl pa da ih ne čitam, otvoren sam za predloge...

Ja sam na svom nexusu imao dbrand vinyl skin i bio sam prezadovoljan, kako izgledom tako i kvalitetom.
A pošto uzimam ponovo nexus 4 mislim da ću ponovo naručiti jedan.

Desava mi se da mi se telefon ugasi kad razgovaram na skype-u video call. Moja teorija je da to ima veze sa prednjom kamerom, al mi opet nije jasno zasto se gasi ocamuhebem?:/ Ima neko slicna iskustva/resenje?
Edit: prerano sam postovao, google mi je otvorio oci. Skype ima neki problem sa 4.3 i nikako da izadje neki fix za to.

Poslednja izmena:
Ja nemam problem sa prednjom kamerom. Cak sta vise koristim face unlock.:)

ja mislim da si ti jedina osoba koja to koristi :D

Nazad
Vrh Dno