Šta je novo?

LG Nexus 4

Koliko ima dostupne interne memorije za koriscenje na 8GB modelu? Preksutra treba da kupim N4, pa se razmisljam izmedju 8GB i 16GB modela. Ima li realne potrebe za 16GB? Ja sad imam na telefonu 512MB i to nisam popunio. :D Ne znam cime ljudi na telefonu napune 16GB?!

Muzikom, navigacijom... ima ja mislim manje od 5gb, ali to ce tebi izgleda biti dosta :D

N4 mi nudi sistem apdejt, ne znam tacno koji. Trenutno je 4.2.2. Nacuo sam ovde na forumu da je ovaj novi bio bagovit dosta pa nisam hteo da ga instaliram. Da li je ispeglano to i da li je pametno da ga instaliram?

Nema tu sta da se pegla on je takav kakav je.. Nekima baguje posle updejta nekima ne,mada uvek mozes da bacis clean instal

Ne kapiram zasto mi je obrisana poruka?? Samo sam rekao da u jednoj firmi ima da se kupi N4 za 265e i pitao sam jel kupovao neko tu, jer treba da kupim telefon pa da znam da nisu neki prevaranti. A Logic Shop se pominjao u ovoj temi 80 puta, i niko nije brisao poruke, al verovatno imaju nekog interesa da se ona pominje.

Logic je pomenut u 10 postova u temi. Ni u jednom postu nije postavljen direktan (niti ikakav drugi link) do te prodavnice. Ja sam prijavio poruku, da moderatori odluče da li je treba ukloniti ili ne. U skladu sa pravilima, post je uklonjen. Da li sada misliš da je nepravedno? Ja lično nemam ništa protiv tebe, nemoj pogrešno da me razumeš. Verujem da niko od moderatora, a verovatno i niko sa ovog foruma, nema interesa u pomenutim firmama.

Poslednja izmena:
Pa postoji edit poruke, mogli su da uklone link, a ne da obrisu celu poruku. Hvala na pomoci.

To već zaista ne znam. Ja sam samo prijavio da se pogleda poruka i odluči kako će se postupiti. Ja sam ti otvoreno rekao da sam ja prijavio, jer stvarno nema nikakve zavere (makar koliko znam :D) na ovom forumu.

Što se tiče firme, zaista nikada nisam čuo za njih. Pitaj ponovo, ali nemoj da postavljaš link. Neka bude barem malo diskrecije. :)

OK, mada ako je zbog reklame opet ce biti reklama, cim pomenem ime firme. U pitanju je Viktormob ili AVM...ne znam sta je od toga dvoje, oboje stoji na sajtu, i na mobilnom svetu.

Sada videh, ti misliš na verziju od 8GB. Zašto ne dodaš još malo novca i uzmeš verziju od 16GB? Nije neka velika razlika u ceni, a opet imaš još 8GB (iskoristivog) prostora više. A po toj ceni imaš svuda verziju od 16GB.

Nisi me razumeo. Mislio sam na verziju od 16GB. 8GB malo nude, jer se malo prodaje. Za 25 eura više imaš neotpakovanu verziju od 16GB na puno (proverenih) mesta.

A ako baš želiš verziju od 8GB, možda će se neko javiti ko ima neko iskustvo sa tom firmom, pa će ga podeliti sa tobom.

Poslednja izmena:
Razumeo sam te da si rekao da po istoj ceni imam 16GB. Pa nemam pojma, ne treba mi nesto preterano. Ne slusam muziku na telefonu, a za sve ostalo mislim da mi je tih 5.5GB dovoljno.

Da uletim u pricu custom romova. :d
Samo cu reci da PA koristim od februara ni jedan drugi rom nisam flesnuo samo PA.
I ni jedan jwdini problem nisam imao. :)

Kopkao me AOKP, al brzo me proslo. :)

Tetrapack, kako vratiti Google stock boje na PA? Ima li drugog nacina od flashovanja Franco kernela?
Iskreno, meni se AOKP vise svidja od PA. Ali jos uvek nema 4.3 ROM-a, pa cekam da izadje.

Poslednja izmena:
Editovah poruku. Sve izbrkah ovog jutra. Nisam pitao za AOKP, nego za PA.
Ali znam da su odgovori isti. Videću. Hvala. :)

Tetrapack, kako vratiti Google stock boje na PA? Ima li drugog nacina od flashovanja Franco kernela?
Iskreno, meni se AOKP vise svidja od PA. Ali jos uvek nema 4.3 ROM-a, pa cekam da izadje.

Ja mislim da imas negde na xda stock boje i samo ih flesujes, potrazi malo, sigurno ima. Secam se da su bile na jednom mestu i stock i halfbreed....

Našao sam bio PA kernel sa stock bojama, ali je za JSS, ne za JWR. Ne znam ni što su uopšte pravili takav kernel kada su naglasili da se JSS ne koristi. Kao da se svima sviðaju PA boje (Halfbreed)... :)

Da, komplikacije sa tim JSS i JWR :d
Bila je gomila problema vezana za kompatibilnost.

Poenta je da flesnes kernel koji to podrzava i insyalirati app po volji. Franco, trickster ili ovaj treci. (Prvi put i ja za njega cujem :d)

Ja koristim franco kernel i app i halfbreed profil za boje i ok mi je.

A vrednosti imas na xda u general sekciji samo ne mogu sad da ti najdem preko telefona sam.

Trickster radi sa manje vise svim kernelima koji to podrzavaju, a franco uz njegov kernel i default pa kernel posto franco odrzava i taj. :)

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje sa ovim staklom pozadi na N4, da li se lako grebe, treba da mi stigne ovih dana iz USA, pa cisto da znam da li da mu odma` mecem zastite ili moze i ovako da se nosi..

Grebe se vise nego prednje,sa konstatacijom da to i nije staklo nego neka vrasta plastike.. Bilo je dosta price u ovoj temi oko toga

@ProMaster Preporučujem da staviš neku foliju (i fabrička će poslužiti) na zadnju stranu. Ne smeta, a može koristiti.

Ja inace furam dbrand nalepnicu nazad i prezadovoljan sam.. :) kada se smorim skinem je lagano i ko nov mob :)

Nazad
Vrh Dno