Šta je novo?

LG Nexus 4

Nece uvek raditi isto,kao sto na gnex i n4 ne rade isto.tako ce i n4 u odnosu na n5 zastariti vremenom,sto je i normalno.
Ali svakako sa n4 imas duzu podrsku nego kod bilo kog proizvodjaca pa nema brige,kad zastari svakako ce biti vreme za zamenu telefona.

Meni treba samo bolja baterija tel mi služi odlično al sa još 2 sata više bio bi zver..

Meni posle apdejta traje baterija bas koliko treba. Najvise mi fali bolja kamera, posto mnogo fotkam. Ostalo sve savrseno

Beterija traje malo krace nego na s4.. Bas mu je apdejt pomogao.. Zaboravih da napisem da nece imati sluske sto je isto razlika u odnosu na g2 :) mada g2 ima neke n'drkane sluske,makar ih tako nazivaju i reklamiraju :)

N4 mi stiže sledećeg četvrtka, taman da mi sltignu folije i bumperi, pa, da ne pretražujem celu temu, recite mi koji su se bumperi i koje folije pokazali kao najbolji? :)

Toliko mucanja za stvar koju neces ni koristiti :)

Ljudi, sta mislite kako ce ici cena polovnjaka? Hocemo puci pare zbog ovog snizenja cena ili je to trenutno i ograniceno,pa nas nece nesto kaciti za par meseci kad budemo menjali? Poredim cene sa telefonima koji su sada u cenovnm rangu n4

Pa ako si hteo da ga prodas za oko 250 realno max ces moci uzmes 200.. Ali to sve zavisi od toga da li ce smanjivati cene radnje u bgeu i oni sverceri iz novog sada

N4 je van svake konkurencije. Jednostavno nema telefona u tom cenovnom rangu (pa plus jos dosta evrica) koji moze da mu parira. Ja cak sumnjam da ce sledeci nexus moci da bude tako koknurentan u smislu cene i performansi.

Nego sta ce... Slicna stvar je bila i sa proslim Nexusom. Ovaj ce imati KLP odmah, sigurno dobar hw a kamera ce zavisiti od vendora. Ako LG bude, nece ugrozavati top model, isto vazi za Samsung ili nekog treceg.

Za 350$/Eur u srecnim zemljama ce opet biti apsolutni best buy.

Svemu pada cena sta da radimo :) ja sam zagrizao malo na Htc One mada je jaka cena ali deluje bas skockan i lepo izgleda i HD ekran tj rezolucija :)) mozda dam moj Nexus i doplatim za One :))

Pa rutu fon i obriši to što ti ne treba.

Ne treba, samo disable i ko da ih nema. Za sada mi nije potreban Root. :)

Neko je bio okačio link ka jednoj NFC app za share ali tu app moraju i drugi da imaju da bi radila... Da li neko ima app koja radi samostalno tj da ne mora druga strana da ima tu istu app već svoju fabričku i da beam radi?

^^Nije isto kao da ih nema al ajde.. Sto je tesko rootovati fon.. ?

Pozz ljudi :) ..Plnirao sam da kupim Nov Nexus4 ili Note 2 polovan(malo koriscen) ..Sta mi vi preporucujete?

Zavisi šta ti treba i da li možeš da se navikneš na veličinu note-a...

Danas sam udomio n4 dosta smo se druzili vreme je za nesto bolje...

[ROM] [Official] [JSS-whatever] Vanir Nightlies by MBQ.. Da li je neko imao iskustva sa ovim romom na nekom drugom mobu ? Vuce me da ga flesnem :)

Napravi backup pa flash-uj , ako ne valja lako se vratiš na rom koji sad imaš :p

Vrh Dno