Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa skini kod sebe Tunnel Bear, a onda mu prebaci apk.

Više ne može. Proveri. Pre je moglo, ali sada preusmerava na Play Store.

Koja je to lokacija kad ne moze whatsapp da se skine?

Crna Gora...Medjutim,nije ubacivao sim karticu pa ne znam da li moze zbog toga da pravi problem.

Ne da mu ni Tb da skine zbog lokacije. To sam odmah htio da završi preko mog naloga.

Ja nisam pored telefona, nego u drugom gradu pa moram sve da mu pisem na drugi broj...

ES File Explorer, uključiš root, a onda ideš u /data/app

Meni nije hteo juce skine whatsapp, u Beogradu sam, not available in your country....

Pa sam morao da skidam apk, srecom je prosla verifikacija, ne znam sta su radili..

Nisi uključio root... Ili tražiš zaštićene aplikacije. :D

Screenshot_2013-08-20-00-43-02.png

Šta je to gore u notifikacijama?

Inače, kad spustim notification bar, to nestane... Nisam razumeo Nemanja...

To je od neke aplikacije, samo ne mogu da se setim koja beše :)
Proveri sve aplikacije koje imaju notifikaciju pa ćeš pronaći i isključiti to.

Mislim da je zbog Power Toggles-a, ako ih koristis, i meni se to pojavljuje i cenim da je od kad sam njih instalirao :)

Poslednja izmena:
Power Toggles nemam, rom je stock 4.3... Vidite da pored tog kruga nemam nikakav poziv, sms, ništa na šta to treba da me podseti...

Nemam ni to, čak ne znam ni šta je to :) Vidim da na xda isto ima nekoliko tredova o ovome i nema odgovora :)

Instalirao sam bratu TunnelBear i otkljucao market. Kako da namjestim da mu tako ostane...da ne mora TunnelBear da pali svaki put.

Nikako, mora svaki put.

Nikako. Preseli ga u USA. :D

Ne *****avajte narode :) Ja tb ne palim vec jedno pola godine pa imam sve aplikacije. Pomagajte, nemam mnogo vremena...

Ti si jedan od srećnika kome se play store nešto zbunio i tako ostao otključan.

^ +1 Tako je. Nekolicina ljudi na ovom forumu ima otključan Play store, ali bez ikakvog pravila. Pričali smo na tu temu par puta do sada.

Možete li da šaljete apk fajlove preko bluetooth-a? I koji ROM koristite?
Ja sam na AOKP i ne dozvoljava mi slanje, a ni primanje apk fajlova preko bluetootha. Ne sećam se kako je bilo na stock.

Vrh Dno