Šta je novo?

LG Nexus 4

Mislim kao opciju,ako hoces hoces ako ne nikom nista.. Ni meni se ne svidjaju toliko,ali ima dosta ljudi koji ih gotive.. Pa samo PA tema ima 5 miliona pregleda bas zbog toga..

Na tom istom PA sam popizdeo dok sam ih pogasio, ali ipak u status baru imam ikonicu za halo...Ishejtovao sam danas PA za sve pare :D

Ljudi, pitanje. Imam PA 4.3 i hocu da se vratim na 4.2.2. Da li moram da flashujem stock 4.2.2 pa da ga otkljucam i rutujem ili mogu direktno iz recovery-ja da flesnem zip? Pitam zato sto je verzija radija i bootloadera drugacija na 4.3

Moraš da vratiš na 4.2.2

Da li i za ovaj Nexus kao i prethodni vaze neke oznake tipa yakju, takju i slicno po kojima se sortira koji telefoni dobijaju update prvi?

Brat ga danas dobija pa me zanima da mu odmah flesujem telefon necim :p:p

Nikako ne mogu da vratim 4.2.2preko Wug-a. stane u recoveriju i ako sam dobro video fail je kod basebanda. Fabricki 4.3 vraca bez problema

Probaj preko N4 toolkit - a.

Samo skini Factory image za 4.2.2 i pokreni Flash.bat. Rešen problem očas posla.

Ja sam tako uradio downgrade za 5min.

Paranoid 4.3 sa 16.08 verzijom je objasnio. Sta se vracate na 4.2.2 a tolko ste kukali kad ce, kad ce.

Nemanja, A imaš li neki bat fajl tu? Trebao bi se nalaziti baš pored Factory Image-a. Nisam za računarom, pa pričam napamet.

Imam bat fajl. Googlao sam malo. Vidim da treba da se raspakuje i da ima bat fajl, neka skripa itd. Vidim da treba da se koristi terminal, cacka radio itd. Mislim da odustajem. Nadjoh na xda da je neki lik flesovao custom 4.2.2 iz 4.3 preko recoverija

Imam bat fajl. Googlao sam malo. Vidim da treba da se raspakuje i da ima bat fajl, neka skripa itd. Vidim da treba da se koristi terminal, cacka radio itd. Mislim da odustajem. Nadjoh na xda da je neki lik flesovao custom 4.2.2 iz 4.3 preko recoverija
Мораш да имаш исправне драјвере...
-Обориш телефон у боотлоадер мод (волуме даун+повер)
-Закачиш телефон каблом
-Отвориш фолдер са распакованим имиџом и бат фајлом, држиш шифт и притиснеш десни клик на мишу изабереш "опен цомманд промпт хере"
-Покренеш баТ фајл (куцаш име бат фајла нпр. инсталл или слично)
-Сачекаш и ништа не дираш док се не појави почетни екран на телевону...

Исто се ради и са линуксом само се покреће терминал и покреће СХ скрипта ,а не бат фајл.
Мислим да од овога НЕМА лакше варијанте, ***** пруф што би се рекло....
чирилица из нот дед!

IMG-20130819-WA0003.jpgIMG-20130819-WA0002.jpg

Jes da sam cekao 15 dana.. Ali vredi :) slike su losije jer je slikano s1-om
^ mislim da je z20i ali nisam siguran 100 posto..

Poslednja izmena:
Z10 je boot za 4.2.2, a Z20 je za 4.3. Kod tebe je to nešto izmešano. Uradi ovako kako je vladof napisao kako bi razrešio tu zbrku.

Мораш да имаш исправне драјвере...
-Обориш телефон у боотлоадер мод (волуме даун+повер)
-Закачиш телефон каблом
-Отвориш фолдер са распакованим имиџом и бат фајлом, држиш шифт и притиснеш десни клик на мишу изабереш "опен цомманд промпт хере"
-Покренеш баТ фајл (куцаш име бат фајла нпр. инсталл или слично)
-Сачекаш и ништа не дираш док се не појави почетни екран на телевону...

Исто се ради и са линуксом само се покреће терминал и покреће СХ скрипта ,а не бат фајл.
Мислим да од овога НЕМА лакше варијанте, ***** пруф што би се рекло....
чирилица из нот дед!

Drajveri su radili na Wugu, valjda su ispravni?
-usao u bootloader
-nakacio tel
-otvorio command window u folderu gde je raspakovano
- kucao: flash-all (tako se zove batch file) i izbacuje mi : Fastboot is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

Moras kucas fastboot flash pa ime.. Cini mi se da je tako

Na kraju sam preko n cry sredio makar da mi bootloader bude ok :) boga pitaj kako je ostao z10o!?

flešnuo i ja PA, nije mi dugo trebalo samo 4 sata :D
Imao sam silnih problema, fon nije hteo da se butuje, al je cwm radio, na kraju da bi otkrio da je podivljao no uspeo sam, samo se sad treba priviknuti..

twrp je recovery koji preporucuju. Sa cwm postoje odredjeni problemi koliko sam skapirao

ma kakvi problemi, njega sam i ranije koristio i nikakvih problema nisam imao, ovo možda ima veze sa adb push komandom ali stvarno ne znam znam da sam se vrtio u krug dok nisam skontao o čemu se radi...

Ovaj telefon je toliko dobro radio da me je smorio i prodao sam ga, zivota mi. :D

Bio bi bas bas vrh fon da moze krstene slike da napravi sa malo manje svetla u stanu, kuci po dnevnom svetlu.

Brat je uzeo telefon, ali ne moze sa PlayStore-a da skine WhatsApp i slicne app, kako da namjesti Play Store da su mu otkljucane app?
Ne moze ni TunnelBear da skine zbog lokacije, htio sam svoj nalog da mu dam.

Koja je to lokacija kad ne moze whatsapp da se skine?

Nazad
Vrh Dno