Šta je novo?

LG Nexus 4

Moze li neko link ka ebay da okaci ka gumenom bumperu, da nije skupo, ne mora genuine da bude.

Sa kojim serijskim brojem su ove ture sa onim sisicama na zadnjioj strani koje sluze da odbiju tel od povrsine na kojoj stoji...?

Ako se dobro sećam, od serije 303.

Kupi bumper najbolje ce ga odbiti. Ja sam nabavio originalni bumper i zveknuo foliju nazad i OK je.

Ove sisice od pola milimetra :D su bezveze, nema nikakvog efekta po meni :d

Ma i ako se ne koristi bumper i sl. nemaju Bog zna kakvog efekta ovako male sisice. Eventualno vrlo malo zanemarivo kad je telefon na tvrdoj i ravnoj podlozi (poput stakla). Vidis "kolipacno" je to...stavili su cisto da ljudi misle da je bolje :D

Više ima smisla (estetski) uži okvir oko kamere.

Sta ti ovo znaci...:trust:

Znači da je na "starijim" verzijama bio širi otvor kamere nego na novijima :d

Pogledaj kameru na ovoj slici:

lg-nexus4-review-5.jpg

A pogledaj kod sebe. Jel primećuješ neku razliku?

Prilozi

• lg-nexus4-review-5.jpg
    lg-nexus4-review-5.jpg
    78.9 KB · Pregleda: 144
A to sto taj isti okvir zvecne svaki put kad spustim telefon negde, to nema veze, a? :D

To nije okvir, to je kamera. :D

Evo poređenja novi vs stari okvir kamere:

nexus-cameras2.jpg

Jeste cjepidlake, sta vi zapazite :D Kod mene je taj otvor malo uzi od LED-a, a na ovoj slici gore izgleda da je priblizno jednak! ,)

Šta je još prepravljeno kod nove serije?

Brat hoće da u uzima Nexus pa ne znam sta da gledam kod telefona....

Dva srafa odsrafis pratis okvir maske trzalicom servisnom da otkacis zabice malo povuci potegni I gotovo. Neznam koliko Kosta dobili smo za DZ Ali nije jeftino sigurno. Okrenite ovl servis pa pitajte.

ma u servisu sigurno deru :( Cisto da znam koja je cena. Meni je inace to zadnje staklo malkice izgrebano. Toliko o tome kako je gorrila.....

ma u servisu sigurno deru :( Cisto da znam koja je cena. Meni je inace to zadnje staklo malkice izgrebano. Toliko o tome kako je gorrila.....

Ko je rekao da je Gorilla Glass pozadi? Mozda gresim ali mislim da sam cuo negde da nije. :)

Poslednja izmena:
Mislio sam da su dovoljno pametni da pozadi stave "jace staklo". E kako da spojim nexus sa led tv- preko hdmi kabla? Tv nije smart.

To nazad uopšte nije staklo nego neka plastika.

Pa puca kao da je staklo, da je plastika bilo bi kul i ne bi se lomilo tako lako! :)

Nabacite foliju, ja sam stavio samo nazad da se ne greve, naprijed ne treba! :)

Mislio sam da su dovoljno pametni da pozadi stave "jace staklo". E kako da spojim nexus sa led tv- preko hdmi kabla? Tv nije smart.

Uz pomoc gugla vrlo lako. Nemoj pogresno da me shvatis, al to pitanje je postavljeno 1000 puta i isto toliko puta odgovoreno. Umesto da chekas da ti neko odgovori, odgovor si vec mogao da znas.
Ja ga ne znam, rekao bih ti da znam, al prvo shto bih radio je da guglam..

Jel zna neko da li postoji SlimPort adapter kod nas u prodaji ili mora da se narucuje preko ?

U čemu je razlika između slimport adaptera i mhl kabla? Ne mislim samo u vezi n4 nego generalno. Probao sam malo da guglam međutim nailazim samo na objašnjenja tipa novo, jednostavno i prvo!? ***, za mhl znam još od galaxy keca čini mi se.

http://droidnerds.com/content/ces-2013-slimport-vs-mhl/

Prednost SlimPorta je što nije potrebno da displej bude posebno kompatibilan sa SlimPort-om i u tome što odmah nativno podržava povezivanje sa DisplayPort, HDMI i VGA uređajima. Ne postoje ograničenja. Plus, SlimPortu nije potrebno eksterno napajanje, za razliku od nekih MHL adaptera.

Poslednja izmena:
Uz pomoc gugla vrlo lako. Nemoj pogresno da me shvatis, al to pitanje je postavljeno 1000 puta i isto toliko puta odgovoreno. Umesto da chekas da ti neko odgovori, odgovor si vec mogao da znas.
Ja ga ne znam, rekao bih ti da znam, al prvo shto bih radio je da guglam..
vidis da se na moje pitanje nadovezalo jos slicnih pitanja :) Inace mozda nemam instaliran google na kompjuteru :)

Ne znam da li je bilo u 4.2.2, al davno to nisam probao. Moguce je pretrazivati imenik po nadimcima!! Na zalost samo People app, ne i Phone.

Vrh Dno