Šta je novo?

LG Nexus 4

Pokusavam da nabavim providan case, ali nema ga nigde ovde u BG,tako da cu da se pridruzim drustvu da narucimo preko neta providan Case....
Za sad koristim TPU S case view-Clear-S-LINE-Wave-TPU-Gel-Case-Cover-Skin-For-Google-Nexus4-LG-E960--4.jpg

Sto se tice baterije posle nedelju i po ,ja sam zadovoljan,baterija mi traje ceo dan ekran ide od 2 do 2,5 sati.Uvek mi je upaljen 3G internet, sinc 2 Gmail,facebook,tapatolkHD,igrana NFS Most wanted,kuci palim WIFI a negasim 3G....Na Lg O3D sam morao 2 puta da punim telefon,Alcatel 997D mi je isto izdrzavao ceo dan.....
Screenshot_2013-07-13-19-47-37.pngScreenshot_2013-07-13-19-47-44.pngScreenshot_2013-07-13-19-47-58.png

Ne znam, meni je ovo malo za 12h rada telefona...

ili to ili mu je mreza raspad.. danas odem da kupim mob u logic shopu, izdrzao sam citavih 2 nedelje bez njega..zlocin.. i kaze nestalo, danas prodali 5 komada,kaze samo on i lg 4x se prodaju..sta cini prihvatljiva cena :D sledecu seriju dobijaju u utorak pa cu verovatno tada da kupim :)

Pa ekran je uvek na prvom mestu...

Мора екран највише да троши. Њему је 38%, мени увек преко 50% троши а аутоматско осветљење користим...

Naravno da jeste ali gledam kolika je strma na grafikonu kada mu je upaljen fon pa mi se zato cini da je odsrafljen. A mozda je samo igrao nesto.

brightess je na nekih 60 posto , a VIP-ovu mrezu necu da komentarisem, na 3G od jedva jedne crtice do pune 4 crtice i to sve na putu od kuće do posla......Smanjicu brightess na nekih 30 posto pa cemo da vidimo koliko ce izvuci.....

Pa igrao je NFS. 9% mu je povukla ta igra. Ali to je zanemarljivo.

Ovo je neki prosek kod mene. Sve je stock i sve ukljuceno (sync, 3g, gps...)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1373744840048.jpg
    uploadfromtaptalk1373744840048.jpg
    47.8 KB · Pregleda: 236
  • uploadfromtaptalk1373744852755.jpg
    uploadfromtaptalk1373744852755.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 237
brightess je na nekih 60 posto , a VIP-ovu mrezu necu da komentarisem, na 3G od jedva jedne crtice do pune 4 crtice i to sve na putu od kuće do posla......Smanjicu brightess na nekih 30 posto pa cemo da vidimo koliko ce izvuci.....

Ех, код мене две цртице EDGE :(

2199 din, a video sam i tu Terasel, ali nikako mi se nije dopala.

Liii. Previše. 13$ je na DX.com. To je ispod 1150din.

Teracell Defender... Pa dobra je. S obzirom koliko košta, odlična. Ovako dobro štiti telefon i dobro izgleda na telefonu, jer je skroz crna, a blago providna pozadi. Ali malo "zeva" kod tastera. Ne naleže u tom delu kako treba.

Ja bih rado kupio Capdase. Ali nema za Nexus 4 kod nas nigde.

Ali pogledaj mu singal kolko je retardiran? Sta vam nije jasno?

Taman sam to hteo da napišem. Za taj signal rezultat je skroz ok.

Evo kakav je meni signal:
Telenor 3G

6u4apa2a.jpg

Poslednja izmena:
Kod Telenora razbija signal,Vip je katastrofa,kazem od Zemuna do posla u Dobanovcima 3G signal mi nije nikad nije konstantan,stalno varira od jedne do cetiri crte...Imam sluzbeni mob Telenorov i uve im je bolji signal nego Vip-u....Za godinu dana kad mi istekne ugovor izgleda da cu morati da odem iz Vip+a ako nesto ne promene.

Ista prica je i kod mene sa signalom.... Zato mi je telefon uvek na EDGE... Cim mi istekne ugovor, pravac telenor i cao zdravo

Kod mene je glupi VIPov internet glavni potrošač. Mogu da potvrdim priču da stalno gubljenje/dobijanje 3g signala najbrže sagori bateriju.

Zato je najbolje prvo proveriti vase kretanje i od svakog operatera uzmes prepaid karticu i vidis. Ja sam na VIP-u i na onim mestima gde se krecem nemam nikakvih problema, ni 3G ni 2G. Zato pre nego sto skocite kod Telenora, proverite i MTS...

Evo popravila se baterija :smash: ko ***** kad mi netreba internet palim -Koristiti samo 2G mrezu- na oko 50 posto baterije mi ekran skoro 2 sata,nesecam se kad sam to izvukao iz nekog telefona....Ubi nas VIP sa katastrofalnom mrezom,planiram da im posaljem mail sa par teskih reci o kvalitetu njihove 3G mreze.....

Screenshot_2013-07-14-15-30-14.pngScreenshot_2013-07-14-15-30-14.pngScreenshot_2013-07-14-15-30-27.pngScreenshot_2013-07-14-15-30-21.png

Poslednja izmena:
Kad sam ja to jos pricao, a i dolazi do toga da si cesto nedostupan na 3G-u, iskusio i na svojoj kozi i jos par drugara imalo identican problem, cim smo stavili stalno Edge/2g, nema problema..

Evo popravila se baterija :smash: ko ***** kad mi netreba internet palim -Koristiti samo 2G mrezu- na oko 50 posto baterije mi ekran skoro 2 sata,nesecam se kad sam to izvukao iz nekog telefona....Ubi nas VIP sa katastrofalnom mrezom,planiram da im posaljem mail sa par teskih reci o kvalitetu njihove 3G mreze.....

Pogledajte prilog 118731Pogledajte prilog 118731Pogledajte prilog 118732Pogledajte prilog 118733

Druze moj, pa kud se ti to kreces? :) Nemoguce da VIP ima losiji signal u BG-u, a bolji u NS-u... Doduse sad su radili u NS-u unapredjenje, pa imam jos bolji prijem, tako da ne znam sta bih ti rekao...

Druze moj imam cetri lokacije Zemun polje gde zivim,Zemun,Novi Bwograd i Dobanovci gde radim...Zemun i Novi Bwograd su ok pokriveni sa signalom...Zemun poljw je malo losije ali prihvatljivo a Dobanovci su blagi uzas signal nikad nije konstantan sto se 3G mreze tice....Sada lad idem na posao busom a ne kolima i naravno citam bench forum i razne forume....Ima par crnih tacaka od Zemun polja do Zemuna,a tek auto put od Zemuna do Dobanovaca,ima barem 5 mesta gde nema 3G mreze i naravno kad koristim 3g net na netu baterija se rapidno trosi....Tako da Vip moze ali samo ako neizlazis iz centra grada.....

Jao znam, ujak i sestre su mi u Zemun polju, tamo mi je zacementiran 2G ONLY :D Mislim i ja isto da imam problem sa signalom na onim mestima gde se krecem presao bi kod drugog operatera. Najvazniji mi je signal, pa tek onda cena... Sva sreca, pa eto ja nemam problema...

ima i mts crne rupe, ja sam recimo u erport sitiju bio na edge konstantno.

Jao znam, ujak i sestre su mi u Zemun polju, tamo mi je zacementiran 2G ONLY :D Mislim i ja isto da imam problem sa signalom na onim mestima gde se krecem presao bi kod drugog operatera. Najvazniji mi je signal, pa tek onda cena... Sva sreca, pa eto ja nemam problema...

u zemun polju ja uopste nisam imao 3g.. to jest dodje po jedna crta i to je to :D mts u je u pitanju

opet sam kupio n4..posle mesec dana pauze :) nadam se da ce me dobro sluziti 4,5 meseci do n5 :)

Nazad
Vrh Dno