Šta je novo?

LG Nexus 4

Pa valjda se vidi po serijskom broju kada je proizveden.. ? Ne kace valjda serijske brojeve kada ih vade iz magacina..

Poslednja izmena:
Super fora za imei Moj izasao 22.05.13. Iz fabrike :)

Da 305 pocinje ser foliju ne lepite preko senzora vec ispod

Folije koje prodaju su krajnje budjave ali sta da se radi, videcu sta kako ako me smori bez folije pa da vidim kakav je gorila glass 2, u ponedeljak mi stize bumper i boli me cose

Ok.. Kao sto sam rekao.. Ortak ima noviji mob i nema sise na njemu a moj mob ima.. Cisto da razresimo nedoumice jer me neko ranije ubedjivao da ne moze to tako itd itd..

Na novijim serijama nisu postavljene samo te "sisice", već su ispraveljeni i neki drugi problemi koje su imali prve serije( krčanje zvučnika prilikom razgovora, žute fleke na nekim ekranima...)

Moj je proizveden 03/25/2013.

Ko zeli folije, neka kupi ar folije, a ne pet ili pvc koje su ocajne.

@ fkloznica
Aj probaj da provučeš imei kroz sajt, baš da vidim.

Moj ko andersonov.. 25 03.. Za ortaka javljam kasnije.. Anderson ciju karticu koristis ?

Ja kada provucem moj N4 kroz SNDeepInfosa sa IMEI brojem izbaci mi sasvim neki drugi serijski broj telefona...Jel se desava to jos nekom...?

Ja mislim da bi morao pravi serijski da ti izbaci.. Makar meni je tako

Ja mislim da bi morao pravi serijski da ti izbaci.. Makar meni je tako

To i ja mislim...cak izbacuje da je radjen za Nigeriju,a kupljen je u Dubai-ju(barem mi je tako rekao decko od koga sam kupio)... :)

Gde kod nas imaju air folije???

ovako.. ostavis 2g mrezu upaljenu,ugasis ekran i cekaj jedno cuku vremena tako i kazes nekom da ti posalje na primer poruku preko whatsapp.. ako ti stigne za nekoliko sekundi onda je sve ok ,ako ti stigne za 30 minuta onda imas taj bag.. hocu da izvalim da li je do mtsa ili ne.. ako jeste moracu da menjam mrezu :( doduse upravo sada idem da kupim neku pripejd karticu za 200din i da probam sta kako :D

ovako.. ostavis 2g mrezu upaljenu,ugasis ekran i cekaj jedno cuku vremena tako i kazes nekom da ti posalje na primer poruku preko whatsapp.. ako ti stigne za nekoliko sekundi onda je sve ok ,ako ti stigne za 30 minuta onda imas taj bag.. hocu da izvalim da li je do mtsa ili ne.. ako jeste moracu da menjam mrezu :( doduse upravo sada idem da kupim neku pripejd karticu za 200din i da probam sta kako :D

OK, isprobaću. Javljam rezultate.

Ja nemam problema sa push notifikacijama na N4, imam Telenor.

Vrh Dno