Šta je novo?

LG monitori!Kakvi su? a Samsung?

Evo malo i o monitorima :mrgreen: .Ja uzeh pre par meseci LG studioworks 900B(zakrivljeni),i sta reci,jebi ga nov monitor je nov monitor,slika ostra,boje fenomenalne,vrseci testove nisam uocio neke deformacije slike,visokonaponski trafo odlican sto ce reci prilikom njegovog testa linija se ne pomera ni mm.(menjanje crno/bele slike),zujanja u stand by i ostalih gluposti nema.E sad i mane:moare u 1280x1024 postoji ali se moze srediti,doduse gubeci na fokusu i jos jedna stvar koja me nervira ato je da prilikom svakog restarta radi degauss(razmagnetisanje ekrana)ne znam koliko je to dobro ali u opcijama ne postoji njegovo iskljucivanje tako da bi to trbalo biti normalno.Eto nadam se da sam ti bar malo pomogao da stvoris sliku o ovom monitoru,a za druge ces cuti valda jos neki komentar.

Evo ja mogu da kazem da je F900B odlicanj drugar je uzeo i slobodno mogu da kazem da ima 5x bolju sliku od 19" NF-a posto je drugar pitao sta da uzme ja ga odveo do jednog sto ima NF-a na kojem je slika zrnasta, slika seta po par mm kad se radi menjanje crno/bele slike itd. Znaci uzmi ako imas para najjaci model F900P neces se *****ati ili pitaj Ashley-ja da odes u PIN da ti pokaze neki otvoren ako ima kako radi

Nazad
Vrh Dno