Šta je novo?

LG Magna

dzerasim

Poštovan
Učlanjen(a)
23.07.2015
Poena
54
Cao ljudi, narucio sam ovaj telefon Lg Magna , uzeo sam ga zbog izgleda, gledao sam specifikacije ali ne razumem se bas, jel mozete da mi kazete da li je solidan telefon? i takodje me zanima da li podrzava 4g mrezu?

- Vase misljenje... Hvala

Poslednja izmena:
Pise da ne podrzava 4G mrezu. Sto se tice pitanja da li si pogresio ili ne, sve zavisi koliko si ga platio?

Pise da ne podrzava 4G mrezu. Sto se tice pitanja da li si pogresio ili ne, sve zavisi koliko si ga platio?

1 RSD, u mts-u, sa mojom tarifom 2k mesecno, po tebi jel ono ok telefoncic, solidan moze da prodje za osnovne potrebe? ne treb meni neki spejs shatl

Telefon je lep, i za to koliko si ga ti platio je pun pogodak.

lg-magna-1.jpg
lg-magna-2.jpg

Korektno - odlično za tu cenu!
http://www.gsmarena.com/lg_magna-7051.php

Ima i neka LTE (4G) verzija - vidi da li je to tvoja...
Čak je i dualSIM - ima dve kartice, HD displej, v5.0.1 (Lollipop), 5 inča - puna kapa :)
Obavezno kupi neku microSD karticu od 32 GB da rasteretiš telefon - ova ti je idealna - http://www.ebay.com/itm/SanDisk-Ext...-SD-Adapter-/301670604848?hash=item463cf82030
Na nju stavi muziku, slike, knjige, prebaci neke aplikacije, navigaciju isto možeš da ubaciš i to je to ;)

Poslednja izmena:
Mts prodaje magnu sa mtk. Bolji bi bio Snapdragon ali sta je tu je.

Mislim da može i bolje da se prođe za 24.000 dinara koliko se uštedi ako se uzme 50% popusta kod MTS. Da bar ima 2GB rama...

Pa ako tako gledas sigurno ima mnogo boljih opcija i ni jedna kupovina kod operatera nije opravdana.

Mislim da može i bolje da se prođe za 24.000 dinara koliko se uštedi ako se uzme 50% popusta kod MTS. Da bar ima 2GB rama...

sta ste zapeli za ram, pa meni ne treba spejs shatl brate, sve sto cu instalirti na telefon to je antivirus, fejsbuk, i messenger... i da imam 100 rama koji ce mi, 1gb rama sasvim dovoljno za moje potrebe

Ovo je naslednik tel lg bello. Koliko vidim po specifukacijama ima samo bolji ekran. Lg L bello je odlican tel za te pare, sa 1 gb je bio strasno brz. Tako mislim da je i ovo isti takav, ako ne i bolji. Uedina mana nema custom romova. Sa tom baterijom terace 2 dana. Tako mislim da je kupovina ok.

Kakav antivirus ti to treba na telefonu? Bez veze. Advanced task killer i to je to. 1gb rama može malo da uspori telefon ali npr ja imam s3 sa 1gb rama i veruj sve radi ok. U zdravlju da te služi.

Ne treba ni advanced task killer. Koliko koristi,toliko i steti.

pa to vam kazem, eto ne treba mi ni antivirus, fejsbuk, messenger i to je to... necu ja 1000 aplikaicija instalirati 1gb i vise nego dovoljno za moje potrebe, samo sam hteo da cujem vase misljenje kako ocenjujete telefon i kakvo misljenje imate, hvala jos jednom

moze neko jos neko misljenje da doda za telefon, hvala!

Nov je na tržištu, malo ljudi ga ima...dobra je baterija i verovatno prednja kamera za selfije...

Poslednja izmena:
kao prvo kupio si telefon pa naknadno pitas za misljenje i onda se ljutis kad ti neko kaze da si mogao da prodjes bolje. trebalo je da pitas pre kupovine.

kao drugo, moras da instaliras bar dva antivirusa jer jedan ne vidi sve viruse. moja preporuka avg i avira, nije lose dodati i 360 security, ali nije obavezno. advanced task killer je ok, ali uz njega preporucujem i super task killer, ta dva rade odlicno u kombinaciji. ne zaboravi da instaliras ccleaner, mnogo pomaze da se ubrza telefon. takodje nemoj da rutujes to kvari telefon i posle se uspori pa ne klizi i nije fluidan.

kao prvo kupio si telefon pa naknadno pitas za misljenje i onda se ljutis kad ti neko kaze da si mogao da prodjes bolje. trebalo je da pitas pre kupovine.

kao drugo, moras da instaliras bar dva antivirusa jer jedan ne vidi sve viruse. moja preporuka avg i avira, nije lose dodati i 360 security, ali nije obavezno. advanced task killer je ok, ali uz njega preporucujem i super task killer, ta dva rade odlicno u kombinaciji. ne zaboravi da instaliras ccleaner, mnogo pomaze da se ubrza telefon. takodje nemoj da rutujes to kvari telefon i posle se uspori pa ne klizi i nije fluidan.

Bajo, nisam imao izbora..... nisam ja kesirao ovaj telefon, nego sam uzeo uz 1 dinar u mts-u... sa mojom tarfom XL- 600 minuta ka svim mrezama/fixnih telefona.., 1000 poruka... 12 hiljada minuta u mts mrezi i 1gb interneta... nudili su mi i sony xperia m4 aqua... ali bila mi je malo skupa mesecna pretplata... 3,500 mesecno ... a za ovaj lg sto sam narucio placam dve hiljade mesecno

Poslednja izmena:
za 24000 si mozda stvarno mogao da uzmes bolji telefon, ali nisi lose prosao. i to 24000 ako primenimo blazu racunicu, ako primenimo stroziju (koja nije ni toliko realna doduse) 48 soma ces ti njima da das za taj fon

nista ja ne kazem za tvoj izbor, samo nije mi jasno sto postavljas pitanje u vezi telefona nakon sto si ga kupio. kupio si ga, gotovo je, teras dalje. pitanje bi imalo vise smisla da si ga postavio pre kupovine.

Poslednja izmena:
za 24000 si mozda stvarno mogao da uzmes bolji telefon, ali nisi lose prosao. i to 24000 ako primenimo blazu racunicu, ako primenimo stroziju (koja nije ni toliko realna doduse) 48 soma ces ti njima da das za taj fon

nista ja ne kazem za tvoj izbor, samo nije mi jasno sto postavljas pitanje u vezi telefona nakon sto si ga kupio. kupio si ga, gotovo je, teras dalje. pitanje bi imalo vise smisla da si ga postavio pre kupovine.

40 soma haha, bajo pa nije telefon 2 hiljade, vec hiljadu dinara i kusur 150,200 dinara zbog 3g mreza znaci telefon mesecno me izadje 1200 dianra, i moja tarifa od 900 i neki kusur skoro hiljadu... znaci ja za hiljadu dinara dobijem, svaki mesec 600 minuta ka svim mrezama , 6 hiljada minuta u mts mrezi... 1000 poruka i giga interneta, ako ne potrosim mesecno svih 600 minuta, prebacuje se u sledeci mesec... ja mislim da je cena i vise nego korektna, 1000 dinara moj paket, i 1200 dinara telefon...

Poslednja izmena:
Stvar je u tome što ako ne uzmeš telefon onda možeš da uzmeš 50% popusta na pretplatu. Tako da u tvom slučaju polovinu pretplate koju plaćaš (a mogao si da ne plaćaš) predstavlja dodatni trošak i praktično ulazi u cenu telefona. Tako da te taj telefon košta 24*500 (pola pretplate) + 24*120 (3g koji isto ne bi plaćao da si uzeo telefon) + sama cena telefona, ono što mts napiše na sajtu.

nije njemu 500 dinara pola pretplate, vec 1000 dinara. on placa 2000 dinara mesecno.

a sta, ako ne uzmes telefon onda ne placas ono 3g zezanje koje mts naplacuje?

napisao je "i moja tarifa od 900 i neki kusur skoro hiljadu", mada sad čitam opet spec tarife koje je napisao, to jeste mix xl od 2k :)

da, ne moraš. ako ti je ostala ta usluga od nekog telefona odeš i otkažeš.

cool, to je dobra fora. znaci uzmes 50% popusta i ne placas tu glupost.

pa to ti pricam moja tarifa ostaje i dalje 50% popusta, za 900 i kusur dinara , + telefon 1200 ...

ne razumem ti racunicu. kako telefon 1200 mesecno? koliko ces onda platiti telefon? 28800? jel vredi on toliko?

Nazad
Vrh Dno