Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
Jel zna neko razliku između ovog modela i modela LA690, pošto im se trenutno cena izjednačila, a ja ne mogu da nađem neku tehničku razliku.

Razlika je samo u izdradi kucista ako tako mogu da kažem, kod 660s je plasticno a kod 690s je navodno hromirano.Navodno kod 660s posle nekog vremena pocne da krcka plastika.
Paneli i ceo sw su identicni.
Iskreno ja sam i vise zadovoljan sa 660s.

Htedoh reci i vise nego zadovoljan, za sad nema nikakvog krckanja.

Iste su teh.spec. samo se razlikuju po dizajnu,690 ima aluminijski okvir i drukčiji stalak,a kod 660 je okvir od plastike

Tek sinoc sam sasvim slucajno otkrio one fore sa ispisivanjem karaktera ili broja sa daljincem :D
Nisam imao pojma da mozes daljincem u vazduhu napisati recimo br 3 i promenis na kanal 3... ili na prethodni kanal...

Što se tiče efekta "kućne kamere", TrueMotion ti je najverovatnije uključen tj podešen na višu vrednost.

Probao sam da iskljucim TrueMotion i resen problem 85% :) Super koristan savet, nema vise onako izrazenog efekta "kucne kamere". Da li postoji mozda jos nesto u podesavanju sto mogu da uradim da povecam stepen uzivanja dok se izlezavam ispred TV-a? ;)

ne isključeno, nego na prvi najmanji podeok (4 ih ima , kolko se sećam)

minimum. inače se primećuje i iritira .

Ja npr gledam sportove sa iskljucenim TrueMotion i zadovoljan sam slikom.
Mada sam spreman za svaki eksperiment.
Ako nije tajna koja su tvoja podesavanja za TrueMotion prilikom pracenja sportskih sadrzaja?
Gledam hokej i menjam, sa i bez TrueMotion. Dosta je lepše i "tečnije" sa. Evo, i NFL je bolji :)
Ne mogu sada da vidim podešavanja, sutra ću ti reći :)

Poslednja izmena:
Ako već o nečemu diskutujemo molio bih da navodite koje sadržaje gledate kad preporučujete pojedine postavke, SD, HD ili 3D. Hvala.

Jel se može na ovaj Tv pustiti film sa tableta, ali bežično pošto tablet nema hdmi izlaz?

Zna li iko koja je kamera kopaktibilna sa ovim tv-om, jel mora biti LG ili moze svaka, odnosno neka jeftina varijanta?

Za one koji ne znaju!
Ko ima priključen eksterni hard disk,po uključenju TV-a,počinje automatski snimanje kanala od 90 minuta,tako da u svakom momentu možete premotati kanal ili ako ste propustili postignuti gol, možete vratiti unazad. Isto tako pustiti LIVE i opet se vratiti u realno vreme. Podsećam,da se može premotati do 90 min.

Znači snima automatski samo onaj kanal koji gledaš?

Ne,snima automatki i kada prebacite kanal. Snima sve što vi gledate u tih 90 min.

Pa to sam i mislio, snima ono što se trenutno prikazuje na ekranu.

Naravno da se može isključiti. Opcija se zove Timeshift. A što bi je neko isključivao,samo može da koristi. Hleb ne traži,a ni memoriju ne jede.:)

Cao svima.
Hocu da kupim ovaj LG 42LA660S i na ovom sajtu
http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=LG+42LA660S&x=0&y=0&min=&max=
sam nasao razne cene i uglavnom su u Budimpesti.
Da li neko zna koja od ovih radnji sa nizim cenama ima i u Segedinu?
Ili ako ih nema na ovom spisku neka preporuci onda druge radnje.
koliki je odnos forinta=evro?
I najbitnije koliko je cena ovog TV jeftinija nego kod nas i da li nasi prihvataju njihovu garanciju?
Hvala

Ovaj televizor ili bilo koji drugi, iz Mađarske, vredi sam da doneseš ukoliko imaš "prolaz" na carini(ušteda 30%) i ukoliko izvršiš povraćaj AFE(20-25%). Tada takav TV može da te izađe ispod 500 evra. Inače ovi što ga donose nude za 580(ja sam ga uzeo po toj ceni pre Nove godine), garancija je dve godine, Što se tiče cene kod nas ona je preko 700 evra.

Nazad
Vrh Dno