Šta je novo?

LG L7

Maksim Gorki

Slavan
Učlanjen(a)
23.08.2007
Poena
320
Videh na sajtu jednog naseg mobilnog operatera da ima u ponudi doticni telefon, i bas mi se svidja. posto planiram da ga kupim, interesuje me da li mi moze reci neko kakvo mu je "srce", tj. procesor i gpu? da li moze da se nosi sa aplikacijama, igricama, itd?
evo ih i podaci:

OS Android OS, v4.0.3 (Ice Cream Sandwich)
Chipset Qualcomm MSM7227A Snapdragon
CPU 1 GHz Cortex-A5
GPU Adreno 200

i link ka gsm arena: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l7_p700-4565.php

p.s. mozete li mi reci koji modeli su mu konkurentni po snazi?

hvala

To je nešto malo jače od htc legenda, verovatno kao desire
Ovo je za legend, gpu je jako slab, sa time nema nikakve igre da se igraju, bar ne 3D
Chipset Qualcomm MSM7227
CPU 600 MHz ARM 11
GPU Adreno 200

Poslednja izmena:
zar tu nije neki novi procesor? da li se moze ovaj telefon moze porediti sa npr. se arc, ili galaxy ace?
koliko je procentualno npr. slabiji od x2?
kako ce mi raditi ove nove fensi igrice?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
да ли се по васем мислјенју исплати уѕети га преко оператера? колика му је реална цена? колико је лошији од хтц one v?

Meni je ovaj model bolji od One V, ali ce xda podrska definitivno biti bolja kod One V. Jedina razlika koju sam primetio jer da LG ima veci ekran, a One V ima noviji gpu.

A to sto ce One V da ga opere po pitanju kamere, audio kvaliteta, kvaliteta izrade.. ? 🙂

To je vec receno, mislim podrazumeva se 😉

Po mom misljenju, L7 je kao ZTE Skate - jeftini Android zastarelog hardvera (mislim, ARMv5 CPU, samo klokovan na 1GHz) sa vecim ekranom. Nije to ni ista kategorija kao One V, ispod je.

Ipak, za ne preterano zahtevne korisnike bice super jer je proverenija marka od Kineza, a nece bitu skup, plus LG ima odlican kvalitet izrade u svima klasama.

ja bih sa wave-a na ovaj L7 prešao. nisam zahtevan (što se i može zaključiti po wave-u). našao sam par nemačih testova L7-ice i sviđa mi se kako radi. fotke vidim da su očajne a video snimak nisam još video da je neko negde okačio

2X je svakako bolji, samo i skuplji, plus ga kod VIP-a nema na ugovor... S tim da 2X nema ICS jos i ko zna kad ce.

Dowla, ako si Wave-om bio zadovoljan, bices i ovim. Kuciste nije od aluminijuma i ne znam da li ima Gorilla Glass, ali verujem da je dobre izrade, a hardver iako nesavremen je pristojan za sve sem igranja i surfovanja filovanog flash sadrzajem. Pritom, IPS ekran je, PMM, veliki plus. Pa ti odluci... 😉

ma ja već odlučio. 2x sam imao par dana, čisto na probu ali mi je fon turbo dosadan. sve je radilo super ali nekako mi nije ništa specijalno. najviše sam se za fotoaparat razočarao, ali i 1080p koji nije nikakav ako napolju nije savršeno sunčano vreme.

Ne kapiram te, Optimus 2X- kakav god bio ti je bio los/dosadan [a i meni je to krs model, samo moje misljenje 😉], a L7 planiras da kupis jer.. ? 🙂 :d Da nece mozda da ti prica price iz II svetskog rata, ne kapiram?

Pa 2x je 2 svetlosne godine ispred L7 🙂

Poslednja izmena:
Kako ovo moze biti pametna kupovina kad je 2x skuplji od Skate-a i G300?! Jedino sto je LG a ne ZTE ili Huawei, ali tesko da je to dovoljno

Ne kapiram te, Optimus 2X- kakav god bio ti je bio los/dosadan [a i meni je to krs model, samo moje misljenje 😉], a L7 planiras da kupis jer.. ? 🙂 :d Da nece mozda da ti prica price iz II svetskog rata, ne kapiram?

Pa 2x je 2 svetlosne godine ispred L7 🙂

ne znam, tako mi se i wave svideo na prvi pogled. bilo je tada puno boljih telefona za slične novce ali *** wave pa wave. sad mi se L7 sviđa, da sam hteo 2x mogao sam ga uzeti od druga (koji mi ga je i dao na par dana) za 180€. uzeo ga je pre dva-tri meseca novog za 220€, ja sam mu nabacio u startu neki custom rom.

Ali ovo je lošije i od wave-a. 2 pozitivne stvari su wvga ips ekran i android 4. Sve ostalo je bila srednja klasa pre 2 godine. Što se tiče izgleda, telefon odiše karakterističnom LG bezličnošću.
Što se tiče igara, ja ću da ti kažem. Imam desire, znači bolji procesor i ista grafika. GTA 3 ima 10 fps. Toliko.
Opet, tvoje su pare i ti možeš da radiš sa njima šta hoćeš.

pa pazi meni 100 jezgara i nvidia grafička nisu uopšte bitni. od igrica na telefonu bih igrao angry birds ili cut the rope i to jednom godišnje kad vozom putujem u hrvatsku kod rodbine ( a to putovanje traje sat i po), i pored toga mi je bitno da mogu normalno da otkucam neku poruku. na wave-u koji god rom da staviš telefon se zaglupi nakon nedelju dana. krenem sms da kucam, otkucam sva slova i onda čekam da telefon napiše to sve još minut. izgleda kao da koristim silu i telepatski kucam poruku 😀. e sad pošto imam par stvari koje još moram da kupim (telefon mi je najmanje važna stvar u životu, skoro da ga i ne koristim uopšte) dok skupim lovu ovaj će koštati 100€ 😀
naravno HTC One V mi se mota tu negde ali kontam da će on biti preskup.

[YOUTUBE]T7yOy3C3bEA&feature=g-user-u[/YOUTUBE]

kamera je razočarala bogovski, baš je trash.

Nazad
Vrh Dno