Šta je novo?

LG L7 II

veljkoka

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poena
445
Mislim da ne postoji tema za ovaj telefon, ako ima neka je moderatori obrisu. Zanimljiv model zbog jake baterije, gledajuci karakteristike, mislim da ce dobrom delu korisnika baterija trajati dva dana u proseku. Mozda su mogli da ubace 1GB RAM-a, po meni je to najveci nedostatak telefona. Uz neku atraktivnu cenu, mogao bi ovo da bude jedan od najprodavanijih lg telefona. Ne znam kada ce se pojaviti na trzistu, nadam se da necemo cekati dugo :).
gsmarena.com/lg_optimus_l7_ii-5275.php

Ne mogu nikako da pronadjem informaciju kada krece da se prodaje ovaj model. Bio bi savrsen da ima 1GB RAM-a, bar za moje potrebe. Mada i ovako je jako primamljiv, narocito ako bude po nekoj prihvatljivoj ceni. Sta mislite koliko ce biti pocetna cena ovog modela? Ne mogu da se setim po kojoj su ceni prodavali prvi model LG L7, sada je oko 170€.

Ako bude tako, onda ce biti dosta prodavan. U principu, bolje sto su stavili dobru bateriju nego da su budzili RAM. Android 4.1 je malo manje zahtevan i bolje optimizovan nego 4.0, tako da verujem da nece biti nekih problema u radu. Bar sto se mene tice, ne igram igrice, niti koristim neke zahtevne aplikacije, surfujem i slusam muziku, to mi je primarno, ne shvatam ko moze da gleda film ili igra igrice preko telefona, na tolikom ekranu meni to ne predstavlja zadovoljstvo.

Jedan je dual-sim . Ostalo je koliko vidim isto (sem male razlike u izgledu)

Aha, dual sim, znaci to je razlika, vidis to mi je promaklo, hvala. Pise, da izlazi u martu, kod nas ce se pojaviti prvo kod nekog operatera verovatno. Telefon je odlican, pogotovo zbog baterije.

Porednje sa L7.

I mene prilicno zanima telefon, jedva cekam prve testove pre svega baterije.

Ne ocekujem ja neke spektakularne rezultate, ali mislim da ce i najzahtevnijim korisnicima baterija trajati bar od izutra do uvece. Meni je to bitno, da ne moram da se strecam , da li cu imati dovoljno baterije, da mi se ne ugasi telefon...
Jedina mana je 768MB RAM-a, ali su verovatno morali negde da ustede, ali mislim i da je ovo uradjeno smisljeno kako ovaj telefon ne bi bio konkurencija L9, obzirom da nije jos uvek predstavljen naslednik L9 modela. Pohvale za LG, pocinju da lice na ozbiljnu kompaniju, bar sto se dela fabrike koji proizvodi mobilne telefone...

Ima li neko ovaj telefon? Vidim da se pojavio u vip-u. Zna li neko da li ce ga biti u mts-u?

Valjda su ljudi bili "odusevljeni" kecom, pa se za dvojku niko ni ne cima :D
od cele L serije jedino vredno je bio L9.

Evo opis dual sim varijante na phoneareni:
http://www.phonearena.com/reviews/LG-Optimus-L7-II-Review_id3306/page/1

In reality, being a dual-SIM handset with bigger power draw, the Optimus L7 II needs that extra boost. It easily lasts through a day, and we’d even say for the average user it would last two days.

The 4.3-inch IPS 480 x 800 pixel (WVGA) display has great viewing angles and rich, saturated colors. In terms of colors, this is one of the better displays we have seen, especially at the not so stellar price of this device.

Varijanta sa jednom karticom bi trebala da ma jos duzu autonomiju baterije.

Poslednja izmena:
Svaka im cast na bateriju sto su ugurali u ovaj model.. Lg je krenuo agresivno na trziste

Agresivno.. sa 480p kamkoderom na dual core telefonu u 2013 :d

Ali svaka cast za bateriju.

Valjda su ljudi bili "odusevljeni" kecom, pa se za dvojku niko ni ne cima :D
od cele L serije jedino vredno je bio L9.

to ti iz iskustva?
imam l7 i odusevljen sam bez navodnika, slobodno reci sta ne valja kod l7, nemoj da se stidis.

Agresivno.. sa 480p kamkoderom na dual core telefonu u 2013 :d

Ali svaka cast za bateriju.

Dobro bre, ljudi, pa ne kupuju svi samo top modele... Evo mene na single core 1Ghz od prosle godine, i radi vecinu stvari na meni zadovoljavajuci nacin (htc one v - sluzbeni mob). A mislim da bi mi dual core radio sve sto treba, tako da bi mi ovaj lg bio super po specifikacijama (iako mi je, subjektivno, ruzan :) )

^ Nisi ukapirao, nemam nista protiv sto je dual core, realno sa onolikom baterijom i uz dual core na 1ghz ovaj telefon moze da ima odlicnu autonomiju, nego mi nije jasno ogranicenje kamkodera na 480p, za tu cenu to je smesno, kao i na desire x, bukvalno neupotrebljivo a kad vec pominjes single core modele - takvi telefoni vec godinama snimaju 720p tako da je ovo kulovski pokusaj lg-a da distancira potencijalno veoma kompletan telefon od nekih skupljih modela.

Ali kome ovo ne smeta l7 II je stvarno odlican e jos da vidimo cenu..

Sad videh da ima i samo 768Mb rama.. glupost, radice i sa ovom kolicinom ''ok'' ali je ovo minus.

Poslednja izmena:
Video zapis i telefoni, kao da snimate svadbe sa istim...

720 i 480p, zar je bitno uopste, i jedno i drugo je neupotrebljivo sem za sprdnju...

Kakvi argumenti covece, kao da citam neki vaseljenski forum a ne bench :) :d :d

Znaci ti na One X drzis 480p video snimanje jer ne snimas svadbe? :)

Razlika izmedju praistorijskih 480p i 720p je ogromna a da ne pominjem da dual core androidi odavno snimaju i 1080p video i da za isto ili manje para imaju i 1gb rama. Solidan je ovo telefon ali sa smesnim ogranicenjima (ram i kamkoder).

Poslednja izmena:
Ovaaaaaaj, objasni ti meni tu ogromnu razliku kada gledas na telefonu neki video, 30fps je smesno pa smesno, bilo 480 ili 720p...

I 1080p na 30fps je neupotrebljiv za gledanje na tv-u recimo, ne mozes da napises da je neka razlika OGROMNA i das argument koji si dao.

Ajoj covece sta sam procitao.. :d

Ovaaaaaaj, objasni ti meni tu ogromnu razliku kada gledas na telefonu neki video, 30fps je smesno pa smesno, bilo 480 ili 720p...

I 1080p na 30fps je neupotrebljiv za gledanje na tv-u recimo, ne mozes da napises da je neka razlika OGROMNA i das argument koji si dao.

Поука: „ Favete linguis".

Ako imas crt tv od 37cm, ovo sto si napisao i ima nekog smisla. U svakom drugom slucaju gomila dezinformacija.

Evo malo baterije, zence uzelo malopre u vipu, dosao sa 40% baterije, drndam ga vise od 3h vec :)

e4ere4un.jpg

vanype3e.jpg

baze9ysa.jpg

Izutetna baterijica :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno