Šta je novo?

LG L7 II problem sa baterijom?

Spahija

Slavan
Učlanjen(a)
09.08.2008
Poena
320
Baterija se prazni brzo do otprilike 80%, a onda radi normalno. Znaci prvih 20% se isprazni za recimo 15ak min. Jel to znaci da postoji problem i da li reklamirati?

da li ga dugo drzis na punjacu, tipa stavis uvece, skines ujutru?

mnogi modeli ne koriste struju punjaca da ustede bateriju, vec jednostavno rade na bateriju i kad je prikacen punjac, samo krece od 100% kad se otkaci punjac

Ne, punjen je oko sat, sat i po, koliko mu treba da se napuni i onda je skinut sa punjaca.

Probaj preko usb da ga napunis, ne znam da li se ja tripujem, ali deluje mi da duze izvuce baterija kada je punim preko usb-a. Ume i kod mene da padne u pocetku, ali max do 10%.

Prilozi

• 2013-10-06-20-14-57.jpg
    2013-10-06-20-14-57.jpg
    196.5 KB · Pregleda: 90
Probao vec, ista svar i preko USB. Jel bi to trebalo da me brine ili je normalna stvar (u sta sumnjam)? Imamo jos dva takva telefona u porodici na kojima ne postoji taj problem.

Imam i ja ovaj tel ,kad ga skinem od punjaca odma cim pokaze da je pun ,baterija se tad trosi poprilicno brzo ,a kad ga ostavim da se puni jos jedno pola sata ,sat iako je pun ,e tad drzi dva dana ko od sale .

I kod mene je takav slucaj, jeste da je drugi model u pitanju ali sa 100 full % do nekih 90-92 % svuce za par min....

Nazad
Vrh Dno